Şimdi Ara

metin2 icin notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakin zaman icin notebook almayi dusunuyorum ve alicagim notebookdada metin2 lol cs 1.6 felan oyniyacagim ama metin2 oynadigimda 3 4 tanr metin2 acabilcek bir notebook lazim.suan elimde z510 var i5 mq islemci 6 gb ram gt745m gragik karti bu ozelliklerde bir notebook metin2 rahat acar fakat isin icine isinma sorunu girince is degisiyor 2. Metin2 dr sonra 3 u acmak sikinti oluyor.bu sebebten bana 3 metin2 acipta az isinabilecek bir notebook ariyorum iyi bir ekrani olmasi ve az isinmasi brnim icin cok onemli fiyat olarak 2000tl ile 3000tl arasindayim. Suanda acer vn7 i5lisini almayi dusunuyorum. Yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilcek yok mu

• Dostum sen Kafayı mı yedin ? metin2 için laptop mu alınır ?

• Kardeşim 4ram 1 ekran yapsan yine iş görür loncada filan ama ch1 pazarda kasması allahn emri. Sadece donanıma da bakmyor net hızında olması lazım

• farmcanna F kullanıcısına yanıt
    Kardrsim ben metin2 icin almiyorum harira muh. Okuyorum seneye aoutcad netcad gibi progtamlar kullancam ama metin2 de 3 4 karekter pazar acik durcak o yuzdrn donanimi yuksek az isinan bir notebook tavsiyesi istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.