Şimdi Ara

Metaphor: ReFantazio | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pc başlığı daha ölü buradan da yazayım.

Oynayan yok sanırım absürt fiyattan dolayı. Sega acımıyor maalesef. Mena falan bakmıyor.

Hiç Atlus oyunu oynamayan biri olarak sevdim oldukça. Jrpg'lerle aram iyidir ama kendine has bir oyun olduğunu hissettiriyor. Bir 13-14 saat oynadım.

• 47.saatteyim, gerçekten hikayesiyle oynanışıyla beni mest eden bir yapım olmuş. Personalara zaten bayılırım ama bunun tadı da bir başkaymış, özellikle Persona da sürekli savaşa girmeye zorlama olayı bunda yok, leveliniz düşmandan yüksekse vurup geçiyorsunuz ve deneyim puanınızı da alıyorsunuz. Persona 6 ile bu özellik persona serisine de umarım gelir. Hikayede sürükleyici olmuş, entrikalar, siyasi düzen eleştirisi falan çok iyi. Tek sevmediğim olay karakterlerle romantik ilişki yok, personaların olmazsa olmazıdır romance işi, belki konsept olarak uygun bir ortam yok denebilir ama karakterlerde cilveleşme var ama oyun izin vermiyor ilerlemene. Böyle rpg oyunlarda bu kısıtlama olmamış. Onun dışında Persona 5 seviyesine yakın bir deneyim olmuş.

Metaphor: ReFantazio | PS5 | ANA KONU
    Bu da telefon için resmi wallpaper, müessesimizdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.