Şimdi Ara

METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
17.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banny333

Merhaba Metin2 oynamak isteyen ama zorluklarla cebeleşen arkadaşım sende bir gün yüksek level olacaksin :)

LoLden geçtiyseniz tahminimce çoğu arkadaşımızda ve bendede olan sorunu yaşadınız. :) oyun yeni olduğu için karşınıza gelen karakteri bilmiyorsunuz nerde oynamanız gerektiğini bilmiyorsunuz, çıkmanız gereken itemleri tahmin edemiyorsunuz ve kısacası bilmiyorsunuz. Öğrenmeniz için arkadaş çevresi, sizin oyuna olan ilginiz, hepsini etkiler. Eğer bu yüzdense googleden araştırabilirsiniz korkmayın google size "SEN BUNU BİLMİYORSUN, NASIL BİLEMEZSİN" gibi şeyler demyecek size psikolojik bir çöküş yaşatmayacak. Geçmiştende sildiğiniz zaman kimse göremez rahatça araştırın istediğinizi. Sizin ve Google ablamızın arasında birşey :) Yazın googleye LOL nedir nasıl oynanır hangi itemler hangi karakterlet içindir mapleri tanıyın unutmayın sormamak değil bilmemek ayıptır ve öğrenince zevkini alacağınıza eminim.

Büyülü suranın gücü başlarda pek yoktur ilerleyen zamanlarda gücünü keşfedersiniz. örnek olarak başlangıç 35 lvl atın üstünde 1 gölge veya ruh metni keserken gibi. Ama siz şimdi 20 25 lvlde elinizde +6 geniş üstünüde +6 18 lv zırh zaten spye verdiniz hp yok onları geçtim potta yok nasıl kasılacaksınız ? kasılamayacaksınız işte bu yüzden savaşçı açın dedim savaşçı zihinsel açın uzun sürecek slotları kesmeniz ama başlangıçı 30 lvle kadar biraz sabredin gücünü görürsünüz anlarsınız. Beni dinleyin siz açın savaşçı ilk önce bi kasın +9 dolu +9 kaplan yapınca düzünüz az ortalama ile 400 kıskançlık vursun görün gücünü bi sonrası size kalmış :)

Birazda olsa tecrübem var biliyorum ama bi savaşçı ile o başlangıcı yapın sonra sura kasın.

Tekrar hayırlı günler iyi forumlar :)

hocam öncelikle sağol ilgilendiğin için lolü betadan beri oynuyorum west serverında artık çoluk çocuk doldu o yüzden günde 1 first winimi alıp çıkıyorum oyundan, bilgisayarım el vermediği için ise yeni oyunlara yönelemedim bende eskiden metin2 denemiştim yeniden bir deneyeyim dedim

ben ilk başladığımda alesta ve tramola serverları vardı sadece tramolada oynardım çok zevkliydi o zamanlar belki eski ortamı yakalarım diye geldim ve baktım ki marmara serverı (yanlış hatırlamıyorum inş son server olan) gayet dolu ancak şunu anladımki m çekmeden olmayacak galiba şimdilik 10 m çekeceğim en azından basit bir kaç bişey alırım sonra o parayı işletmeye çalışacağım

6 ch yapmışlar oyunu iyi olmuş bazı kasılma yerleri boş m2 mod indirsem mi bilemedim açıkçası ? (çok çarım ban yedi ,soyuldu )

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Hocam mesai biteli 30dka oluyor cevap yazdım ama orada kaldı cevapsiz birakmamak için yaziyorum suan kısaca. Pazartesi detaylı cevap verecegim.Benhcogu şeyi paraya dayalı bir oyunda faydalı olabilecek bilgileri sıze sunmaya çalışıyorum hileyi istemeyen kullanmaz benimki tavsiye benim tavsiyelerimi begrnmeyebirsiniz mesela u konuda yapmanız gereken bir oyuncu olarak bir video çekip ticket atmak sonu kaçınılmaz bir bandir. 5 kişiyi ticketledikten sonra o yerde birdaha hile açan kolay kolay göremezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam mesai biteli 30dka oluyor cevap yazdım ama orada kaldı cevapsiz birakmamak için yaziyorum suan kısaca. Pazartesi detaylı cevap verecegim.Benhcogu şeyi paraya dayalı bir oyunda faydalı olabilecek bilgileri sıze sunmaya çalışıyorum hileyi istemeyen kullanmaz benimki tavsiye benim tavsiyelerimi begrnmeyebirsiniz mesela u konuda yapmanız gereken bir oyuncu olarak bir video çekip ticket atmak sonu kaçınılmaz bir bandir. 5 kişiyi ticketledikten sonra o yerde birdaha hile açan kolay kolay göremezsiniz.

Ozaman sizde millete hile önermeyin oynadığınız oyunu temiz tutun

• oyunla ilgili taktik vs. almak isteyen arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama 7,5 yılda oyunu yalayıp yuttum

yardım almak isteyen arkadaşlar günde kaç saat online olacaklar oyuna para yatıracaklarmı bunları yazarlarsa çok daha iyi tavsiyeler verebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

quote:

Merhaba Metin2 oynamak isteyen ama zorluklarla cebeleşen arkadaşım sende bir gün yüksek level olacaksin :)

LoLden geçtiyseniz tahminimce çoğu arkadaşımızda ve bendede olan sorunu yaşadınız. :) oyun yeni olduğu için karşınıza gelen karakteri bilmiyorsunuz nerde oynamanız gerektiğini bilmiyorsunuz, çıkmanız gereken itemleri tahmin edemiyorsunuz ve kısacası bilmiyorsunuz. Öğrenmeniz için arkadaş çevresi, sizin oyuna olan ilginiz, hepsini etkiler. Eğer bu yüzdense googleden araştırabilirsiniz korkmayın google size "SEN BUNU BİLMİYORSUN, NASIL BİLEMEZSİN" gibi şeyler demyecek size psikolojik bir çöküş yaşatmayacak. Geçmiştende sildiğiniz zaman kimse göremez rahatça araştırın istediğinizi. Sizin ve Google ablamızın arasında birşey :) Yazın googleye LOL nedir nasıl oynanır hangi itemler hangi karakterlet içindir mapleri tanıyın unutmayın sormamak değil bilmemek ayıptır ve öğrenince zevkini alacağınıza eminim.

Büyülü suranın gücü başlarda pek yoktur ilerleyen zamanlarda gücünü keşfedersiniz. örnek olarak başlangıç 35 lvl atın üstünde 1 gölge veya ruh metni keserken gibi. Ama siz şimdi 20 25 lvlde elinizde +6 geniş üstünüde +6 18 lv zırh zaten spye verdiniz hp yok onları geçtim potta yok nasıl kasılacaksınız ? kasılamayacaksınız işte bu yüzden savaşçı açın dedim savaşçı zihinsel açın uzun sürecek slotları kesmeniz ama başlangıçı 30 lvle kadar biraz sabredin gücünü görürsünüz anlarsınız. Beni dinleyin siz açın savaşçı ilk önce bi kasın +9 dolu +9 kaplan yapınca düzünüz az ortalama ile 400 kıskançlık vursun görün gücünü bi sonrası size kalmış :)

Birazda olsa tecrübem var biliyorum ama bi savaşçı ile o başlangıcı yapın sonra sura kasın.

hocam öncelikle sağol ilgilendiğin için lolü betadan beri oynuyorum west serverında artık çoluk çocuk doldu o yüzden günde 1 first winimi alıp çıkıyorum oyundan, bilgisayarım el vermediği için ise yeni oyunlara yönelemedim bende eskiden metin2 denemiştim yeniden bir deneyeyim dedim

ben ilk başladığımda alesta ve tramola serverları vardı sadece tramolada oynardım çok zevkliydi o zamanlar belki eski ortamı yakalarım diye geldim ve baktım ki marmara serverı (yanlış hatırlamıyorum inş son server olan) gayet dolu ancak şunu anladımki m çekmeden olmayacak galiba şimdilik 10 m çekeceğim en azından basit bir kaç bişey alırım sonra o parayı işletmeye çalışacağım

6 ch yapmışlar oyunu iyi olmuş bazı kasılma yerleri boş m2 mod indirsem mi bilemedim açıkçası ? (çok çarım ban yedi ,soyuldu )

marmarayı tavsiye etmem oyuncusu fazla fakat fazla olmasının sebebi kayıtlara açık server ve buda oyuncuların 3/1 bot demek oluyor yani aktif oyuncu aşağı yukarı diğer serverlere yakın

piyasasıda çok düşük zaten metin2de metin keserek para kasmak çok zor ve zaman isteyen birşey orada botlarla imkansız balık desen yine bot + basma düşür desen yine bot yani eğer geçebiliyorsanız başka serverde başlayın

b.surayı asla bırakmayın zihinselin verdiği defansı b.zırh ve dehşetten alırsın b.keskinlik zaten hava kılıcından daha fazla + veriyor ve 5 hp absorbe veriyor

günde kaç saat online oluyorsunuz oyuna para yatırabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: armindotuenabangnabruma

quote:

quote:

marmarayı tavsiye etmem oyuncusu fazla fakat fazla olmasının sebebi kayıtlara açık server ve buda oyuncuların 3/1 bot demek oluyor yani aktif oyuncu aşağı yukarı diğer serverlere yakın

piyasasıda çok düşük zaten metin2de metin keserek para kasmak çok zor ve zaman isteyen birşey orada botlarla imkansız balık desen yine bot + basma düşür desen yine bot yani eğer geçebiliyorsanız başka serverde başlayın

b.surayı asla bırakmayın zihinselin verdiği defansı b.zırh ve dehşetten alırsın b.keskinlik zaten hava kılıcından daha fazla + veriyor ve 5 hp absorbe veriyor

fazla para yatıramam hocam son sw diye onda başlamıştım sw ucuz ama m çekmek aşırı pahalı diğerlerine göre günlük online saatim yüksek bayağı dükkanda duruyorum boş boş

para olarak da fazla yatırmam yani 20-30 anca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armindotuenabangnabruma

quote:

quote:

fazla para yatıramam hocam son sw diye onda başlamıştım sw ucuz ama m çekmek aşırı pahalı diğerlerine göre günlük online saatim yüksek bayağı dükkanda duruyorum boş boş

para olarak da fazla yatırmam yani 20-30 anca

20-30 gayet yeterli şimdi öncelikle server değiştirmenizi tavsiye ederim server değiştirince 30 levele b.silah sura kasıp ep ile eldiven alın 10 tl ile 2 haftalık eldiven alınabiliyor

eldiveni alınca 2. köyde slot kesip etp düşürün günde 2 saatte çok rahat 100 tane düşer bizim serverde 150k ediyor 150*100 15m eder 4 saat oynasanız 30m günlük güzel para

30-40m ile +30 ort +3 taşlı bir dolu alın ve daha hızlı düşürmeye başlayın 1 haftada +9 itemlerinizi yaparsınız itemleri yaparken atınızı biyologunu bklarını aksatma

itemleri tamamlayınca 35e kasıp atını zırhla yeşil pot mor pot al ve tapınağa git tapınakta bol slotlu bir yer bul ve etp düşürmeye devam et online sürene bağlı ama para kastıkça dahada kasasın gelir günde 300 tane düşürebilirsin

tapınakta itemleri 5 efsun kasılmalık yaptıktan sonra kendini 41 levele kas ve 40 level bir şaman kas

bunları tamamladıktan sonra doğrudan kuleye git ben saatte 12-15m yapıyorum kulede gerisi sana kalmış

bu yöntemle oyuna 1 kez para yatırarak 10-15 tl 1 ayda ulaşabilirsin (sadece ilk 30a kasıldığında eldiven al sonra para kasıp ep kuponu al)

hile kullanıp kullanmamak sana kalmış birisi 2 yıl kullanır ban yemez birisi açtığı gibi gelir biri video çekip ticket atar ban yer

skillerin g olana kadar 55 leveli geçme önemli olan level değildir mesela ben 41 levelde kızılda 85-90 lık metinleri kesiyordum ama ondan aldığım zevki 75 levelde kestiğim metinlerde alamadım

vs işine gelirsek 55 level olup full 5 efsun cennet kasılmalık itemleri yapıp skilleri g açıp biyolog bitirmeden kesinlikle başlama

• NEDEN HER SW DE KARAKTER KAYMASI VAR
    KARAKTER KAYMASINDAN KASTETTİĞİM adam senin ordan oraya sürüklüyor ne boktan bir olay ws atılmaz oluyor bunun nedeni nedir ?
  • armindotuenabangnabruma A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı günler :)

Çok doğru diyorsunuz. başka bilen arkadaşlar benim bilmediğim birsürü şey biliyordur. Bu başlık merak edenlerin sorularını bildiğim ve bildiğimiz kadarıyla en doğru ve en faydalı şekilde yardımcı olmak olmalı. Sadece soran arkadaşlar için değil başka merak eden arkadaslarimiz içinde faydalı olabilir.

Tekrar hayırlı günler. iyi forumlar :)

• Hocam hayırlı günler.

Arkadaşlar paraya dayalı anlatmislar ve etpden bahsetmisler. Buyulu surayi bırak demedim zaten vaktin bolmus zamanın bolsa hiç para yatirmadan benim dediğim gibi savaşçı acarsin 30 yapıp metin kesersin itemini tamamlarsin sonra hemen surayi kasıp devam edersin. eğer böyle bir taktik varsa etp düşürmek gibi bütün svyide dusunursek tek çakal bu arkadaşlar değil :) bunu unutma senin gibi kaç kişi etp dusurup satıyor olacak :) ve metin2 piyasasının nekadar değişken olduğunu dusunursek bu iş yaş gibi geliyor bana ama seçim sana kalmış her türlü deneyebilirsin :)

Hayırlı günler iyi forumlar :)

• NEDEN HER SW DE KARAKTER KAYMASI VAR
    KARAKTER KAYMASINDAN KASTETTİĞİM adam senin ordan oraya sürüklüyor ne boktan bir olay ws atılmaz oluyor bunun nedeni nedir ?

• deeper3838 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam :) hayırlı günler. Bu sorunu trde yasamazsin ama pvpde çok oluyor ve çok can sıkıcı ve bemimde başıma gelen seylerden :/

Büyük ihtimal zihinselden bahsediyor olabilirsiniz veya vs üzerinde ustalasmis kara büyü veya farklı bir karakterde normalde 4. Vurusta yere yatmak gerekirken bunlar 2 vuruyor yere dusuyorsun :)

Bu zihinselde normal bir durum ama farklı bir karakterde çok can sikiyor. bunun birkaç nedeni olabilir.
    1. Trde olmayıp pvpde oluyorsa packlerin değişimi dosyaların değişiminden olan bir sorun olabilir.
    2. Pvplerde çoğunda lag girer ve svye reboot gerekebilir sv kaynaklı bir sorun yine.
    3. Tamamen internetinizden kaynaklı bir sorun olabilir. ping olabilir. iİnternet hızınız düşük kalabilir ve adam 4.yu vururken size daha 2.yi vuruyormus gibi gözükür. buda sekmeye sebep olur. başka birçok şey sebep olabilir.

Bu benimde hiç sevmediğim bir olay. Okadar item dizdiniz adamın biri geldi sizi böyle kesti ama normalde yatirabileceginiz bir oyuncu. Kasmayin kendinizi hocam sakin olun svde kesecek başka karakter mi yok baskalariyla atın vsnizi kesince rahatlayacaksiniz. Bu benim başıma gelen birşey bir car yapinca sanki kral benim herkesi kesmem gerekiyor kesmedigim zaman sinirleniyorum ama aslında herkesi kesemeyecegimin farkındayım. Sanirsam uzun süredir oynadığım için çok biliyormusum gibi oluyor. bırakın vsyi gidin kasilin başka birisini kesin.

Uzun lafin kisasi boşuna sinirlenip takmayin herkesi yatiramassiniz baskasinla vs atın.

• Kardes sikinti orda herkezi yatirirken tek o ordan oraya sektire sektire olduruyor oyunu oynama zevkim gidiyor internetim iyii her zaman temiz mt2 dosyasina atiyorum pvpyi sence ne yapmam lazim biraz daha bilgilendir oldurdugun adam bir diger vsde ordan oraya sektirerek olduruyor mesela ninjayim digrr ninja beni ordan oraya surukluyor
    Surayim diger sura ordan oraya surukluyor yerden kalkip skil bile atamiyorum az daha bilgilendirirmisin saman olsam bole sikinti olurmu

• deeper3838 D kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bendede var ve bende çözümünü bulamadım. Bunun bir çözümü yok gibi. O sorun sadece sizde değil bende deli oluyorum ama bir çözümünü bulamadım. Kusura bakmayın bu konuda yardım edemeyeceğim. Ama foruma bir konu açın detaylı bir şekilde anlatın beyki size yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar. Ve çoğumuz bu sorundan kurtuluruz. Benim tahminimce büyük ihtimal ping. İnternet hızınıza bakıp oyundayken oyun açıkken kaç ping olduğunu yazın size biraz daha yardımcı olabilirim. Veya kasanizin bileşenleri çok kötü olabilir ben 32 mb ekran kartı ile oynarken böyle bir sorunla karsilasiyordum eğer sizin sisteminiz iyi ve yine böyle bir sorunla karsilasiyorsaniz yine büyük ihtimal ping yüzündendir. Pinginize bir bakıp oyunda yazın merakla bekliyorum.

• quote:

Hocam hayırlı günler.

Arkadaşlar paraya dayalı anlatmislar ve etpden bahsetmisler. Buyulu surayi bırak demedim zaten vaktin bolmus zamanın bolsa hiç para yatirmadan benim dediğim gibi savaşçı acarsin 30 yapıp metin kesersin itemini tamamlarsin sonra hemen surayi kasıp devam edersin. eğer böyle bir taktik varsa etp düşürmek gibi bütün svyide dusunursek tek çakal bu arkadaşlar değil :) bunu unutma senin gibi kaç kişi etp dusurup satıyor olacak :) ve metin2 piyasasının nekadar değişken olduğunu dusunursek bu iş yaş gibi geliyor bana ama seçim sana kalmış her türlü deneyebilirsin :)

benim şu ana kadar satamadığım etp hiç olmadı alttan etp satılır diye 1 kez bağırdım bikaç saniye sonra biri pm attı akşam 9-12 arası onlineyim kaç tane düşürürsen düşür alırım dedi bunun çakallıkla alakası yok adama günde 20 tane sattığımda oldu 480 tanede ve bunun gibi kaç tane alıcı var

ayrıca şu metin işini bırak bence artık 50 küsür farklı skill var metin kesiceksin hava bk düşecekte 2-3mden satacaksın 50 tane skill var desek her 2 metinden 1 bk düşse 100 metinde 8-10 mlik para toplarsın bir metini arayıp bulup kesmek 7 dk sürse çekilecek çile değil

ayrıca neden savaşçı olduğunu anlamıyorum hava kılıcı ise b. silahtada var gb ise b. silahtada var skillerimi kullanacaksın metin keserken anlamıyorum ikisi arasındaki farkı ?
    tr de herkes savaşçıyı benimsemiş savaşçının bkları itemleri diğer karakterlerin 3-4 katı

ben yabancı serverlerdede oynadım herkes sura açar bir farm (para kasma) çarı olarak sonrada wslik istediği karakterle oynar sura bkları savaşçı ile aynıdır hatta bazı serverlerde daha pahalıdır

bedensel dayanıksızdır fazla slot toplayamaz gb yavaştır metin kesmek tam bir eziyettir b. sila hem defans hemde saldırı olarak savaşçıdan çok daha iyidir haa paran vardır basarsın oyuna parayı ben savaşçıdan zevk alıyorum onu oynayacağım dersin ona bişey diyemem

• armindotuenabangnabruma A kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsine pazartesi günü cevap vereceğim bubtrdir pvp değil 30lvlde herskil m g veya p olmuyor silah gücü için o skili master yapacak diger skillerin verdiği değerler 3 5 ortada o skil spden yiyecek canı gidecek pot basacak deli gibi daha itemi olmayan arkadaş sonra hpye vermediği için psi çok az olacak hemen slot çekince ölecek yani bunlar kısaca sizin soylediginiz her kelimeye karşılığı olan cevapları itina ile yazacağım. Savaşçı sevgisi diye birseyim yok olsaydı 61 lvle şura değil savaşçı kasardim yani pazartesi ok güzel bir cevap vereceğim.

• quote:

Hocam hepsine pazartesi günü cevap vereceğim bubtrdir pvp değil 30lvlde herskil m g veya p olmuyor silah gücü için o skili master yapacak diger skillerin verdiği değerler 3 5 ortada o skil spden yiyecek canı gidecek pot basacak deli gibi daha itemi olmayan arkadaş sonra hpye vermediği için psi çok az olacak hemen slot çekince ölecek yani bunlar kısaca sizin soylediginiz her kelimeye karşılığı olan cevapları itina ile yazacağım. Savaşçı sevgisi diye birseyim yok olsaydı 61 lvle şura değil savaşçı kasardim yani pazartesi ok güzel bir cevap vereceğim.

surada 30 levelde her skill p olmuyorda savaşçıda oluyormu

sura slot çekince ölecekse bedensel slota vurmadan ölür

zihinsel ile kıyaslayacaksan masterde +120 defans veriyor statüyüde full str vermek zorundasın

30 level bir karakterin +6 itemlerden 200 defansı varsa gb ile 320 olacak ama birde şu var 2. köydeki slotlar def olmayan çara 210-220 vuruyor 200 defans 2. köy için yeterli oluyor onun yerine sura açarsın hem bedensel kadar çok vurursun hem her vurduğunda hp eklenir hemde dehşet %10 hasar azaltır yani 2. köy için söylüyorum +6 itemlerle bir sura defans eksiği çekmez çok pot içiyor demişsin emin ol keskinliğin verdiği hp absorbe ile 2. köyde kırmızı pot basmazsın mavi pot ise söylediğin kadar çok değil 1 saaat için 2 tane küçük mavi pot alırsan yeter

• kadiryel2 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba :) hayırlı günler hocam.

Ben bu bugu araştırdım da bir şey bulamadım. Bu bence bug değil. Bazı pvplerde ejderhayı sabitlemiyorlar. Bildiğim kadarıyla odada birsürü slot ve 4 veya 5 metin oluyor 5 metinin her biri 1 ejdere denk geliyor ve 1 i boş çıkıyor. Toplamda 4 tane ejder oluyor odada. Anca böyle bir durumda 1 odada 3 4 ejder olabilir. Böyle bir durumda eğer sıkıştırabiliyorsanız hepsini aynı köşeye sıkıştırın. Olmuyorsa 8 li bir grup ile girin Büyülü sura olabilir Savaşçı bedensel olabilir, okçu olabilir. Bunların yanına 1 şaman olursa çok rahat kesersiniz. 8li grup dedim çünkü ****ri birini keseyim sonra diğerini keseyim gibi bir saçmalık yok ya hepsini keseceksin aynı anda yada 1 tane kesip çıkacaksın.

Yada bu dediklerimi unut svde gm yardımı vardır sabit ejderha olan odaya 2 3 tane daha atar böylece 4 tane ejderha olabilir. Bug olması zor yani imkansız gibi bir şey. Böyle sorunların olmaması için onlinesi çok pvpler bulun böyle sorunlar yaşamazsınız.

Tekrar hayırlı günler, iyi forumlar :)

• quote:

Merhaba :) hayırlı günler hocam.

Ben bu bugu araştırdım da bir şey bulamadım. Bu bence bug değil. Bazı pvplerde ejderhayı sabitlemiyorlar. Bildiğim kadarıyla odada birsürü slot ve 4 veya 5 metin oluyor 5 metinin her biri 1 ejdere denk geliyor ve 1 i boş çıkıyor. Toplamda 4 tane ejder oluyor odada. Anca böyle bir durumda 1 odada 3 4 ejder olabilir. Böyle bir durumda eğer sıkıştırabiliyorsanız hepsini aynı köşeye sıkıştırın. Olmuyorsa 8 li bir grup ile girin Büyülü sura olabilir Savaşçı bedensel olabilir, okçu olabilir. Bunların yanına 1 şaman olursa çok rahat kesersiniz. 8li grup dedim çünkü ****ri birini keseyim sonra diğerini keseyim gibi bir saçmalık yok ya hepsini keseceksin aynı anda yada 1 tane kesip çıkacaksın.

Yada bu dediklerimi unut svde gm yardımı vardır sabit ejderha olan odaya 2 3 tane daha atar böylece 4 tane ejderha olabilir. Bug olması zor yani imkansız gibi bir şey. Böyle sorunların olmaması için onlinesi çok pvpler bulun böyle sorunlar yaşamazsınız.

Tekrar hayırlı günler, iyi forumlar :)

Türkiyenin en çok online olan sv'si. Milas ve fetihde var bu durum nasıl yapıldıgı muamma ama bazı kişiler özellikle yapabılıyor ve sır gibi saklıyorlar taktiği

• kadiryel2 K kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım svye Metinler var video filan atmışlar dediğim gibi işte metinleri kesip 4 ejder oluyor birdaha kesiyorlar. Olursa böyle olur anca
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.