Merhaba arkadaşlar bir oyun oynuyorsanız elbette en önemli kısmı itemler güçünüz vede nickinizdir (takma adınız).Nickiniz oluştururken yapmanız gerekenlerden yada nickinizi seçerken bir nebze katkıda bulmak istediğim için bunları yazıyorum
Özğün Bir Nick
:Öncelikle nickinizi seçerken özgün olun arkadaşlar.Yani özenmeyin yada ufak değişiklikler yapıp aynı nicki kullanmayın.Örneğin aklınızda roney nicki var siz başına sonunu ''I'' ekleyerek oluşturduğunuz nick size prestij kazandırmaz.Kendinize özgü şeyleri ifade eden nickleri öneriyorum.Kendi lakabınız veya değişik bir isminiz veya soy isminiz varsa onu kullanın.
Prestij:
Nick seçerken öldürücü veya etkileyici nickler seçmenizi tavsiye ederim.Kedi köpek isimleri gibi isimleri kullanmanız mantıksız olacaktır.Süper kahraman isimleri yada kötü bir kahraman ismi güzeldir daima.Marvel karkaterlerinde süper isimler mesela :D.Bunlarda çalabiliriz bu özğünlüge aykırı derseniz bu karakterler pek bilinmeyenleri olma siz gidip ''wolverine'' yaparsan tabi aykırı olur onun için internetten yardım alabilirsiniz. Karaktere Göre Bir Nick:
Karakteriniz ninja ise daha çok suikastci katil gibi nickler kullanabilirsiniz.
Harf Destekli Nick:
Örneğin ''Etek6Zoom'' nicki çok bilindik bir nicki bizim dikkatimizi çeken nokta ''altı'' yerine ''6'' kullanılması bu tür mantıklı destekler estetik bir görünüş verecektir.
Komik Nickler:
Genellikle eğlenceli bir şahıssanız eglenceli nickler seçebilirsiniz :D. ''Kedi7'' gibi