Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER TAM BİR HAYAL KIRIKLIGI AMA METİN2 BU NE BEKLİYORUZ Kİ
  • Steam'den metin2 yi açınca metin2 tr ye bağlanıyor arkadaşlar yoksa knadırıldık mı steam mt2 diye?
  • https://discord.gg/dm6rU

Discord serverimize buyrun.
  • Moba'nın çöküşü ve MMORPG lerin yükselişi 2020yi bulur o yüzden erkenden sevinmeyin metin3e başlarsınız artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noluyor lan resmen üç kağıda getirildik. dalavera döndü cok fena. yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar METİN2 TR ye bağlanıyor kafayı yiycem varmı böyle birşeyle karşılaşan???
  • Bullshit
  • Yüklediğim gibi siliyorum... Hayalimizdeki gibi bir şeyler yaparlarsa tekrar yüklerim
  • çöp. olumsuz atın önermeyin geçin.
  • Ahh ahh duygulanıyorum ne oynardık zamanında bee steam'a gelirse düşünürüm yine

• Kınaypt omlayn gibi sömürü ve fiyasko amaçlanan bir oyun daha.
  • Sinirden gülüyorum ya gitti kotadan 1.5gb boşa.Global diye girdik türk serverleri çıktı.Aslında metin2 beklentilerimi boşa çıkarmadı.İnsanları keriz yerine koymayı çok seviyor metin2 yönetimi.
  • fjdfskhfskkdjsghuiffjsfgdjgfksjsgd
  • Sadece hayal kırıklığı.
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    ulan insan önce bi okur be. dur hele bir soluklan yeğen, senden önce kaç kişi aynı şeyi yazmış bi bak
  • Global server diye bir şey yok

Will a separate server be launched for Steam?No, Steam players will use the regular Metin2 servers.

kısaca sizi kandırmışlar.. sırf ilginizi çekebilmek için
  • Hayır yani ortaya güzel bir şeyler çıkarsalar 10 binlerce insan oynayıp para yatıracak bunların kafası güzel
  • KANDIRILDIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc4n

ulan insan önce bi okur be. dur hele bir soluklan yeğen, senden önce kaç kişi aynı şeyi yazmış bi bak

Öyle bir heyecanla girdim ki oyuna, şu anki hayal kırıklığım kelimelerle tarif edilemez. Kafayı yiyorum hala

• 7 kişi bekliyoduk, sırf bizden 2000 lira keşleri vardı hayal kırıklığı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.