Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna girdim fakat steam'e özel serveri göremedim, zaten açık olan serverlar var..
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Steam üzerinden indirmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Steam üzerinden indirmeniz gerekiyor.

Öyle yaptım zaten.
  • https://discord.gg/dm6rU

Buyrun discordhesabımıza gelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Oyuna girdim fakat steam'e özel serveri göremedim, zaten açık olan serverlar var..

Şimdiden hayal kırıklığı dakka 1 gol 1
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Ben de kırmızı düşünüyorum. Mavi çok klasik geliyor kırmızının 2. köyü çok tatlı
  • Kötü oldu bu, steame özel server yoksa uğraşmanın anlamı yok. Normal clienttaki son seviye tipler gelecekse olmaz bu iş.
  • Abiler oyun global değil mi nasıl normal serverlar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakamı bu ?
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben de indirdim anladım...

Ee ne yapacağız yani? Steam'e özel yeni server yoksa ne anlamı var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 8 Mayıs 2017; 15:21:40 >
  • Steam özel global server olacak sanıyorduk aynı serverlar var, bizde heveslenmiştik, direk siliyoruz şuan..
  • Şakamı bu suan ana avrat küfür ediyorum. Bende hataki Metin2 gibi bir oyundan böyle bir beklentim oldu.
  • Bugün akdeniz sunucusu açılcakmış tezcanlı olmayın gerçi steama indirmenin ne anlamı kaldı onuda anlamış değilim ama hayırlısı
  • Beklentiler sadece üzer
  • ''Ek olarak;
    Henüz sunucunun açılması için belirlenmiş bir saat bilgisine sahip değiliz, QA ekibi bunu üzerinde hala çalışıyor. Bir çoğunuzun PC başında hazırkıta beklediğini biliyorum. Mümkün olursa Steam ile eş zamanlı bir başlangıç olabilir. Gün bitmeden Akdeniz sunucusu kapılarını oyunculara açacak :) Umarım çok beklemeyeceğiz.''

Steame özel olarak açılacak Akdeniz sunucusu henüz gelmemiş. Biraz daha bekleyelim bakalım umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • eğer yeni bir sunucu açıp tek client oynanabilirse hala güzel olabilir
  • Bugün Akdeniz sunucusu açılacakmış ama steam e mi özel bu sunucu yoksa normal indirenlerde katılacak mı bilgisi olan var mı
  • rus kızıyla global oynarız dedik laz serverine girdik.
  • Beyler bu oyun miladını doldurdu. İş bilmez yöneticileri tarafından tarihe gömüldü. Steam den global yeni server beklentileri de boşa çıkmış. Metin 2 nin sitesinden veya steam den indirmenin hiç bir farkı yok. Tam bir çakallık yaptıkları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacakları işe tüküreyim ahaha "global" server gelmedikten sonra ne almanı ne romanı ne de türk'ü oynar bu oyunu.

her ülkeye bir server açmak ile hiçbir şeyi başaramazlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.