Şimdi Ara

Metal müzik için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün dinlediğim monster beats solo hd kulaklıkla farkettim ki ben müzik dinlemiyormuşum . evimde çok kaliteli ses sistemim olmasına rağmen kulaklık konusunda yeterli özeni göstermemişim. bu yüzden sıra kulaklıkta. ancak solo hd de dinlediğim kadarıyla mid ses yok tu ve tizler filan çok geride kalıyordu. basslar resmen diğer sesleri ezdi ancak billur ses vardı. Şimdi arkadaşlar ben çok fazla metal müzik dinleyen briyim örneğin gothic metalden , senfonik metale, trash metalden , hardcore a kadar her çeşidini dinlerim bu yüzden bana bu tarz müzikleri keyifle dinletecek kulaklık arıyorum. bassları tatlı midleri tatlı tizleri tatlı olsun istiyorum bütçeyi de şimdilik max 350 ye çıkardım. çünkü yanına da ipod yada kaliteli bir müzik çalar alacağım. tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada genelde overhead kullanmayı seviyorum inear lar uzun süre kullandığımda kulağımda ağrı yapıyo . eğer ağrı yapmayacak bişey bulursam oda olur tabiki. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Sennheiser HD 218i Mikrofonlu iPhone Kulaklığı nı beğendim ama genelde r&b dinleyenler almış metalci adama gitmezse diye de korkuyorum.. in ear iyidir derseniz inear alcam . gerçekten kafam karıştı :D
  • kulaklıga halen ihtiyacım var lütfen birileri yorum yapsın ..
  • Evde mi dışarda mı kullanacaksınız? Evde kullanacaksanız grado diyorum başka bişi demiyorum. Fakat ses kartınızın yada player'ınızın iyi olması gerekiyor yoksa bi anlamı yok. Ayrıca amfi alırım diyorsanız Sr 225i alın yok amfi alamam diyorsanız Sr60i alın amfisiz aradaki fark fiyat farkına değmeyecektir. Dışarısı için arıyorsanız o konuda yardımcı olamayacam bende iem arıyorum henüz karar veremedim aylar oldu. Bu arada bahsettiğim kulaklıklar arkası açıktır yani dışarı ses verir izalasyonuda yoktur bilginize.
  • ben dışarıda kullanacağım .. ayrıca her dk değil spor giyindiğimde zaten iri bi adamım daha iri gözüktüğümü düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor. bu yüzden overheadler hoşuma gidiyor. :D ses izolasyonu aslında okadar önemli değil ama yinede olursa güzel olur diyeyim. evde dinlemek için kaliteli ses sistemim var ve yalnız yaşıyorum müzik benim evde sorunum olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healsiafn

ben dışarıda kullanacağım .. ayrıca her dk değil spor giyindiğimde zaten iri bi adamım daha iri gözüktüğümü düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor. bu yüzden overheadler hoşuma gidiyor. :D ses izolasyonu aslında okadar önemli değil ama yinede olursa güzel olur diyeyim. evde dinlemek için kaliteli ses sistemim var ve yalnız yaşıyorum müzik benim evde sorunum olmuyor.

http://www.compel.com.tr/P/18-50-3628
    oneririm cok guzel kulakliktir her ture gider ayrica monsteri sevdiyseniz buna bayilirsiniz ama yinede denemeden almayin yaniltmiyim sizi

• işte sorun şuki hiçbir şekilde bu kulaklığı deneme şansım yok :( nereden bulup da deneyebilirim bilmiyorum :( herkes bişeyler öneriyo ama işte doğrusu çok zor karar vermek ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırsam phonak pfe 112 uygundur size.
  • hocam ben de bayadır araştırıyorum sonuç olarak: marshall major iyi deniyor kullanmadım bilemeyeceğim ama yorumlar bu yönde.
  • Dostum kulakiçi arıyorsan Brainwavz M3 var. Ben 4 aydır kullanıyorum. Kulaklıkla beraber Fiio E6'da kullanıyorum. Bende Heavy Metal'in bütün türlerini dinliyorum. Çok da memnunum. Yanında amfide almalısın. Mesela Fiio E6 veya E11. Fiyat olarak E6'yla toplam sana 230-240 civarına gelir amfiyle 2'si. Gayet de memnun kalırsın. Metal dinlediğin için çok fazla şansın yok, biraz daha çıkıp Ultimate Ears Triple Fi10 da alabilirsin. Bunu dinlemedim ama kullanan herkes övüyor. Ben ileride bundan alacağım.
  • Dr. DRE harbiden cok iyi. Ben de R&B tarzi dinliyorum AKG 451 dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr Dre + Metal = Epic Fail!

• evde kullanacaksan kesinlikle grado al.metal muzik konusunda 250 tlye alacagin grado 700 tllik mosterdan cok daha iyidir.zaten bi grado dinleyip bide monster dinleyen kisiler monstera cop gozuyle bakar.

• Aldınız mı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığı hortlatayım yeni açmak yerine. Ben de aynı konusa yardım istiyorum. Yıl 2021, metal ve rock müzik için özellikle bas frekansları hissettirebilecek bir kulaklık arıyorum. Muhtemelen kablolu alacağım. Bluetooth ile kalite kaybı olabilir kaygısındayım. Ne önerirsiniz? 500 tl'yi geçmese iyi olur.

• YT kullanıcısına yanıt
    rock için kesinlikle bass ağırlıklı bir kulaklık önermem daha önce KZ ATR ve KZ ED12 aldım yüksek seste heavy metal (panetra, slayer) gibi şarkılarda zillerin sesi çok tizli geliyor bas ve tizleri dengeli olan kulaklıklara yönelin bence, ben öğrenciyim bu gibi işlere ayırabileceğim bütçem sınırlı, @ICEBLUEE hocamın önerisi ile Sony MH750 ve Motorola XR556821 kulaklıklarını satın aldım şuan elime ulaşmadı ulaşsın buraya da yazarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkanaydan F kullanıcısına yanıt

eyvallah kardeşim bilgi paylaltıkça güzeldir👍😊 kulak içi kablolu temiz sterio, güçlü bas vuruşlu kulaklık arayanlara htc max 310 tafsiye edebilirim, tabi sıfırı bulunurmu bilinmez ama efsanelerdendir, kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz, zamanında 1 tane almıştım, kulaklık bozmadan yüksek ses ve bas veriyor, 12mm sürücüleri var biraz kaba ama değer...

Metal müzik için kulaklık tavsiyesi

• furkanaydan F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevaplar için. Ben de piyasada en çok bulunabilen orta kaliteli bir kulakiçi kulaklığa yöneleyim dedim ve Sony MDR-XB75AP aldım. Kulaklığı herkes çok övmüş ama müzik zevk işi, herkesin aradığı farklı haliyle. Arayışta olanlara yardım için biraz yorum yapayım istedim. Sony kulaklığın ses yüksekliği oldukça tatmin edici. 4 farklı silikon başlığı var, kulağa giren kısım yani. Kimisi bu kulaklık için bası çok kötü vs yazmış. 4 farklı boydaki silikon başlıkları denedikten sonra yorumlara anlam verebildim. Çünkü kulağınıza uygun olandan daha küçük bir başlık kullanırsanız kulaklığın verdiği ses çok tiz ve güçsüz kalıyor. Ben en büyük başlık ile denediğimde gayet dolgun bir ses aldım. Ses bas ağırlıklı olmasına bas ağırlıklı ama benim telefondan mı bilemedim, istediğim frekans cevabı kesinlikle bu kulaklıkta yoktu. Çok mid ve tiz seven biri olmasam da ses parlaklığı biraz geri planda kalıyor bu kulaklıkta. Belki basa ağırlık verildiği için olabilir. Ses kalitesi vs güzel ama benim istediğim gibi değildi. Bir de kulağımı ağrıttı bir süre kulağımda kalınca. Kaba bir kulaklık, uzantıları vs çok. Ben daha ufak ve kolay kullanılabilir birşey aradığım için ve aklım daha önce kullanmakta olduğum hp h1000 modelinde kaldığı için aldığım sony'nin dokuzda bir fiyatı olan ucuz bir hp modeli sipariş verdim sadece denemek adına. Ve piyasadaki en uygun fiyatlı hp modeli beni mutlu etti, istediğim karakterde gayet keyifli bir deneyim sundu. Ufak boyutu ile yatarken bile rahatsız etmeden kulağımda kalabilmesi de cabası. Bir deneyin derim.

not: eşime de yine hp'nin kulak içi ama silikon başlıklı olmayan, daha klasik büyük kafalı kulakiçi bir modelini aldım. Onun tizleri vs iyi olmasına rağmen bas performansını beğenmedim. Belki sünger takılıp kulağa oturtulursa performansı yükselir.

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt

Htc max 320 modeli de çıkmış type-c girişli, bu kulaklık 310 modeline göre nasıldır acaba?

type c girişli telefon aldım, yeni kulaklık alsam mı diye düşünüyorum. Max 320 ile 310 karşılaştırması bu bakımdan anlamlı olur benim için.

• merhaba 320 bilemiyorum resimlerine baktım 310 ile aynı sürücüler şekil vs, tahminimce iydir, bu kulaklık temiz ve yüksek ses vernesini 12 mm sürücülere borçlu, ilk başta kulağınıza kaba gelebilir ama gerçek müzik dinlemek için değer, bende sony ex650 de var sony bas çok vuruyor, 1,2 saat sonra kafa ağrıyor bunda öyle deyil, bas var ama dengeli mid tizde var, sony den daha ucuz daha iyi bence, bendeki ikiside orjinal sesden anlarım, 320 uygun ve güvenilir satıcı bulursanız alın derim,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.