Şimdi Ara

Metal müzik için kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba sizin kulaklıklar gelmedimi usta daha, inceleme yorumunuzu bekliyorum 👍😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    hocam anker r100 aldım diğerlerini iptal etim 😅 baktim hepsiburada da 199 tl ye düşmüşhemen aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
     Metal müzik için kulaklık tavsiyesi

• iyi seçim👍😊 bende 2. aldım fiyatının üstünde tws kulaklık.. sağa basılı tutunca şarkıyı ileri değiştirir, sola basılı tutınca geri değiştirir,, sağ basıp çekince ses açar, sola basıp çekince kısar, her hangisine 3 kez tıklayınca bas modunu açıp kapatır, ikisinden birine iki kez basınca şarkıyı durdurur bilginiz olsun kullanımı ergonomisi çok iyi r100 harika gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 27 Kasım 2021; 23:11:12 >
    hocam merhaba söylediğiniz gibi asyapazardan Motorola kulaklığı aldım ama sanırım orijinal değil  Metal müzik için kulaklık tavsiyesi

ankerin tizleri bana biraz fazla geldi sattim tekrar bana hitap eden bir kulaklik değil hocam

• merhaba motorollanın çakmasının olduğunu sanmıyorum, 15 20 saat dinleyince kablolu kulaklıkların performansı yükseliyor bunu biliyorsunuz deyilmi, anker R100 gelirsek ben şahsen çok memnun kaldım, hertürlü müzik dinliyorum uygun fiyatındayken 200 250, fiyat performans tws kulaklıkdı şuan 360 en düşük,, size htc max 310 şiddetle tafsiye ediyorum. geçenlerde letgo shennheiser cx 3.0.0 gördüm kırmızı , 2.el 100 tl hemen aldım, havale geçtim satıcı yolladı, htc, sony, ile bire bir 1 saat kıyas ettim harika kulaklık bir müzikde bütün enstrümanları veriyor, sony mdr 750 kalitesiyle ezdi resmen, htc den de kaliteli sadece sesi bi tık az, shennheiser cx 3.0.0 siyah hepsi burada en son 350 tl idi, bir kablolu kulaklığa o kadar bence verilmez ama muazzam kaliteli alman malı, 2.el uygun bulursanız sizi memnun eder,, bu müzik işinde kaynakda biraz önemli misal o motorollayı dac çipli lg v30 gibi telefonlarda sesi birazdaha iyi verir,, telefonun jak çıkışına bağlanan jarzlı küçük dac amfilerde var, sesi mükemmel dönüştürüyor, eğer müziğe bu kadar önem veriyorsanız bu tarz üründe kullanabilirsiniz,, dediğim gibi bu işin tepe noktası sesin çıkış kalitesi sonra kulaklık gelir, bende Bluetooth jarzlı EXTREME amfi olduğunu söylemiştim, deneyimlerimi ona göre yazdım,, bu spotify müzik programı var sesi kaliteli veriyormuş kullananlar memnun ben kullanmıyorum ama onuda deneyebilirsiniz gerçi müzik de tek bir programa bağlanmak saçma bence, ben farklı farklı 8 player kullanıyorum, her birinde bir müzik listem var 4 sabit 4 içeriğini değiştiriyorum, fotoda üstdekiler,, sizin telefon neydi.?

Metal müzik için kulaklık tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 15 Aralık 2021; 21:12:36 >

cx lerde sibilans sorunu olduğunu okumuştum benim telefonum Redmi Note 9S

motorola kutusu bana hiç ama hiç guven vermedi 8 yaşındaki çocuk bile bu urunun pazar mali olduğunu anlar qr kod bile olsaydı iade etmezdim ama orijinal demeye bin şahit ister...

sanırım Philips SHE4305 alacağım

• PLİHİPS bilmiyorum şöyle kullanıcı yorumlarına baktım genel beğeni var, htc max 310 benziyor sürücü çapı aynı, keşke anker R100 beğenseydiniz kullanımı çok rahat suda geçirmiyor 3 yıl götürdü sizi _)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.