alına vuruldum domates ile çileğin kırmızıya boyadım dudaklarımı.. bir de gelip öpseler....
Tayyibe Atay
hadi ama gelin artık
bu kez işim çok zor, gelen giden yok!
şiir sevenler nerelerde?
Teklik
gel ve git... yol belli var mı nereye demenin alemi! ..
vur dibe zıpla haydi! ...
Tayyibe Atay
Bu yanda ben varım, öte yanda sen, Aramızdan akıp gidiyor nehirler, Bir köprümüz yok suyun üstünde, Öldürüyor bizi dinmeyen düşünceler.
VAJA PŞEVELU
tutmaz bu topic
neden tutmaz, bi zahmet açıklayıverseniz?
leş kokusu alıyorum
Meteor yağmurundan kaçarken meteor dolusuna tutulursam eğer "Yağmur Kaçağı" olurum anında, Sığınmak için dizelerine Atilla İlhan'ın.
YAĞMUR KAÇAĞI
elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni
geceleri bir çarpıntı duyarsan telaş telaş yağmurdan kaçıyorum sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylülse ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni
Içkiye Benzer Birsey
Içkiye benzer birsey var bu havalarda Kötü ediyor insani, kötü Hele birde hasretlik oldu mu serde Sevdigin baska ye Sen baska yerde Dertli ediyor insani, dertli Içkiye benzer birsey var bu havalarda Sarhos ediyor insani, sarhos...
Orhan Veli Kanik
@keloğlan
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq
@keloğlan
buyur kardeş, sen de mi şiir sevenlerdensin?
Two roads diverged in a yellow wood and I, I, took the one less traveled one That has made all the difference....
Robert Lee Frost
Does the road wind up-hill all the way? Yes, to the very end. Will the day's journey take the whole long day? From morn to night, my friend.
Christina G. Rossetti
Çağrışımlar
Çok küçük bir yalanı Çok büyük bir orantıda Dinlediniz mi..
Çok büyük bir yalanı Çok yalın bir doğrultuda Söylediniz mi..
Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı..
Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi..
Bir gerçeği erken, Bir açlığı tokken Anladınız mı..
Hep mi hep ölecekmiş gibi, Hiç mi hiç ölmeyecekmiş gibi Yaşadınız mı..
Doğruluğun yönünde, Doğruların önünde Aklandınız mı..
Ortamsız bir yaşamda, Yaşamsız bir ortamda Harcandınız mı..
Özdemir Asaf
Yalnızlık Paylaşılmaz
Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Özdemir Asaf
Yalnızın Durumları VII
Yalnız Hem bilgesi, Hem delisidir Kendi dünyasının.
Ayrıca; Hem efendisi Hem kölesidir Kendisinin
Tadını çıkaramaz Görece'siz dünyasında Hiçbirinin
Özdemir Asaf
Şakacı
güler, gülümser bir şakacı, güldürür, düşündürür, arada-bir durur, gözleri dolar, neler söyler, neler susar... yoksa, çok acı bir şakayı şakadan da olsa, çok yalın bir karanlığa mı saklar... oynadığı oyunsa, yaşamda oynadığı, oyununu mu yaşar... oyunda yaşadığı, yaşamını mı oynar... yaşarcasına, oynarcasına, sonunu mutlu bağlar, gider evine ağar.