quote:Orijinalden alıntı: Lothier bana pmden patchlerin ve motorhead tişörtlerinin resimlerini atarmısın Mesaj yollandı.
quote:Orijinalden alıntı: Blackened_61 OVER KILL patch i ne kadar? Tane 7.5 eğer birşeyler alırsan 5 ytl yaparım.
quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer yukarı ! hocam patch leri neye dikiyoruz.bo kot montlara olurmu yoksa üründe önerde ona göre bakayım
quote:Orijinalden alıntı: kasalik quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer yukarı ! hocam patch leri neye dikiyoruz.bo kot montlara olurmu yoksa üründe önerde ona göre bakayım Deri ceket / kod yelek / pantalon sen neye dikmek istiyorsun söyle ?
quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer quote:Orijinalden alıntı: kasalik quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer yukarı ! hocam patch leri neye dikiyoruz.bo kot montlara olurmu yoksa üründe önerde ona göre bakayım Deri ceket / kod yelek / pantalon sen neye dikmek istiyorsun söyle ? kot mont a düşünüyodum .rammstein ya da dream theatre bulmanıza imkan varmı?
quote:Orijinalden alıntı: kasalik quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer quote:Orijinalden alıntı: kasalik quote:Orijinalden alıntı: J.Dahmer yukarı ! hocam patch leri neye dikiyoruz.bo kot montlara olurmu yoksa üründe önerde ona göre bakayım Deri ceket / kod yelek / pantalon sen neye dikmek istiyorsun söyle ? kot mont a düşünüyodum .rammstein ya da dream theatre bulmanıza imkan varmı? Fotorafdakiler var üstad,onlarıda sana zamanla bulabilirsem mesaj atarım.