Bildirim
Metal parcasini puanla (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Olmamış. Biryerde çalsa "kapat! kapat!" diye bağırmam ama açıp dinleyeceğim bir şey değil. Atanamamış amon amarth gibin bişey mi desem ne desem, ki amon amarth bile yeterince kötü. Güzel melodiler var arada o kısımlar hoşuma gitti.
3/10
Bunu dinlerken koştum geçen, ritme uyacağım derken kalp krizi geçiriyordum. Sonunu ayrı severim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Megadeth düşmanıyım dedin üzüldüm hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Megadeth'in havasında mı suyunda mı bilmiyorum, bana tamamen yaptıkları müziği itici kılan bir şey var. Tamamiyle kişisel tabii ki
@Jesper Strömblad Primordial'ın sözleri hep etkileyici ve 'gerçekçi' olmuştur. Ben goblinlerden, inden cinden bahseden gruplardan cidden nefret ediyorum. Söz de müziğin önemli bir miktarını teşkil ediyor tabii ki. -
Atg ye oy verirdim ama fazla kişisel olur, gerek yok.
-
King Diamondın vasat döneminden 6
Behemoth blow your trumpets gabrieln
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X