merhaba sizin kulaklıklar gelmedimi usta daha, inceleme yorumunuzu bekliyorum 👍😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Metal müzik için kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam anker r100 aldım diğerlerini iptal etim 😅 baktim hepsiburada da 199 tl ye düşmüşhemen aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
iyi seçim👍😊 bende 2. aldım fiyatının üstünde tws kulaklık.. sağa basılı tutunca şarkıyı ileri değiştirir, sola basılı tutınca geri değiştirir,, sağ basıp çekince ses açar, sola basıp çekince kısar, her hangisine 3 kez tıklayınca bas modunu açıp kapatır, ikisinden birine iki kez basınca şarkıyı durdurur bilginiz olsun kullanımı ergonomisi çok iyi r100 harika gerçekten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 27 Kasım 2021; 23:11:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ankerin tizleri bana biraz fazla geldi sattim tekrar bana hitap eden bir kulaklik değil hocam
-
cx lerde sibilans sorunu olduğunu okumuştum benim telefonum Redmi Note 9S
motorola kutusu bana hiç ama hiç guven vermedi 8 yaşındaki çocuk bile bu urunun pazar mali olduğunu anlar qr kod bile olsaydı iade etmezdim ama orijinal demeye bin şahit ister...
sanırım Philips SHE4305 alacağım
PLİHİPS bilmiyorum şöyle kullanıcı yorumlarına baktım genel beğeni var, htc max 310 benziyor sürücü çapı aynı, keşke anker R100 beğenseydiniz kullanımı çok rahat suda geçirmiyor 3 yıl götürdü sizi _)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X