Merhaba arkadaşlar,forumda rock ve metal ağırlıklı müzikseverler çoğunukta,dvd konserlerimi paylaşıma açıp bende olmayanlar ile takas yapmak istiyorum ,isteyen olursa yardımcı seve seve olurum Black Eyed Peas - Live From Sydney To Vegas Bruce Springsteen -The Corrs Live in Dublin Guns N' Roses: Use Your Illusion I Guns N' Roses: Use Your Illusion II Guns N' Roses: Welcome to the Videos Guns N'Roses:Live in Chicago Iron Maiden: Rock in Rio Jay-Z & Linkin Park:Collision Course Linkin Park: Live in Texas Megadeth:That One Night Live in BUENOS AIRES Metallica: Cunning Stunts Metallica: Live Sh*t - Binge & Purge Metallica: St. Anger Rehearsals Metallica: The Videos 1989-2004 Nightwish: End of Innocence Ozzy Osbourne:Under Cover Pink Floyd-Pulse Queen:We Will Rock You: Rock Theatrical [LIVE] S & M: Metallica with Michael Kamen Conducting the San Francisco Symphony Orchestra Slayer: War at the Warfield The Doors Collection U2 The videos Michael Jackson:Ghosts The Bob Marley Collection AC/DC: Stiff Upper Lip Live
black eyed peas ve michael jackson tam rock ve metal dinleyicisine göredir.kesinlikle izleyin tavsiye ederim.şahsen ben saatlerce izliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.
black eyed peas ve michael jackson tam rock ve metal dinleyicisine göredir.kesinlikle izleyin tavsiye ederim.şahsen ben saatlerce izliyorum
Valla ben bazı arakadaşlarla takas yapıyorum ama şartım full dvd olmak koşuluyla dvdplayer a taktığım zaman sahne seçimini kamera arkası görüntüleri görmeliyim yoksa ne moka yarar o dvd. Elindekiler bahsettiğim şekildeyse bende 300 küsür dvd var sadece hardrock ve metal .
Evet dostum tam anlattığın gibi orjinal dvd5 kopyaları,yani divxten upscale yada remast edilmiş medyalar değil bu konuda titizim merak etme bikaç tane dvd9 'da var.takas yapmak isterim tabi eğer düşünürsen ayrıntılı liste yada rtibat için msn&mail:doguhazar@gmail.com.görüşmek dileğiyle
kardeş hangi şehir?
exp senin için müslüm baba ve emrah konserlerim var düşünürsen onlarda biliyorsun metalin babası sayılır
ankaradayım arkadaşım
Iron Maiden: Rock in Rio
Rock in Rio gibi bir konser tarihte birkaç kez yaşanır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme