Hangisi daha iyidir iş bulma konusunda falan. |
Metalurji ve Malzeme mi Enerji Sistemleri Mühendisliğimi
Metalurji ve Malzeme mi Enerji Sistemleri Mühendisliğimi
(En Son Oy Tarihi: 6.8.2024)
-
-
Metalurjinin daha fazla karşılığı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıralama kaç hocam
-
Metalurji ve Malzeme Müh . tam olarak ne yapıyor ve istihdamı nasıl ? Özel sektör özelinde soruyorum
-
Okuyandan bilgi alalım @
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üçü içinde metalurji. Seçeneklerinize bakarak söylemek isterim ki makina düşünseniz daha iyi hatta mümkün eem okuyun kendinizi kurtarın
elektrik yazdım sadece aşağılara açıkta kalmamak için bir iki tane bölüm yazacağım
-
Metalurji malzeme
Kalite,ar-ge , üretim gibi departmanlarda çalışan var son zamanlarda yapısal analiz çalışanlarda mecvut(bu kısım için makineci istihdamı çoktur fakat yönelebilirsiniz) döküm sektöründe kimse çalışmak istemez fakat en rahat staj iş bulabileceğiniz alandır, 3 üstü agno savunma sanayi kapısı açar teknofest vs.tahribatsiz muayene eğitimleri alarak daha iyi iş imkanları elde edebilirsiniz.
hocam bu üçü içinde (dökümhane ya da boyahane yıpranma faktörlerini es geçmeyelim) metalurji derim. Diğer ikisinin ancak yüksek lisans olarak gideri var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X