Arkadaşlar ben bi deneme amaçlı Metin2 ye başladım.Ama beni kasıcak olan bir arkadaşın yanına gelicektim.O Alesta da ama ben alestayı denediğimde BLOCK_LOGİN yazısı çıkıyor neden olabilir.
Hadi ya bilen yokmu acill
alestada yer yok full dolu arkadaşlarının eski idsi falan varsa onlarla girilebilir ama yeni aldiğin id ile girilemiyor okistersen 31 lvl itemsiz var(geyik boynuzu +7,8,9 verirsen sana verebilirim)
İğrenç bir oyun oynamayın aşırı derecede hile var
quote:
Orjinalden alıntı: OnlineGamer
sen karışma metin nigth tan bile iyi
quote:
Orjinalden alıntı: Qtan
quote:
bence de abi metin2 knight a bin basar :D
quote:
sen de yap dicem ayip olcek :) isteyene link atarim msn adresim s_akgunes@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_melik
quote:
Orjinalden alıntı: Qtan
quote:
bence de abi metin2 knight a bin basar :D
İnsan Bişiy Demekten cekinmemeli maske takıp da sölemektense acık ca sölemeli anlayan anladı
Metin 2 oynadım fikrimi sölüyorum
Gercektende oynanmıycak oyunlardan biri aslında oyun güzel ama oyun yapımcıları tarafından oyuna edilmiş durumda anka olsun diger yönetici grupları olsun oyunu batıran baslıca nedenlerden bazıları
Oyunun Kötü yanları * Çok basit Nedenle banlanabilirsiniz lvl ınız nolursa olsun ( oyunda exp kasmak legal yoldan cokzor) * Gm stadüsündeki kişiler yalakalarına yardım etmekte.(kafasını kızdırdıgınız bi yalaka nedeniyle banlanabilirsiniz) * Gm ye slm verme soru sorma gibi nedenler kesinlikle ban sebebidir.(kimse aksini iddia edemez 2 car harcadım bu yolda) * Oyunda her konuda hile yapabilirsiniz(balık tutma maden kazma atak artırma hızlanma vsvs gibi) * Oyunda server azlıgı nedeniyle asırı derecede lag var lag nedeniyle exp kasamıyorsunuz kesin yatarsınız pvp yapamıyosununz
ve bunun gibi biton sacma seyvar
İyi yanları * Solo takılmada gercekten güzel bi oyun * Party sistemi pvp sistemi güzel * grafik güsel yaratık sistemi güsel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme