Şimdi Ara

METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
17.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ProDetecteD P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı günler :)

Evet tabiki örnek olarak KARACABEY adlı bir hackshield programıydı galiba bunun son sürümünü kullanan iyi bir sv bulursunuz araştırırsanız.

Tekrar hayırlı günler, iyi forumlar :)
  • banny333 B kullanıcısına yanıt
    Yok pwp sv değil trde hile olmayan server
  • ProDetecteD P kullanıcısına yanıt
    Merhaba

malesef. Adamlar ne yapıyor ediyor yine hile çıkartıyor. metin2nin 1 svsinde çalışan hile bütün svlerinde çalışıyor demektir.

Hayırlı günler iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BEN METİN2 YE BAŞLICAMDA 5 6 YILLIK TECRÜBEM VAR BERABER BAŞLAYACAK VARMI 0DAN EMEKLE
  • dostum şimdi bedensel ile ilgili soracağım bedensel silah efsunu ne olmalı yarı delici güç şart zaten 2boş kalan yere sence ? ve bedensel 92 94 hp hpmi almalı hp saldırımı birde silah taşı ne olmalı karakter taşı tamam zaten iyi forumlar.
  • Çarın çöp sil bence
  • Bende yeniden başladım oyuna ama çok zorlaşmış oyun,her şey nakite dönmüş neredeyse,para kasmak çok zor.Bir kaç gündür dolunayın efsununu değiştirmekle uğraşıyorum 20lvl e kadar karakter açıp efsun değiştirmeyi kullanıyorum,dolunayın ortalama hep kötü.Nesne marketten efsun nesnesine o da pahalı.İnsan oyundan soğuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: banny333

Merhabalar. Hayırlı günler hocam.

Ben yazdığım süredir metin2 oynuyorum ve belli başlı bir lv lmadan itemsiz yangsiz ksiz potsuz 0 dan hilesiz kasmaya baslamak helede şura için TAM BİR EZİYET. Ben aslamadan bırakın lole geçin derim ama siz illada oynayacağım diyorsanız söylüyorum.

Şura kasmak zordur.Deli gibi pot harcar itemin yok çok yersin şimdi dediğimi yap ve belli başlı bir savaşçı aç m2mod adlı hileyi indir ben 61lvlimde kullandım ban yemedim. Aç o hleyi ve 15e adar kasil birde 7x bulursan 15 olunca veya olamiyorsan düşük lvlde ayilara git onlar eni 18 yapar sonra hilen varsa git piyadelere 30a kadar orda kas yoksa beyaz eminlilere git. Hile varsa bedensel yoksa zihinsel kas beyaz yeminlilerden sonra piyadeler. 30olunca 2.köyde metin kesecejsin +7tırpan yeterli olur. Böylelikle para kasıp +9 besen dolu gümüş 1k hp kolye abonz zırh kask diz sonra suraya geç. Dediğim gibi yap bunlar sacasciya göre anlatttim.

Tekrar tekrsr ısrar ediyorum hile kullanın aksi takdirde oyun oyunluktan çıkıp tamamen bir işkenceye döner o lvlde.

Yada bunların hepsini bırakın hile falan gerektirmeyen adam akıllı bir server bulun metin2sg önerimdir hem orijinal hem sıfır hile.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Mithat

dostum şimdi bedensel ile ilgili soracağım bedensel silah efsunu ne olmalı yarı delici güç şart zaten 2boş kalan yere sence ? ve bedensel 92 94 hp hpmi almalı hp saldırımı birde silah taşı ne olmalı karakter taşı tamam zaten iyi forumlar.

Galiba pvp oynuyorsunuz, öncelikle arkadaşın işine karışmak gibi olmasın ama kendi fikrimi söyleyim.
    silah efsunları eğer sw de ws ler kısa sürüyosa :yarı,kritik,güç,delici,canlılık(bugda değilse çeviklik)
    ws uzun sürüyorsa:yarı,güç,kritik,zehirleme(kaskta zehirleme varsa delici),büyü hızı

92,94 görevinde ise str+str almalısın çünkü bedensel için hızlıca karşısındakini öldürmek önemlidir 1 k hp çok işine yaramaya bilir ama str seri vuruşlarla çok iş görür.

silah taşı ise uzun wslerde:karakter+kritik+büyü hızı
    kısa wslerde:karakter+kritik+delici, ayrıca suralara delici her halukarda olsun onlara düz girmen gerekecek büyük ihtimal.

• quote:

Merhaba

malesef. Adamlar ne yapıyor ediyor yine hile çıkartıyor. metin2nin 1 svsinde çalışan hile bütün svlerinde çalışıyor demektir.

Hayırlı günler iyi forumlar.

Aslında sorun sadece hilenin çalışması değil gmlerin ve yetkililerin hiç ilgilenmemesi, ayrıca hepsinde durum böyle değil çalışsa bile hiç kullandırtmayan sw gördüm ve oradayım şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armindotuenabangnabruma

quote:

Hocam hepsine pazartesi günü cevap vereceğim bubtrdir pvp değil 30lvlde herskil m g veya p olmuyor silah gücü için o skili master yapacak diger skillerin verdiği değerler 3 5 ortada o skil spden yiyecek canı gidecek pot basacak deli gibi daha itemi olmayan arkadaş sonra hpye vermediği için psi çok az olacak hemen slot çekince ölecek yani bunlar kısaca sizin soylediginiz her kelimeye karşılığı olan cevapları itina ile yazacağım. Savaşçı sevgisi diye birseyim yok olsaydı 61 lvle şura değil savaşçı kasardim yani pazartesi ok güzel bir cevap vereceğim.

surada 30 levelde her skill p olmuyorda savaşçıda oluyormu

sura slot çekince ölecekse bedensel slota vurmadan ölür

zihinsel ile kıyaslayacaksan masterde +120 defans veriyor statüyüde full str vermek zorundasın

30 level bir karakterin +6 itemlerden 200 defansı varsa gb ile 320 olacak ama birde şu var 2. köydeki slotlar def olmayan çara 210-220 vuruyor 200 defans 2. köy için yeterli oluyor onun yerine sura açarsın hem bedensel kadar çok vurursun hem her vurduğunda hp eklenir hemde dehşet %10 hasar azaltır yani 2. köy için söylüyorum +6 itemlerle bir sura defans eksiği çekmez çok pot içiyor demişsin emin ol keskinliğin verdiği hp absorbe ile 2. köyde kırmızı pot basmazsın mavi pot ise söylediğin kadar çok değil 1 saaat için 2 tane küçük mavi pot alırsan yeter

Ama 2. köy için en masrafsız ve serisi bedenseldir ayrıca +7 ölümcül ve ona eklenecek +4 bir savunma taşıyla savunma sorunuda kalmaz hem metin ararken seri koşar keserken seri vurur hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper3838

Kardes sikinti orda herkezi yatirirken tek o ordan oraya sektire sektire olduruyor oyunu oynama zevkim gidiyor internetim iyii her zaman temiz mt2 dosyasina atiyorum pvpyi sence ne yapmam lazim biraz daha bilgilendir oldurdugun adam bir diger vsde ordan oraya sektirerek olduruyor mesela ninjayim digrr ninja beni ordan oraya surukluyor
    Surayim diger sura ordan oraya surukluyor yerden kalkip skil bile atamiyorum az daha bilgilendirirmisin saman olsam bole sikinti olurmu

Hocam öncelikle saldırı hızınızı kontrol edin kask ve ayakkabıda mutlak olsun,çeviklik efsunu kalkan ve silahınızda mutlaka olsun bugda değilse ve wsye başlarken adamın sizi sürüklememesi için kullanacağınız bir skili ilk başta kullanın mesela sura Ateş vuruş skili ile yere vurup durdurur adamı biran ve ardından siz adama tıklayıp oto kitlenin hemen skil atmayı düşünmeyin önce son vuruşunuzla uzaklaşsın sonra skil atın. Bu ve buna benzer birçok etken var.Bunların hepsine rağmen sürükleyebilir.Birde pvp oynuyorsanız hile ile saldırı hızını artırmış olabilirler.Mesela ben biara öyle güzel bir hile bulmuştumki ninja ile bütün karabüyüleri bile alıyordum ,çok göze batmayacak kadar artırınca lag gibi duruyordu yada o kadar bile farkedilmiyordu ve adam skill bile atamadan kendini yerde buluyordu.

• quote:

Öncelikle merhaba Metin2 TR - PVP HALKI Metin2 ile ilgili merak ettikleriniz, aklınıza takılan vs vs vs her ne varsa 7 yıllık oyun tecrübem ile bilidiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım. Sormak istediklerini hem sohbet ortamı gibi olsun diye hemde merak ettiklerinze bir cevap bulmak için aşağıda sorabilirsiniz yada mesaj atabilirsiniz iyi forumlar. Soru soran arkadaşlar Server Nick Belirterek sorarlarsa daha güzel bir ortam olabilir
    ________________________________________________________________________________________________________________________________

Mesaj olarak Server nick Lv karakter belirttiğiniz zaman buraya yazacağım en altta olacak şekilde daha güzel bir ortam olabilir, sohbet olur. Server ne nick arttıkça belirli bir sıra haline getireceğim. Oyundan ulaşmak isteyen arkadaşlarımız için daha çabuk ve kolay olur.

Herkese hayırlı günler, iyi forumlar :)

________________________________________________________________________________________________________________________________

Fotolarda az biraz inanmayan olursa diye çarımı göstermek istedim :) LoL çarı ile takas olur detaylı görüşme için mesaj atın :)
     METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :) METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :) METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :)

Hocam şu metin2 de hiç bulaşmadığım bikaç olay varsa biride şu yeni ejderha taşı sistemidir.Bundan baya iyi ekmek yiyen arkadaşlar var, sadece etp düşürmek değilde adamlar onix falan yapıyorlar çok güzel efsunlar getirip uçuk rakamlara pazarlarda satıyorlar.Ustası olan bir arkadaşımız bu konu hakkında bizleri ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilir mi acaba ?

• Aynen şu konuyu bende merak ediyorum biri açıklık getirirse memnun olurum en garibide alanlar mevcut bu uçuk rakamları bile
  • Dostum şimdi cevikliğin etkili olup olmadığını nasıl anlarım? birde ben 92. görevdeki saldırı bugta diye biliyordum o yüzden hp saldırı ? dostum silaha gelirsek yarı krtk güç tamam demişsin kaskta zehirleme var sa delici tamam yarı krtk güç delici boşkalan yere büyü hızı tamam fakat bana arkadaşım dedi yarı delici güç zehir büyü hızı bu nasıl ? veya bu yarı krtk güç zehir büyü hızı ? vs uzun kısa sürüyor demişsin :D kısa kaç saniye dakika ? o belli olmaz adamın sağlamlığına göre değişir yani 1tane yapmak lazım yarı güç delici şart bedensele kaldı 2tane boşluk kritik gelir birde zehir yada büyü hızı ? kaska zehir getiriyorum ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Mithat

Dostum şimdi cevikliğin etkili olup olmadığını nasıl anlarım? birde ben 92. görevdeki saldırı bugta diye biliyordum o yüzden hp saldırı ? dostum silaha gelirsek yarı krtk güç tamam demişsin kaskta zehirleme var sa delici tamam yarı krtk güç delici boşkalan yere büyü hızı tamam fakat bana arkadaşım dedi yarı delici güç zehir büyü hızı bu nasıl ? veya bu yarı krtk güç zehir büyü hızı ? vs uzun kısa sürüyor demişsin :D kısa kaç saniye dakika ? o belli olmaz adamın sağlamlığına göre değişir yani 1tane yapmak lazım yarı güç delici şart bedensele kaldı 2tane boşluk kritik gelir birde zehir yada büyü hızı ? kaska zehir getiriyorum ben ?

Oynadığınız sw de bugdaysa orasını bilemem ama normalde 92 görevi bugda değil diye biliyorum ve çok iyi iş görüyor,hp+saldırıda iş görür , ws nin kısa uzunluğu şöyle;eğer skillere 2. veya 3. kere dönecek kadar uzun sürüyosa uzundur ki bu sw nin durumuna bağlıdır bazısında uzun sürer bazısında 2-3 skill de biter ve buda kısa demektir.Peki bı neden önemkli dersen taş basımında ve zehirleme efsununu getirip getirmemede etkilir,uzun wslerde büyü hızı ve rakibi zehirleme +delici vuruş çok önemlidir,kısalarda ise kritik atan kazanır.Bence dediğim efsunları kendin bi dene hoşuna giderse uygularsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 24 Eylül 2015; 3:24:11 >

• Şimdi mantıklı geldi birde hp saldirimi daha iyi olur saldırı saldirimi uzun sürüyorsa yarı krtk güç delici büyü hizimi kaskimda zehirleme var fakat bir daha silaha verirsek nasıl olur getirmeye gerek varmı ? Kısa sürerse yarı krtk güç delici canlilik mi çeviklik mi zehirmi getireyim? Birde arkadaşım bana yarı delici güç zehir büyü hızı ve yarı krtk güç büyü hızı zehir önerdiler bunada açıklık getirelim

• DJ Mithat kullanıcısına yanıt
    merhaba hayırlı günler.

PvP server gibi damegeleri yüksek lonca savaşı bol pvpde str str aldık diyelim bedenselsin. 100saldırı gücü mü yoksa 2k hpyimi tercih edersin. Bedensel 1 ruh yediğini düşünürsek 7 7 14k yiyecek 20k gibi bir canı olduğunu var sayarsak 2klık bir avantaj 8klık bir can yapar. Siz o 8 kda 1k.ç 2 3 düz atabilirsiniz. yada 6k canınız olur 7klık bir skilde hasar veremeden ölürsünüz. benim tercihim her zaman hp hp olmuştur.

Silahta zehiri geç ben hem kask hem silahta 2 sini aynı anda denemedim hiç bir farkı olmadığını pvp için söyleyebilirim. Ve açık açık söylüyorum sadece kask yeterlidir. Silah efsunu bedensel

YARI KRİTİK BÜYÜ HIZI GÜÇ DELİCİ standart ve başka bir efsun gelmeyeceği içinde değişmeyecek olan bedensel efsunu budur. ! zehirle filan uğraşmayın

hayırlı günler iyi forumlar.

• Oyunun ne zaman kapanacağını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.