Şimdi Ara

Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
8.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Metin2 ye başlıcam indirme linki ni verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp videom (önceki kanala gameforge telif atıp kapattı)

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık gözlerimize bayram ettirdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DistuRbedx

Ellerine sağlık gözlerimize bayram ettirdiğin için

eyvallah
  • edit: Oyunu indirip biraz oynayınca fark ettim ki artık sürekli oynamayacak durumdaymışım. Ne kadar uğraşsam da sıkılmadan edemedim, sanırım geçmiş artık benden. Başlamayı düşünen arkadaşlar için de şöyle ufak bir yorum düşeyim: Server kalabalık, zorluğu ortanın biraz üstünde, yeni gelen bir iki mekanik(zindan vs) gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomantikPanda -- 4 Ocak 2018; 17:22:20 >
  • RomantikPanda kullanıcısına yanıt
    Sadece metin2 için değil hakikaten yaş ilerleyince hiçbir oyun cazibeli gelmiyor nedense. Birkaç sene önce arkadaşlarımla wom2 oynarken sabahtan akşama kadar hayvan gibi farm yapardık. Günde en az 1 tane +9'a çelik, zehir, kalkan basardık. Şimdi ise bu servere 1 saat ya giriyorum ya girmiyorum. Zaten istesek de üniversite/iş/askerlik mevzuları bize izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 4 Ocak 2018; 20:20:28 >
  • Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum tekrardan buralara hareket katma adına güzel bir nemere razador kesimlerinden bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server ZariaMetin2 Global Ana Konu - Yeni Server ZariaMetin2 Global Ana Konu - Yeni Server ZariaMetin2 Global Ana Konu - Yeni Server ZariaMetin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria

• Beyler 105 oldum exp gelmiyor para kasamıyorum büyülü ormana gittiğimde slotlar bana tek atıyor güçlü beden savaşçıyım bütün itemlerim +9 güçlü bedenim perfect. Büyülü ormanda yatmamam için ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: varanus gouldi

Beyler 105 oldum exp gelmiyor para kasamıyorum büyülü ormana gittiğimde slotlar bana tek atıyor güçlü beden savaşçıyım bütün itemlerim +9 güçlü bedenim perfect. Büyülü ormanda yatmamam için ne yapmam gerekiyor

Karanlık sav ,ok ve büyü sav getirmen lazım. Kuşak lolly vs yapılabilecek çok şey var. Exp görevlerle ve sürgünde gelir.
  • Bende burayı baya boş bırakmışım. Şuan evde değilim fakat şöyle bir ss atayım bende :)

Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria

• DienCephelon D kullanıcısına yanıt
    Darısı ilk 25 e
  • Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria
  • quote:

Orijinalden alıntı: DienCephelon

Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria

Yeni başlayanlar için çok güzel oldu orası. Hem yeni bir para kasma yöntemi hemde giyilebilecek item olmuş oldu.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    DistuRbedx D kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten güzel olmuş fakan cilenti güncel olmayanlarda değişik şeyler gözüküyor 😁

• Oynayan kaldı mı başladım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Oynayan kaldı mı başladım bende

Evet oynuyoruz.

İlk mesajı güncelledim. Daha faydalı bir hale geldi. Duruma göre biraz daha zenginleştirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Evet oynuyoruz.

İlk mesajı güncelledim. Daha faydalı bir hale geldi. Duruma göre biraz daha zenginleştirebilirim.

35 farmı ile +9 item yaptıktan sonra şeytan kulesi mantıklı mı yoksa başka seçeneklere mi yöneliyim?
  • quote:

quote:

quote:

Evet oynuyoruz.

35 farmı ile +9 item yaptıktan sonra şeytan kulesi mantıklı mı yoksa başka seçeneklere mi yöneliyim?

Çok charla yaparsan olabilir fakat bisürü yöntem var. İlk mesaja ekledim disturbün rehberini. O şeyleri farmlayabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet oynuyoruz.

Çok charla yaparsan olabilir fakat bisürü yöntem var. İlk mesaja ekledim disturbün rehberini. O şeyleri farmlayabilirsin.

2.köyde metin kesmek çoğundan kazançlı ama örümcek zindanı 3.kat olabilir belki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.