Şimdi Ara

metalurji malzeme müh. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oziko

Yani okurken seçtiğimiz yön doğrultusunda kendini geliştirirsen mezun olduğunda metalurjinin o alanlarına yerleşme imkanın yüksek olur, yanlış mı anladım?

İngilizce ihtiyacı yüksekmiş sanırım bu bölümün, dışarıdan aldığın sertifika ne kadar etkilidir, teşekkürler.

aynen öyle okurken hangi dala yönelirsen iş bulma konusunda uzmanlaştığın alana çok daha rahat girersin.

ingilizce ihtiyaç ayrıca iş yerleri (özellikle otomotiv kalite kontrol ve ar-ge işlerinde man motor,borusan oto gibi yerler) ingilizcenin yanında almanca da istiyor.ayrıca sertifikayı aldığın yere bağlı çok üst düzey yabancı dil kursları var çoğu okulun ing. bölümü kursların eline su dökemez.
  • türkiyede metalurji en çok tutan alan iş ilanlarına bakın iyi yerler hep metalurji ve malzeme müh. arıyor çünkü metalurjide malzemenin yapısını araştırıyorsun daha kapsamlı bilgiye sahip oluyorsun.
  • Sen nerde okuyosun peki

Kaçıncı sınıf bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purpleswag -- 28 Haziran 2014; 12:01:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    gazi üni. metalurji ve malzeme müh. 2.sınıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

gazi üni. metalurji ve malzeme müh. 2.sınıfım

Sence dokuz eylül de okunur mu

• purpleswag kullanıcısına yanıt
    okuldaki akademik personel çok önemli benim gaziyi yazmamın en büyük sebebi buydu seni yönlendirecek olan hocalar.okulu araştır hocaların geçmişine bak ben burda okuyup kesinlikle metalurjist olucam dersen şüphe etmeden yaz.
  • isediğin bölümün ingilizce olması çok önemi.Günlük konuşma diliyle bilimsel dil arasında çok fark var.Şahsen bizim çalıştığımız lablarda sadece odtülü metalurji okuyanlar alınıyordu.Dikkat etmen lazım
  • Özellikle nanoteknoloji alanında çok çalışıyor bu mühendislik grubu daha detaylı bilgiyi özel mesajdan verebilirim
  • arkadaşlar iş alanı insanlar çok geniş diyor ancak kariyer.net gibi sitelerde atıyorum inşaatın %10 u kadar bile bi ilan yok

bende karadeniz teknikde bu bölümü düşünüyorumda
  • Hocam Gazide neden teknoloji fakültesinde bu mühendislik?Normal mühendislik fakültesiyle arasında ne fark var?
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    teknoloji fakültesi 2010 da kuruldu teknik eğitim kapatıldıktan sonra.teknolojide teorikten çok pratik ağırlıklı dersler mevcut.çoğu dersin atölyelerde geçecek ama mühendislik ünvanı gibi bir sorun söz konusu değil teknoloji fak. ile mühendislik fak. denk sayılıyor iki fakülte mezunu da mühendis sayılıyor.
  • 275 puanım var sakarya kocaeli düşünüyorum. Ama babam kardeşim felan bölümle dalga geçiyorlar arkadaşlarda öyle aslında istiyorum da ama hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Şapşirik

arkadaşlar iş alanı insanlar çok geniş diyor ancak kariyer.net gibi sitelerde atıyorum inşaatın %10 u kadar bile bi ilan yok

Aynen bu olay benim de kafamı kurcalamıyo değil. Makina için mesela sürüsüyle ilan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralnap

Kuzenin Odtü'nün o bölümünün kafeteryasını işletiyor.Bölüm bana övüp övüp durdu.Şöyle duyduklarım kadarıyla Ankadara'da sanayi yeri(Ostim) hemen 2500-3000 işe başlıyolar diye.Ayrıca geçen İsveç'den Odtü'ye o bölüm için konferansa geldiler.Odtü'den mezun olan biri orda çalışıyomuş da.Bildiklerim bu kadar.

hocam kuzeninize soyleyin biraz daha ozenli davransin kafeteryada.
    ogrenciler mecburiyetten bazen ordan aliyor hepsi cekinerek yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

quote:

Orijinalden alıntı: Şapşirik

arkadaşlar iş alanı insanlar çok geniş diyor ancak kariyer.net gibi sitelerde atıyorum inşaatın %10 u kadar bile bi ilan yok

Aynen bu olay benim de kafamı kurcalamıyo değil. Makina için mesela sürüsüyle ilan var

bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz
  • Aynen arkadaslar cevaplarınızı bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.