Şimdi Ara

Metal müzik dinlemeye başladım..tavsiyeler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sevdiğiniz metal şarkılardan önerilerinizi bekliyorum...

• megadeth 'in peace sells but whos buying, rust in peace, countdown to extinction albumleri superdir, blind guardian follow the blind albumu ile nightfall in middle earth albumu guzeldir, death grubunun albumlerinin hepsi muzik resitalidir

ben en çok megadeth severim o ayri
  • Insomnium , DT , Amon Amarth , In Flames bunlar melodik death metal , Death , Nile , Necrophagist bunlar death metal , slayer , kreator , sodom , heathen , megadeth bunlarda thrash metal sec begen al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asator

Insomnium , DT , Amon Amarth , In Flames bunlar melodik death metal , Death , Nile , Necrophagist bunlar death metal , slayer , kreator , sodom , heathen , megadeth bunlarda thrash metal sec begen al :)

Death , Nile , Necrophagist

bunları dinlese bile anlayamaz tam olarak daha dönen olayları, kulağı alışık değildir gürültü gibi gelir heavy metal grupları dinlesin benzer gruplara bakarak bulursun zaten başka gruplar
  • yeni başladın derken daha fazla dinlitoeum yani...
  • Metalde ne tür metal?
  • Bu tarz 80 tane konu var. Azıcık araştır insanlar bir sürü öneride bulunmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Bu tarz 80 tane konu var. Azıcık araştır insanlar bir sürü öneride bulunmuştu

hevesini kırmamak için sadece bu mesajı alıntılamakla yetiniyorum.
  • İçinde Marty Friedman Bulunun Bütün Albümleri Dinle

Megadeth Dönemi
    Cacophony Dönemi
    Solo Dönemi
  • Death
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.