< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 4 Ocak 2019; 21:26:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 4 Ocak 2019; 21:26:31 > |
Üstteki arkadaş metal şarkısı atmadığı için yorumunu yok sayarak devam ediyorum.
Eric Peterson'ın niye bu toplara girdiğini anlamasam da Black Metal işi bile buram buram Testament kokuyor. Çok vurucu bir şarkı değil ancak Testament esintileri bile 7'yi alır. 7/10. 8 dakika sınırı kalktığına göre biraz esnetelim süreyi. |
İlginçtir, Sepultura'dan Andreas Kisser ile web üzerinden tanışıklığımız vardır, son konserlerinde de sağ olsun beni ağırlamıştı. Bu paylaşım vesilesiyle kendisine whatsapptan bu şarkının linkini attım ve 'are you jealous about this cover, some people say it's better than original one' diyerek gülücük koydum. O da daha önce bu coverı hiç dinlemediği ve kıskançlık gibi bir durum olmadığını söyledi.
Kendisine bu coverı 10 üzerinden puanlar mısın? dediğimde ise şarkının orijinaline olan saygımdan 6 puan veririm yine dedi. İşte kimseyi kıskandırmayacak bir parça... |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmühendisi -- 5 Ocak 2019; 11:8:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 5 Ocak 2019; 13:12:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 5 Ocak 2019; 17:30:9 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 6 Ocak 2019; 20:24:29 > |
|