Şimdi Ara

Metalmania fest 2003 ve biz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umarim bir gün böyle bir olaya taniklik ederim...oof of
    Metalmania fest 2003 ve biz...

• Rüyanda görürsün belki çocuğunun çocuğu filan görür oda punkomania fest filan olur heralde...
  • Tabiki hepsinin bir arada olması çok hos olurdu şöle festival tatında ama zor bukadar büyük grupların türkiyede aynı sahneyi paylaşmaları.Çok para lazım iyi reklam ve en son ve en kolay kısmı seyirci o kolay bulunur.
    Yalnız burda yazan grupların yarısı türkiyeye geldi;Blind Guardian,Dio,Slayer,Kreator;dark Tranquillity,Over Kill,Sepultura,Iron Maiden.Neyseki bu konserlerin hiçbirisini kaçırmadım.
    Diğerlerinden gelen varsa yazın bizde bilelim ama Immortal'ın gelmediğine eminim:)
    Keşke olsa diyorum başkada bişi demiyorum.
  • Anaaaa böyle festivale can kurban. Değil bunların hepsini yarısını bile aynı anda zor görürüz [bwlng][bwlng]
    Apocalyptica da geldi...
    Immortal'da gelmeeezzz...
  • maiden duyduguma göre 350 bin $ istiyomus
    iron maiden in 98 konseri yalandi bruce yoktu gerçi 3 adet pena kaptim genede tatmin olamadim..
    ya çogu geldide baksana suna maiden dinliyosun arkasindan motorhead saxon öf öf yani hepsi bir arada olunca ayri olur...
    90€ imis biletler bunun için tabi bitti gitti o ayri
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Chad</i>
    <br />Rüyanda görürsün belki çocuğunun çocuğu filan görür oda punkomania fest filan olur heralde...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    harbi punk çoktan öldüde onun yerine *.core lar var hardcore rapcore asdcore falan onlarin mania si olur tepedede bunun iron maiden i gibi dev puntolarla METALLICA yazar...tabi o kadar yasarlarmi o ayri
  • Abi nerde bi daha 3 tane grubu çıkartırken elli tane sorun çıkıyor (bakınız rock The Nations) onun için tr umutsuz vaka umutsuz ayrıca motorhead ölse gelmez çünkü bir kere geldi ondada bilet fiyatlarının pahalılığı yüzünden 5 kişimi ne gitmiş bnir daha türkiyede konsere gelmeyeceğiz demiş adamlar
  • motorhead konseri yapılmadı nedeni de biletlerin az satmasaydı.. yoksa motorheadgibi bi grup 5 kişinin olduu bi konsere çıkmaz zaten....
    ayrıca rock the nations ta 6 tane grup çıktı ve ben çok dişe dokunur bi sorunla karşılaşmadım... sadece yemek kuyruğu çok uzundu :) onu da zaten ben önlem olarak yanıma aldığım bi ekmek salam-kaşar la çözdüm :)
  • fokenli bilet parası kuzenimin elinde patladı ne o 18 yaş sınırı varmış e be kardeşim adam gibi iş yapında millet mazur olmasın
  • o 18 yaş olayı direk dolandırıcılık yaşım 19 olmasına raamen gidemedim festivale ama şimdi metal konserlerine giden takımda bi sürüde yaşça küçük insan var tanıdık var 17 yaşında aldı bilet mesela giremedi onun gibi bi sürü adam giremedi ama paralar geri verilmediyse baya büyük vurgun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.