< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 31 Ekim 2017; 19:53:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 31 Ekim 2017; 19:53:31 > |
Oyunu bıraktım, mola verdim diyebilirim. Madmax e geçtim hosumada gitti oldukça.
Yahu 40 inci rehine kurtarma görevini yaptım. Ben hala bu oyuna verilen 100 lük puanlara inanamıyorum. Hayatında ilk defa MGS oynarken sıkıldım. Oyun bildiğiniz şaka gibi. |
Laf sokana kadar cevap yazardın, başlıkta içerikte bir bilgi yok, tektek nerede PC sorusu muhabbeti geçiyor diye 40 sayfalık konuyu okuyacak halim yok.
|
Bu oyunu oynarken hep düşünmüşümdür bu merdiveni ve binayı dağın tepesine nasıl oturttular diye. adamın ömrünü yer. çık çık bitmez. mesela sigarayı aşağıda unuttuğunu düşünsene çocuğa oğlum aşağıdan sigarayı getir desen baba iphone 6 almazsan getirmem der herhalde.
|
tam bir başyapıt.. bu oyunu oynamayacaksanız neyi oynayacaksınız :D
|
Hocam bende bunu yazmak için girmiştim dikkat edin arkadaşlar da oyuna sıfırdan başlamak zorunda kalmayın.
Bu arada bugün adam akıllı oynadım hiç başından kalkmadan yan görevlerin bazıları tekrar etmeye başladı örneğin bir yerden tutsak kurtarıyorum aynı yer ve yine tutsak kurtarma görevini haritada göstermeye başladı. Anlamadığım yan görevlerin hepsi bu şekilde tekrar mı edecek yoksa bazılarını duruma göre mi seçiyor? Son olarak oyun hakkında yapılan olumsuz yorumların sebebi tamamen yan görevler bana kalırsa zaten çerez görevlerdi bir de hepsi tekrar ediyorsa böyle benim gibi her şeyi yapayım, edeyim diye kasan oyuncuların sinir olması normal. Aynı tarz oyun değiller ama Witcher 3 deki yan görevleri oynadıktan sonra MGS V den insan o ayarda bir şeyler bekliyor. Oyunu sevdim, beğendim ana görevlerde çok iyi bana kalırsa ve gittikçe iyi oluyor fakat bu yan görevler nedir gerçekten. Oyun süresini bu tarz yan görevler ile 700 saat bile yaparsın zaten 30 tane yan görev yaptım 25'i git şunu kurtar şu askeri al şeklindeydi. Dediğim gibi yanlış anlamayın yan görevleri çıkarırsak gerçekten efsane bir oyun olmuş ama yan görevleri de yapmak zorundayız bir nevi geliştirmeler için gerçekten kendimi zorlayarak yapıyorum sanki iş gibi yapıyorum yan görevleri. |
İlk defa bir Metal Gear oyununu sıkılarak oynuyorum...
|
Valla öncelik olarak Side Ops giderseniz oyundan çok zevk alırsınız. Oyun zaten rush olarak oynanmamalı adamlar sadece o özelliği eklemişler rush giderseniz sıkılırsınız ama stealth giderseniz çok güzel olur.
|
hocam seninde forumda biseye iyi dediğin pek görülmüs şey deyil zaten :) 60$ verip almistim ciktiginda sonuna kadarda hak etmisti. simdi bedava olunca millet burun kıvıriyo.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Şubat 2012; 19:44:51 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|