Şimdi Ara

Metallica, Nirvana ve Lana del rey dinleyen birine tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi Metallica ya da Nirvana dinliyorsan illa profesörü olman gerek. Öyle bir kaç şarkısını seviyorsan, bu Yüce kişileri dinliyorum demeye hakkın yok.

Bizim kadar her şeyin b.kunu çıkaran bir millet var mıdır acaba? Sanmıyorum, böyle gereksiz ego bir tek bizde vardır.

Konuyu açan iyi niyetli dostum; ben de Metallica ve Nirvana dinlerim, severim ama toplasan ikisininde 10 ar parçasını severim. Fazla gürültülü parçalarını ben de sevmem.
    Sana tavsiyem de şunlar olur;

Marilyn Manson (Hemen hemen tüm şarkıları güzel... Gürültülüdür ama güzel.
    Radiohead (Şahsen sevmediğim şarkısı yok..
    Pink Floyd (Hey you,Echoes...
    Shamrain (Raindrops, To leave...
    Sonata Arctica (The Misery, Shy ...
    30 second to mars (Attack, The Fantasy...

Aklıma gelenler bunlar şimdilik..

• Dediğim gibi bu kafayla boşuna okuma sen, parana/zamanına yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Şimdi Metallica ya da Nirvana dinliyorsan illa profesörü olman gerek. Öyle bir kaç şarkısını seviyorsan, bu Yüce kişileri dinliyorum demeye hakkın yok.

Bizim kadar her şeyin b.kunu çıkaran bir millet var mıdır acaba? Sanmıyorum, böyle gereksiz ego bir tek bizde vardır.

Konuyu açan iyi niyetli dostum; ben de Metallica ve Nirvana dinlerim, severim ama toplasan ikisininde 10 ar parçasını severim. Fazla gürültülü parçalarını ben de sevmem.
    Sana tavsiyem de şunlar olur;

Marilyn Manson (Hemen hemen tüm şarkıları güzel... Gürültülüdür ama güzel.
    Radiohead (Şahsen sevmediğim şarkısı yok..
    Pink Floyd (Hey you,Echoes...
    Shamrain (Raindrops, To leave...
    Sonata Arctica (The Misery, Shy ...
    30 second to mars (Attack, The Fantasy...

Aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Aynen bizim millet her şeyi uç noktalarda yaşıyor, şarkılara da bakacağım çok teşekkürler

• arbforce1 kullanıcısına yanıt
    ben kalitesiz lafına takmadım senin yazdığın cümlenin genelinde aşağılama var ama uzatmayalım yeter alt tarafı yemek yaparken,okulda vsvs... dinleyecek şarkı arıyorum şurda bu arada ne atması boğaz içinde psikoloji okuyorum demedim, pdr okuyorum amacım rehber öğretmen olmak alt tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 16 Aralık 2014; 22:48:16 >
  • Bu şarkılara göz atabilirsin :

Kansan - Carry On My Wayvard Son
    Opeth - Harvest, To Bid You Farewell, Faith In Others, Hope Leaves, Death Whispered A Lullaby, Ending Credits, Cups Of Eternity, Burden
    Blue Öyster Cult - Veteran Of The Psychic Wars
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bu şarkılara göz atabilirsin :

Kansan - Carry On My Wayvard Son
    Opeth - Harvest, To Bid You Farewell, Faith In Others, Hope Leaves, Death Whispered A Lullaby, Ending Credits, Cups Of Eternity, Burden
    Blue Öyster Cult - Veteran Of The Psychic Wars

ilk şarkıyı iyi biliyorum 7 yıldır izlediğim supernaturalın her sezonunda çalıyor, diğerlerine de bakarım teşekkürler
  • Rica ederim.
  • Avenged sevenfold,muse,system of a down dinle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.