Şimdi Ara

Metal Müzik ilaç gibi geldi.Aşırı doz istiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Power Metal grubu blind guardianın şaheseridir dinle dostum pek bilinmez fakat muhteşemdir.Sözleri ayrı bir şaheser.

Heleki o 0.44 de başlayan bölüm yarıyor beni alıyor götürüyor başka evrenlere.

"Beyond the void but deep within me,a swamp of filth exist.A lake it was of crystal beauty but Arda's sprin went by"

• accept
    pantera
    opeth
    mastodon

nispeten hazmetmesi kolay dört grup olduğunu düşünüyorum. lirik arıyorsan pain of salvation'a da bakabilirsin. bunlardan sonra da

blotted science
    cynic
    death
    control denied
    riverside
    symphony x
    edge of sanity (sadece crimson ve crimson II'yi dinledim)

gruplarına bakabilirsin.
  • Yukarıda arkadaş yazmış. Melodiye doymak istiyorsan Folk Metal gruplarını araştırabilirsin. Melodic Death Metal olarak Kalmah'ın süper melodileri, soloları var. They Will Return adlı parçaları en sevdiğim mesela. Heroes To Us da öyle. Sözleri de güzeldir.

Wintersun'ı da ekleyelim.

Beyond The Dark Sun
    Sons Of Winter And Stars (En sevdiğim)
    Land Of Snow And Sorrow
    Sleeping Stars
    Sadness And Hate

Bunlar da bonusum olsun.

Kalmah - My Nation

Tyr - By The Sword In My Hand

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Şubat 2015; 14:07:55 >

• yıl 2015 metalmi kaldı
  • ba yıl dım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda ilk defa müzik dinlerken korktum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

ba yıl dım

buyur dostum bu da yeni albümlerinden bir parça bu da efsanedir

pek bilinmez stratovarius - destiny belki seversin ben beğeniyorum bu grubu da.

• hem vocal kaliteli hem müzik hem sözler daha ne isteyeyim.

• Mertorius M kullanıcısına yanıt
    Yanlış tavsiyelerde mi bulundum hocam.

Böyle vokaller istemiyorsan klasiklerden de başlayabilirsin. Iron Maiden gibi. Metale yeni başlayan biri için heavy ve thrash daha iyi olur herhalde. Ben de ilk zamanlarımda brutal vokal dinleyemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Yanlış tavsiyelerde mi bulundum hocam.

Böyle vokaller istemiyorsan klasiklerden de başlayabilirsin. Iron Maiden gibi. Metale yeni başlayan biri için heavy ve thrash daha iyi olur herhalde. Ben de ilk zamanlarımda brutal vokal dinleyemezdim.

Yeni başlayanlar brutal dinlemiyor hocam ben de zamanın da öyleydim , şuan sadece brutal dinliyorum.İleride değerini anlarlar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

1 Saatimi sadece bu işe ayırırım diyorsan tak kulaklığını, kapat ışıkları ve 1 saniye bile durdurmadan bu albümü dinle. İngilizcen varsa sözlerine bak ve lirik nasıl yazılır gör. Etkilenmezsen ve müziğe bakış açın değişmezse gel beni bul.
    Albümdeki her parça şaheserdir ama tüm albümü tek seferde dinleyince bambaşka oluyor.

Bu arkadaşa katılıyorum.

Onun haricinde grup olarak;

Iron Maiden, Death, At The Gates, Dream Theater, Carcass, Slayer, Testament, The Faceless, Ghost, Quo Vadis, Blind Guardian'ı önerebilirim. Oldukça farklı janra birikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

1 Saatimi sadece bu işe ayırırım diyorsan tak kulaklığını, kapat ışıkları ve 1 saniye bile durdurmadan bu albümü dinle. İngilizcen varsa sözlerine bak ve lirik nasıl yazılır gör. Etkilenmezsen ve müziğe bakış açın değişmezse gel beni bul.
    Albümdeki her parça şaheserdir ama tüm albümü tek seferde dinleyince bambaşka oluyor.

Hocama katılıyorum, ama dikkat et seni karanlık bir yola sürüklüyor

Opeth dinlerken birçok duyguyu aynı anda hissediyorum ama çoğu zaman hüzün ve karamsarlık ağır basıyor.

• KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    i let the demons talk to me :) Ki doğruyu gördüğümüzde daha kolay anlayalım

• quote:

Başlangıç için biraz ağır önerilerde bulunulmuş sanki, Amon Amarth ile metale başlayan var mı?

Biraz geçiş dönemi, tam metal tabir etmediğimiz şeylerle başlamasın bence.

Ben metal sandığım müziği Limb Bizkit-Papa Roach ve Metallica ile başlamıştım o zamanlar bunlardan iyisi yok sanırdım, hatırlıyorumda daha 2.sınıfa gidiyordum kaç yaşında oluyorum sekiz mi dokuz mu herneyse evde Lim Bizkit-Rolling açar zıplardık, rolling kısmını sürekli govli govli govli diye söylerdim

kısacası:

Evanescance
    Korn
    Metallica
    Anathema
    Soulfly
    Slipknot
    System of A Down

bunlarla başla daha sonra karanlık yüzünü gösterelim

• quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

quote:

Başlangıç için biraz ağır önerilerde bulunulmuş sanki, Amon Amarth ile metale başlayan var mı?

Biraz geçiş dönemi, tam metal tabir etmediğimiz şeylerle başlamasın bence.

Ben metal sandığım müziği Limb Bizkit-Papa Roach ve Metallica ile başlamıştım o zamanlar bunlardan iyisi yok sanırdım, hatırlıyorumda daha 2.sınıfa gidiyordum kaç yaşında oluyorum sekiz mi dokuz mu herneyse evde Lim Bizkit-Rolling açar zıplardık, rolling kısmını sürekli govli govli govli diye söylerdim

kısacası:

Evanescance
    Korn
    Metallica
    Anathema
    Soulfly
    Slipknot
    System of A Down

bunlarla başla daha sonra karanlık yüzünü gösterelim

Ben 5-6 yıl önce Skyclad ile başlamıştımSkyclad ile metal müziğe giren kaç kişi vardır ki

• Where Dead Angels Lie kullanıcısına yanıt
    Skyclad yine makul metale başlamak için, şimdi black metal önersem cızırtı gibi gelecek, death önersem gürültü gibi... Bu türlerin arkasındaki ritmi yada duyguyu anlamak için biraz kulak dolgunluğu lazım.
    Bana kalsa Kataklysm dinlesin

• Çok açsan lamb of god öneririm. Fazla dinleme ama çarpar adamı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.