Şimdi Ara

Metallica, Nirvana ve Lana del rey dinleyen birine tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en çok bu üçünü dinliyorum ama fazla hareketli ve gürültülü şarkıları sevmem tavsiye edeceğiniz şarkı veya şarkıcılar var mı

edit bana durduk yere saldıranların teki ban yemiş öbürünü de allaha havale ediyoruz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 17 Aralık 2014; 10:05:09 >

• Anathema diyeceğim
  • maybeurebetteroffthisway kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir iki şarkısına baktım iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightwish tam senin grubun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: histrio

Arkadaşlar en çok bu üçünü dinliyorum ama fazla hareketli ve gürültülü şarkıları sevmem tavsiye edeceğiniz şarkı veya şarkıcılar var mı

Metallica dinliyorsun,hareketli,gurultulu sevmem diyorsun?

Dur tahmin edeyim.Nothing Else Matters ve Turn the Page dinliyorsun veyahut Astronomy,Kill em All nedir en ufak fikrin yok,Ajfa deyince o ne la diyorsun...Mop deyince aklina paspas geliyor...

Serdar Ortac dinle guzel kardesim

Nirvana dinlemen de tahminimce Smells Like Teen Spirit ten ibaret...

Madem Lana del Rey seviyorsun,Empyrium dinle.Acilirsin

Kardes bu kadar güzel tespit edilir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Seviyesiz olduğunu çok güzel belli etmişsin insan gibi bir soru sorduk şurda 1-2 şarkısını dinlesem nirvana dinliyorum yada metallica dinliyorum demezdim mesela nirvanadan dinlediğim şarkılar bunlar

Nirvana
    Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, Oh The Guilit, Dive, Aero Zeppelin, Heart-Shaped Box, Puss, In Bloom, Sliver, Frances Farmer Will Have Her, Drain You, Lithium, All Apologies, Big Long Now, Stay Away, Aneurism, Rape Me, School, Floyd The Barber, About a Girl, Breed, Lake of Fire.

Metallicanın da bir çok şarkısını dinliyorum ama mesela "Nightmare" şarkısını sevmem

edit all nightmare long'muş sanki hayatımda bir şey değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 16 Aralık 2014; 12:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Azcık kaliteli bir şey dinle, yaşına uygun Guns n Roses ile başla. Siz ergenlerden umudum hiç yok aslında ama çoğunuz çevre yönlendirmesiyle aslında hiç hazetmeseniz de thrash, grunge, mainstream pop gibi pek de bi heyecan barındırmayan tarzlara alışıp kayboluyorsunuz. size lazım olan hard rock aslında.

21 yaşında üni öğrencisiyim pdr okuyorum sen de seviyesizmişsin insan gibi soru soruyoruz şurda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axl Rose'un sesi niye bozuldu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Seviyesiz olduğunu çok güzel belli etmişsin insan gibi bir soru sorduk şurda 1-2 şarkısını dinlesem nirvana dinliyorum yada metallica dinliyorum demezdim mesela nirvanadan dinlediğim şarkılar bunlar

Nirvana
    Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, Oh The Guilit, Dive, Aero Zeppelin, Heart-Shaped Box, Puss, In Bloom, Sliver, Frances Farmer Will Have Her, Drain You, Lithium, All Apologies, Big Long Now, Stay Away, Aneurism, Rape Me, School, Floyd The Barber, About a Girl, Breed, Lake of Fire.

Metallicanın da bir çok şarkısını dinliyorum ama mesela "Nightmare" şarkısını sevmem

Belli...Metallica nın Nightmare diye bir sarkısı yok,All Nightmare Long var...

Daha isimlerden bi habersin.

Neyse,tamam.Sen haklısın...
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    albümü indirip 1 kere dinledikten sonra silmiştim o şarkıyı aklımda öyle kalmış adı, neyin kafasındasın ayrıca anlayabilmiş değilim okulda kitap okurken milletin sesini duymamak için kulaklık takıp şarkı açıyorum, bazen durakta dinliyorum, bazen bulaşık yıkarken veya yemek yaparken açıyorum. Hiç bir grubun büyük hayranı falan değilim kulağıma hoş geleni dinlerim yeri gelir ahmet kaya da dinlerim, daha da cevap yazamam işim gücüm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Nightwish tam senin grubun.

az önce bunun da bir kaç şarkısını dinledim ilk önerilenden daha çok sevdim teşekkürler
  • Adam art niyetsiz bir soru sormuş, bazıları egolarını tatmin etmek için başlamış saldırmaya. Tamam kardeş Metallica profesörüsün sen anladık da adama laf atmaktaki amaç ne ? Bu fanlar hakkaten hiçbir ortamda çekilmiyor..
    Neyse, hocam senin progressive rock, hard rock gibi tarzlarla aran nasıl bilmiyorum ama hiçbir bilgin yoksa en azından ilk olarak Pink Floyd ve Deep Purple'a göz atmanı tavsiye ederim.

Pink Floyd: Hey You, Time, Another Brick in The Wall,Comfortubly Numb, Wish You Were Here,High Hopes, Have a Cigar, Goodbye Blue Sky, Fearles, Learning to Fly...
    Deep Purple: Perfect Strangers, Knocking at Your Back Door,Soldier of Fortune, Smoke on the Water, Hush, Highway Star,Mad Dog...

Gibi şarkılarını öneririm ilk olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 16 Aralık 2014; 15:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Adam art niyetsiz bir soru sormuş, bazıları egolarını tatmin etmek için başlamış saldırmaya. Tamam kardeş Metallica profesörüsün sen anladık da adama laf atmaktaki amaç ne ? Bu fanlar hakkaten hiçbir ortamda çekilmiyor..
    Neyse, hocam senin progressive rock, hard rock gibi tarzlarla aran nasıl bilmiyorum ama hiçbir bilgin yoksa en azından ilk olarak Pink Floyd ve Deep Purple'a göz atmanı tavsiye ederim.

Pink Floyd: Hey You, Time, Another Brick in The Wall,Comfortubly Numb, Wish You Were Here,High Hopes, Have a Cigar, Goodbye Blue Sky, Fearles, Learning to Fly...
    Deep Purple: Perfect Strangers, Knocking at Your Back Door,Soldier of Fortune, Smoke on the Water, Hush, Highway Star,Mad Dog...

Gibi şarkılarını öneririm ilk olarak.

Sağol hocam seviyeli insan zor bulunuyor bu memlekette yarın vize yerine geçecek bir ödevi teslim edeceğim için bu akşam hazırlık yapmam lazım söylediğin şarkılara da yarın bakarım birde sürekli dinlediğim tam 13 tane metallica 22 tane de nirvana şarkısı var ve birde bu civarlarda lana de rey var, lana del reyin de sesini beğeniyorum mtv ödülü almış kaliteli bir sanatçı bence son olarakda dizi,film falan izlerken hoşuma giden şarkıları shazam ile bulup indiriyorum kısaca kulağıma hoş gelenleri dinliyorum, teşekkürler tekrar

• quote:

quote:

az önce bunun da bir kaç şarkısını dinledim ilk önerilenden daha çok sevdim teşekkürler

Rica ederim hocam. Rammstein falan da dinleyebilirsin, sevebileceğini düşünüyorum. Benim metal müziğe girdiğim gruptur.
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam. Rammstein falan da dinleyebilirsin, sevebileceğini düşünüyorum. Benim metal müziğe girdiğim gruptur.

Ben direk Burzumla girdim falan dermişimSOAD dinle GNR dinle Aerosmith dinle hafif-sertten başla zaten seversen daha sertlerine geçersin.

Not:Metallica St. Angerdan sonra çöp

• sağolun arkadaşlar hepsine bakacağım yavaş yavaş
  • Bon Jovi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Azcık kaliteli bir şey dinle, yaşına uygun Guns n Roses ile başla. Siz ergenlerden umudum hiç yok aslında ama çoğunuz çevre yönlendirmesiyle aslında hiç hazetmeseniz de thrash, grunge, mainstream pop gibi pek de bi heyecan barındırmayan tarzlara alışıp kayboluyorsunuz. size lazım olan hard rock aslında.

21 yaşında üni öğrencisiyim pdr okuyorum sen de seviyesizmişsin insan gibi soru soruyoruz şurda

Pdr mi Güleyim bari, bu kadar atılır. Sen kimsin bana seviyesiz diyorsun? Kalitesiz kelimesini hakaret olarak algılıyorsan, sen boşuna okuma.

• Metallica var dediler geldik
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    nesi komik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

Bon Jovi

ilk kez supernatural'da duymuştum onu 1-2 şarkısını dinlemiştim eskiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.