Şimdi Ara

Metal Müzik ilaç gibi geldi.Aşırı doz istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yıllarca pop vs dinleyen ben açlığımı metal ile doyurmayı başardım.Ama yetmiyor artık.Yeni başladım adelitas way ve amarenthine gibi pop metal tarzı şeylerden daha çok sözleri anlamlı olan sağlamda vokal ve melodi backgrounda sahip gruplar arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• metalica en iyi metal grubudur nem ile basla
  • Biraz daha yeni bir şeyler arıyorum
  • Metallica'yı geçersen, slipknot, trivium, megadeth, dream theater, three days grace gibi gruplar dinleyebilirsin
  • Megadeth - Rust in Peace
    Metallica - St Anger harici her albüm tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

metalica en iyi metal grubudur nem ile basla

Katılıyorum.
  • Psychosocial12 kullanıcısına yanıt
    wow wow wow daha daha :))
  • Magnificentx kullanıcısına yanıt
    Sözler çok önemli ama biraz daha fresh bir şeyler arıyorum gerçekten.
  • Volbeat
    Alter Bridge
    Five Finger Death Punch
    Shinedown
    Nightwish
    Stream of a Passion

Aklıma ilk bunlar geldi. Bunlara bir bak hocam.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Nayss :) Bu forumda çok şey gördüm ama bu kadar yardımsever bi topluluk görmedim.Bunun için bile dinlenebilir; seviyorum sizleri :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

Nayss :) Bu forumda çok şey gördüm ama bu kadar yardımsever bi topluluk görmedim.Bunun için bile dinlenebilir; seviyorum sizleri :))

Bizde seni dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Bizde seni dostum.

Alıntıları Göster
    Melodi diyosan ve doymak istiyosan metale Arch Enemy ve Amon Amarth dinleyeceksin.
    Aç bu vereceğim 4 şarkıyı dinle, beğenmezsen seni ne doyurur bilmem :D

Arch Enemy - War Eternal
    Arch Enemy - My Apocalypse (Bunu biliyosan Nemesis)
    Amon Amarth - Twilight of the Thundergod (Bunu bi de çalması var... Tarifsiz)
    Amon Amarth - We Shall Destroy

Bunlar melodik metaldi. Onun haricinde Metallica hiç bir grupla kıyaslanamayacak kadar iyidir (The Call of Ktulu dinle, En İyi Enstrümantal Müzik dalında Grammy almıştır). Iron Maiden, Megadeth deneyebilirsin. Ek olarak son bir istisnai parça Atreyu - Doomsday ;)

• N0tka N kullanıcısına yanıt
    Müzik olarak çok kaliteli gruplar, o nasıl brutal vokallerdir yahu ilk defa gördüm.Ama (aması var :) ) sözler de çok önemli bana bir şeyler katmalı...
  • quote:

Müzik olarak çok kaliteli gruplar, o nasıl brutal vokallerdir yahu ilk defa gördüm.Ama (aması var :) ) sözler de çok önemli bana bir şeyler katmalı...

1 Saatimi sadece bu işe ayırırım diyorsan tak kulaklığını, kapat ışıkları ve 1 saniye bile durdurmadan bu albümü dinle. İngilizcen varsa sözlerine bak ve lirik nasıl yazılır gör. Etkilenmezsen ve müziğe bakış açın değişmezse gel beni bul.
    Albümdeki her parça şaheserdir ama tüm albümü tek seferde dinleyince bambaşka oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoi. -- 19 Şubat 2015; 0:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

1 Saatimi sadece bu işe ayırırım diyorsan tak kulaklığını, kapat ışıkları ve 1 saniye bile durdurmadan bu albümü dinle. İngilizcen varsa sözlerine bak ve lirik nasıl yazılır gör. Etkilenmezsen ve müziğe bakış açın değişmezse gel beni bul.
    Albümdeki her parça şaheserdir ama tüm albümü tek seferde dinleyince bambaşka oluyor.

Alıntıları Göster
    Bir bak ghost'a çok güzeldir
    Edit :Sözleri çok anlamlıdır.Özellikle Satan Parayer isimli şarkının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 19 Şubat 2015; 0:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aprın Çor Tigin

Bir bak ghost'a çok güzeldir
    Edit :Sözleri çok anlamlıdır.Özellikle Satan Parayer isimli şarkının

Alıntıları Göster
    Amon Amarth-Death in Fire

Amon Amarth- Deciever of the Gods

Amon Amarth- Pursuit of Vikings

Megadeth - Head Crusher

• Avenged Sevenfold - Hail to the King dinleyebilirsin güzel albüm.Yeni dedin diye önerdim yoksa çok iyi bir albüm değil,grubun eski işleri hakkında bir fikrim de yok.

Söz yazımı olarak Death önerirdim de brutal vokalle aran pek iyi değil sanırım.O zaman al sana scream vokal : Sound of Perseverance albümünü dinle.Flesh and the Power it Holds şarkısını dinleyebilirsin numune olarak.

Söz olarak aklıma gelen başka bir grup Sentenced.Hiç dinlemedim ama öyle diyolla.

Nevermore öneririm.Dead Heart in a Dead World albümü iyidir.Numune olarak The River Dragon has Come şarkısını dinleyebilirsin.

Pantera da dinleyebilirsin yeni değil eski de değil hem de yukarıda önerilenlerden farklıdır birçok elitistin favori grubudur Cemetary Gates, Floods, Hollow bunları dinle ilk, sonra Vulgar Display if Power albümüne yumul.

• quote:

Oo metalika alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Oo metalika alırım bi dal

Alıntıları Göster
    Melodi istiyorsan Melodic Death Metal yani bir diğer deyişle Viking Metal (bana göre) dinleyeceksin
    Melodikte üstüne tanımadığım Eluveitie (enterasan müzik aletleri barındıran bir grup ve soloları ile acayip gaza getirir.) grubundan ;
    Inis Mona ( favorim )
    Everything Remains
    Thousandfold
    Nil
    Kingdom Come Undone
    Lugdunon
    Helvetios
    Santonian shores
    Neverland
    Havoc (Keman Solo efsane)
    Uis Elveti
    Luxtos
    Meet the Enemy
    Calling the Rain
    The Call of Mountains ( klip çok iyi , brutal değil )

Bir diğer iskandinav grubu Ensiferum bazı şarkıları ;
    Tale of Revenge
    Into Battle
    Treacherous Gods ( efsane)
    Dragonheads
    Into Hiding
    Abandoned

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 19 Şubat 2015; 11:12:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.