Şimdi Ara

Metal müzik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum üniversite sonuçları belli oldu konyaya gideceğim adanadan 5 saat falan sürüyormuş. Bendeki müzikler eskidi artık kulağımın pasını giderecek var mı tavsiyeleriniz genelde black metal dinlerim ama herhangi bir koşulum yok dinlediğim grupları sizlere yazayım ona göre atarsınız ( şarkılar hiçbir zaman eskimez lafın gelişi dedim )

1-BEHEMOTH
    2-IMMORTAL
    3-LAMB OF GOD
    4-ARCH ENEMY
    5-METALLİCA
    6-AMON AMARTH
    7-DIMMU BORGIR
    8-MOTÖRHEAD
    9-GORGOROTH
    10-ANATHEMA (sakinleşmek için dinlerim :) )

Biliyorum gruplar çok fazla ama bana behemoth veya gorgoroth tarzı gruplar önerebilirsiniz her türlü açığım sadece sürekli dinlediğim şarkılardan bıktım yenilerini istiyorum dinleyerek keşfederek bulmam çok zamanımı alıyor yardımlarınızı bekliyorum dostlarım.

• Edge of Sanity - Crimson tek şarkı 40 dakika bunu ekle direkt listeye. Kalan kısım için de Opeth, Death, Dream Theater falan aban.
  • Çok sağol hocam ekliyorum hemen
  • artık olgunlaşıyorsun hocam progressive rock ve progressive metal'e geçme zamanın gelmiş dream theater,jethro tull,camel,genesis,king crimson,opeth,tool,rush,yes, bunlara geçme zamanın geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 4 Eylül 2018; 1:21:37 >

• şöyle ortaya karışık belki hoşuna giden olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.