Bildirim
Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Server özel şahıs serverı sanırım. Bir şirkete veya bir kuruma bağlı degil. Wow2 gibi. Ben hala metin2 singapore oynuyorum. Server güzel ama nedense oyuncu yok. Sağlam oynayan 10-15 kişi daha olsa güzel server bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten singapur çok güzel bir server. Pay to win bir yer değil, para oyuna çok etki etmiyor. Ama hiçbir dönem bu server tutmadı, oyuncu eskiden de azdı şimdi de az. O yüzden hileli, buglu Tr serverinde oynamaya mecbur kaldım. -
Hakkı yenen bir server singapur.3 sene önce türkçe bilen admin bile vardı.şimdi O kadar azaldı ki oyuncu sayısı.admin kafasına göre takılıyor.İyi bir oyuncu kitlesi ile yeniden eski günlerine gelinebilir.Şuan yönetici alımı varmış.düşünen varsa başvursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lodz
Server özel şahıs serverı sanırım. Bir şirkete veya bir kuruma bağlı degil. Wow2 gibi. Ben hala metin2 singapore oynuyorum. Server güzel ama nedense oyuncu yok. Sağlam oynayan 10-15 kişi daha olsa güzel server bence.
Sg eskiden popülerdi bildiğim kadarıyla. Bir takım yanlışlardan dolayı kitlesini kaybetti diye biliyorum. Banlamalar ve yanlış güncellemeler.
Metin2 globale gelirsek. Sahibi Türk ama Almanyada yaşıyor. Buraya gelebilirsiniz. Güncelleme konusunda falan çok iyi. Mobil uygulama getirdiler. Videoyu izleyin anlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 5 Aralık 2017; 13:44:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sence nasıl bu server, başlasam pişman olur muyum?
Zorluk - P2W durumu - Oyuncu Sayısı hakkında bilgi verebilir misin biraz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 5 Aralık 2017; 16:31:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner
Oyuncu sayısı günlük 7-8k. Sitede yazıyor zaten. Zorluk hangi serverları oynadın bilmiyorum. Wom2den kolay. Rubinum ve Türk pvplerinden zor. Emek server. Ama hardcore değil yani.
Emekle kısa sürede yaparsın her şeyini. Fakat emek vermeyi sevmiyorsan oynamanı tavsiye etmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
quote:
Oyuncu sayısı günlük 7-8k. Sitede yazıyor zaten. Zorluk hangi serverları oynadın bilmiyorum. Wom2den kolay. Rubinum ve Türk pvplerinden zor. Emek server. Ama hardcore değil yani.
Emekle kısa sürede yaparsın her şeyini. Fakat emek vermeyi sevmiyorsan oynamanı tavsiye etmem.
Teşekkürler, başlıyorum bugün umarım güzeldir.
Global olması ilgimi çekti bakalım neler yapabileceğim? Uzun zaman oldu oynamayalı.
İkinci köyde metin kovalarım bir süre.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
quote:
Emekle kısa sürede yaparsın her şeyini. Fakat emek vermeyi sevmiyorsan oynamanı tavsiye etmem.
Teşekkürler, başlıyorum bugün umarım güzeldir.
Global olması ilgimi çekti bakalım neler yapabileceğim? Uzun zaman oldu oynamayalı.
İkinci köyde metin kovalarım bir süre.
Rica ederim. + basmaları kovala. Burda + basmaların hepsi para ediyor. Bazıları çok ediyor. Balıkçılık madencilik bile yapabilirsin başlarda
-
Hocam herkes pazar kurup farm yapıyor.Fazla pvp yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 6 Aralık 2017; 12:15:48 > -
quote:
Hocam herkes pazar kurup farm yapıyor.Fazla pvp yok sanırım.
Herkes pvp yapmıyor ama yapanlar var. Köyde kavga çıkıyor bazen. Çok sağlamlar var. Yangmaster var ünlü birisi , yeni başladı. O biraz daha hareket katar. Gmlerde pvpyi arttırmaya uğraşıyor. 1800 Tl ödüllü lonca turnuvası duyurdular.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DienCephelon
Oyuna başlayalı 2-3 gün oldu. Gerçekten çok farklı bir server ve her şey de bir yenilik görmek beni memnun etti. Kalıcı olacağım gibi. Bu arada itemlerimi +9 olarak dizdim okey etkinliği sağolsun :) Yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem eventleri sıkı takip etsinler ve görevleri aksatmasınlar. Herkese iyi oyunlar :)
Hoşgeldin servera. Dediklerine katılıyorum , şu an yılbaşı eventleri var her gün farklı. Yeni başlayacak olanlar için süper fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 14 Aralık 2017; 20:47:53 >
-
Hesabım soyuldu fakat sanırım soyan arkadaş oyunu tam bilmiyor😂 adam 200lü ejderha markalarını efsun nesnelerini falan almamış yalnızca üstümdeki itemleri almış. Herneyse format attım bilgisayara ve bu sefer bedensel farm hesabı açıp başladım. Yılmak yok Türkün gücünü herkes görecek.
Format attım dediğiniz için soruyorum: bilgisayarınıza ulaşıp mı soydu virüsle falan yoksa güveninizi mi suistimal etti? -
Emin olamadım bilmiyorum nasıl olduğunu bundan önce bikaç serverde aynı id şifre kullanmıştım ve kayıt etmiştim sanırım oradan doğru oldu. Belkide formatlık bir durum yoktur.
Hepimiz bu hatayı çok yapıyoruz. Her server ve her hesap için ayrı şifre kullanmak en doğrusu. Wom2de de bu şekilde mağdur olan birilerini hatırliyorum. Geçmiş olsun.
Aynen o şekilde yaklaşık 3-4t gibi bir miktar soydu fakat çok üzülmedim yerine koyarım yakın zamanda inşallah :) teşekkürler bu arada.
-
Maşallah darısı başıma 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X