Bildirim
Metal parcasini puanla (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Thou 5/10 pek tarzım değiı ama saygı duyarım. Nuclear Blast Recordsyoutube
NIGHTWISH - Romanticide (OFFICIAL LIVE VIDEO)https://www.youtube.com/watch?v=zz_7OCCQlXs
Video ekleyemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey joe -- 7 Ocak 2019; 16:35:39 > -
-
-
-
Dark Funeral'a epey benzettim tarzlarını. Yeni grup sanırım. Hoş bir tarzları var ancak beni çok çekmiyor. Ondan 7 puan verdim zaten, yoksa daha düşük verirdim :) Genel perspektiften baktığında güzel ama ben black metal eserlerinde insanı gerçekten boğabilecek bir karanlık arıyorum. Bunda çok hissedemedim onu. Uzun soluklu dinleyebileceğim bir şey değil yani.
7/10
Mesela bunu epey karanlık bulurum.
-
-
8 puan çok severim Gojirayı şimdi şarkı atmam lazım ama benim külüstürle olmuyor yazayım siz bakın
Primus my name is mudd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bir türlü sevemediğim bir gruptur Children of Bodom. Alexi Laiho konserde bir yandan sosis pişirip bir yandan gitar çalan psikopat derecede iyi gitarist fakat Everytime I Die ve Are You Dead Yet? dışındaki iki klasiği dışında hiçbir şarkısına neredeyse tahammül bile edemiyorum grubun. Lake Bodom'u da yıllar evvel dinlemiştim, uzun süreden sonra konu sağolsun grubu ve şarkıyı hatırlattı bana ve fikirlerim hiç değişmedi. 1/10.
-
-
-
Ooo çok severim bu adamı, sanki biraz Poe'ya mı benziyor ne şarkıya puanım 7
Enslaved - Storm son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Early Enslaved'e diyecek laf yok, taş olur insan gerçekten. RIITIIR, Ruun zamanları falan da gayet iyiydi. Şimdi bu E ile değişim hissettim ilk dinlediğimde. Hatta epey arada kalmıştım sevdim mi sevmedim mi diye. Sonrasında birkaç kere daha döndürünce daha daha hoşuma gitmeye başladı. Aynı durumu Primordial - Exile amongst the ruins'de de yaşadım. Nitekim, günün sonunda bassline'larını Grutle, gitarını Ivar Björnson yazıyor. Kötü olmasına çok olanak da yok.
8/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 11 Ocak 2019; 2:23:30 >
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X