Şimdi Ara

Metin TYT-AYT Geometri Almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Metin yayınlarının bu yıl çıkan TYT-AYT Geometri kitabını aldım yakın zamanda. Soruları çözmeye başladım, ancak sorular güzel değil. Artı birkaç tane yanlış soru var. Basım hatası gibi duruyor, açılar yanlış yerlere yazılmış muhtemelen. Doğruluğunu teyit etme şansımız yok çünkü soruların video çözümü yok. Zaten video çözümün olmaması başlı başına bir handikap. Kısacası kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)SORULAR GUZEL DEGIL DEMİŞSİN, SORULAR GAYET GÜZEL HATTA ACİL GEODAN SONRA EN İYİ TYT AYT GEO SB
    2)BİRKAÇ TANE YANLIŞ SORU VAR DEMİŞSİN, EVET HER KİTAPTA OLDUĞU GİBİ BUNDA DA BİRKAÇ TANE YANLIŞ SORU VAR
    3)VİDEO ÇÖZÜMLERİ VAR
    4)HANGİ KİTABI TAVSİYE EDERSİNİZ ??
  • Soruların çözümleri Metin Yayınlarının sitesinde yok. Youtube daki hocalar bireysel olarak çözümleyip yayınlıyorlar. Bu yayınevinin handikapıdır arkadaşlar. Soruları ben beğenmedim açıkçası ve bu noktada sorular güzeldi, değildi diyerek anlaşabileceğimizi sanmıyorum. Ben uzun süreli tecrübelerime dayanarak kendi görüşlerimi yazdım. Tabiki katılmayabilirsiniz. Son olarak Acil, Bilgi Sarmal ve Birey'i beğendiğimi ve tavsiye ettiğimi de belirtmek isterim.

• Kimsin lan sen dünkü çocuk? Daha buralara geleli 1 yıl olmamış artistlik yapıyorsun. Çapsız!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.