Yağmuru bırakın siz asıl ben döktüreceğim bu gece YA da başka bir gece.. orası zamana kalmış
elmalarin cok guzel janjan, kesin sertifikalidir..
garanti-sertifika-ödül ne ararsan war amasya güzeli bunlar amasyaa!!!
sipariş versek şöyle 1 kasa
İLK SENSİZ 14 ŞUBAT
Şuan sensiz geçen ilk 14 subatın yarınındayım..... O kadar alışmışımki senle olmaya.... Sana dokunmaya... Seni bilmem ama ben ilk kez ağladım bir 14 şubatta.... Yanlız olduğum için değil... Sadece sensiz olduğum için....... Ama olsun, nekadar uzak olsanda bana.... Ben yinede seninle beraberdim..... Yine senle uzağındım yatagıma! Yine sana dedim ilk kez sevgililerin en güzeline diye... Sana uzattım yine ilk kez bir demet gülü.... Ve sana dokundum ilk kez dudaklarımla İlk sensiz geçen 14 şubatın yarınında..... Hafiften bir parça çalıyor.... Hatırlarmısın bilmem.... Bizim parçamız dediğimiz parça çalıyor... Evet o hala bizim parçamız.... Her ne kadar sen olmasanda.... Sonu geldi diyor bir bölümünde.... İşte oan dayanamıyorum..... Gözyaşlarımı tutamıyorum.... Ağlıyorum...ve yine.... Senle uyanıyorum sensiz geçen bir gecenin yarınında.... Sensin diye sarılıyorum yatagımdaki o boş kabarıklığa.... Yanlış anlama..., Başka biri yok orda.....Zaten olamazda...; Senden sonra yastığını koymuştum.... Sırf teninin kokusuyla uyanayım diye....... Şuan biliyorum sen başka birine sarılmış.... Başka birinin kollarında sarhoş olmuşken.....; Beni düşünmeni bekleyemem senden.....! Üzülme.., Çünkü; Ben sen yoksun diye üzülmüyorum.... Aksine mutluyum.... Çünkü..; Senden uzakta senin kıymetini daha iyi biliyor.... Her fırsatta utanmadan seni seviyorum diye biliyorum... tıpkı ilk sensiz 14 şubatta yaptığım gibi.... Benden mutluluklar sana... Her kimle neden dolayı olursan ol.... Kalbim daima seninle.... Ama şunu unutma ben ne yaptıysam senin için yaptım... Sevgimiz için yaptın!!! Boşver şimdi bunları konuşmanın ne yeri ne zamanı... Duydum ki... Evlenmiş mutlu bir aile kurmuşsun... Birde çocuğun olmuş... Gözleri senin kadar güzel bir kızın..... Her sabah kocanı uğurlamanı yaşlı gözlerle izlesemde..... Seni mutlu görmek.... Bana demesende;seni seviyorum deyişini duymak.... Yine mutlu ediyor beni... Çünkü her sabah seni görüyor... Hatta bazı akşamlar zilinizi çalıp kaçıyorum..... Küçük haylaz bir çocuk gibi.... Bu gün sensiz geçirdiğim ilk 14 şubat.... Ama yarını olmayacak... Bu yazıyı sensizliğe dayanamayıp.... İntihar eden genç bir adamın cebinde bulacaklar.... Ve sen bunları okurken ben yanı başında..... Sana dokunuyor seni kokluyor olacağım bir tanem.. ELVEDA....................
bunu ben yazmıştım...zamanında çok sevdiğim bi kız için..ilk onsuz gecen 14 şubatta .. sizlerle paylaşmak istedim...
janjan sen harbiden elmamı satıyosun yahu.imzanı gördükçe aklıma takılıyor.
çok ilginç
göndereyim isteyene bi kaç kasa
bu ne toz böle elektrik süpürgesi getirin
başlıkla ne alakası var bu şiirlerin.
hortt
quote:
Orjinalden alıntı: hande_nev
hortt
Niye peki?
bu yanıtı vereli çook uzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn zaman olmuş ama tekrar veriyorum bakalım eskilerden kim ortaya çıkacak
Burada
ne güzel aşina bir ses duymak...yıllar geçse de.. kolları sıvamalı meteor yağdırmak için dimi
AİLE BOYU
Ezilmiş bir çocukluk benimkisi
bir iskelenin
vapurların yanaştığı yüzüne asılıdır
üç tekerlekli bisikletimin
lastikleri
Annesiz büyüdüm çünkü
yani serçeydim
kar üstündeki
ve arka bahçesinde
kasabın beslediği kuzu
Dudaklarımı,işte bu yüzden
aile boyu
bir şişeye değdirip
içmeyi severim
gazozu.
SUNAY AKIN
başladım
Size 8. Yeni ve Garipsemeciler Akımından Bir Şiirim..
Benim kargalarım vardı.. Ölü kurban mezarı tabelasının üzerinde Ve ben yine karanlık yelkovanları sevdim Uzun bir sessizlik gibi bekleyen tenimle... Bırakıp gitmeseydim kuşatmalarımı , akmadan dursaydı çamurdan yüreğim Bilmeseyedim kargalarımı ... Yüreğimi ağır ağır yıkardım ben...
Gözlerim yüzleri gördü Bütün o yüzleri ise bütünüyle kördü... ve ben yine üçüncü tekil şahıs idim vapuru karanlık bir iskelede bekleyen... Lupis humonis lupis demiş Tomas ancak yoktur dişleri Gülşehrinin , Dişler mi? Birer güneş aynaları sensizken karanlıkta ışıldayan... Copyright Ben yazdım l