Şimdi Ara

METİN2 TÜRK ÇARIM SİLİNDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 yıldır Metin2 oynarım 6 yıllık çarım vardı 3 yıldır hiç girmemiştim bugün hesabıma girdim hesabım var ama karakterim silinmiş 45 level savaşcım vardı .
    Şimdi geri getirme şansı yokmu ?

• Güncel .
  • adamlar iyice kudurdu ya...Benimkinide banladılar...nedenini bilmem...
  • Yöneticiler şerefsizin önde gideni de ondan. Keyifen insanların üyeliklerini kapatıp satmaya başladılar. Bende birkaç yıldır oynamıyorum öyle bir meraktan forumlara bakayım dedim herkes aynı dertten muzdarip. Boşuna hiç başlamayın bir süre sonra elinizden kayıp gidecek çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverDobra

Yöneticiler şerefsizin önde gideni de ondan. Keyifen insanların üyeliklerini kapatıp satmaya başladılar. Bende birkaç yıldır oynamıyorum öyle bir meraktan forumlara bakayım dedim herkes aynı dertten muzdarip. Boşuna hiç başlamayın bir süre sonra elinizden kayıp gidecek çünkü.

Ciddenmi hocam ? Kimlere kalmış yılların oyunu arkadaş ya , Gameforlive Şikayet etsek ? yapımcıya falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Yöneticiler şerefsizin önde gideni de ondan. Keyifen insanların üyeliklerini kapatıp satmaya başladılar. Bende birkaç yıldır oynamıyorum öyle bir meraktan forumlara bakayım dedim herkes aynı dertten muzdarip. Boşuna hiç başlamayın bir süre sonra elinizden kayıp gidecek çünkü.

Ciddenmi hocam ? Kimlere kalmış yılların oyunu arkadaş ya , Gameforlive Şikayet etsek ? yapımcıya falan

Hocam koskoca şirketin haberi yok mudur zannediyorsun kendi elemanları zaten çoğu gizli sözleşmelerle alınıyorlar ve herkesin başlangıçta okumadan hemen kabul ettiği sözleşmede olası bir kayıpta hiçbir hak iddia edemeyeceğiniz hakkında madde varmış sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Hocam koskoca şirketin haberi yok mudur zannediyorsun kendi elemanları zaten çoğu gizli sözleşmelerle alınıyorlar ve herkesin başlangıçta okumadan hemen kabul ettiği sözleşmede olası bir kayıpta hiçbir hak iddia edemeyeceğiniz hakkında madde varmış sanırım.

Hile'ye mecbur bırakcaklar beni illa 2 Tane 6 7 yıllık çarım vardı biri silindi biri aynı duruyo ellenmemiş birini silip birini niye bırakıyonuz cins herifler ya .
    2012'den sonra bu oyun bozuldu usta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hile'ye mecbur bırakcaklar beni illa 2 Tane 6 7 yıllık çarım vardı biri silindi biri aynı duruyo ellenmemiş birini silip birini niye bırakıyonuz cins herifler ya .
    2012'den sonra bu oyun bozuldu usta

Sakın başlama bence. Hemen hemen her oyun böyle oldu artık. Knight, Metin2, Silkroad hepsi para üzerine kuruldu ve karakterle ilgili yaşadığın çoğu sorununun karşılığını alamıyorsun. Okuyan arkadaşlarıma da tavsiyede bulunayım bu gibi oyunlardan uzak dursunlar. Benimde yıllarım bilgisayar başında geçti bırakması zordur bilirim ancak şöyle bir dönüpte çocukluğumun ne kadar boş geçtiğini anlayınca bırakmam bir olmuştu. Giden ömürden gidiyor neden bütün gün oturupta kılıç, kalkan peşinde koşasınız ki? Kitap okuyun, müzik dinleyin ne bileyim herhangi bir sosyal aktivite, hobi edinmeye çalışın. Spor yapın hem güveniniz gelir hem de daha sağlıklı uzun bir ömrünüz olur. Ben spora başlayınca hayattan daha keyif almaya başladım. Herhangi bir dövüş sporuna yazılarak stresinizi atabilirsiniz.

• En iyisi hocam spor falan bende meraktan girdim öyle ama çarımın silindiğini görünce çok koydu ya cidden duygusala bağladım resmen
  • Uzun süre girmeyince sistem otomatik olarak hesabı siliyor. Benimde böyle 3 , 4 hesabım gitti.
  • 6 yıllık oyuncu olarak cevap vereyim.

Öncelikle ban meselesi : Hesabınız durduk yere ban yemez. Büyük ihtimalle sifreniz bir başkasının eline geçti o da o hesabı bot yapıp kullandı ve sınırsız ban yedi. Ya da hesabı ele geçiren kişi oyuna girip, ona buna küfür etti, oyunda aileye yönelik küfürler sınırsız ban sebebi. Oyun hesabınızın epostasına bakarsanız bunun sebebi size epostayla mail olarak bildiriliyor. Ve süreli ban ise açılacağı tarihte bildiriliyor. Epostanızda UNBANNED tarihi yazar o cezanızın bittiği tarihi belirtir. O tarihten sonra hesap açılır. Tabi sınırsız ceza almadıysa.

2. olarak çar silinme mevzusu: 3. şahıs tarafından silinmiş olabilir. Bir sürü hesap var hiç biri silinmedi şuana kadar. Ve 2-3 yıl öncesine ait hesapları bulduk arkadaşların kaldığı gibi duruyor. Bu tür durumlar genelde sifrenizi kaptırmaktan kaynaklanıyor. Bunun genel sebebi de hileler bunların içinde genelde keylogger bulunuyor.

Şunu soruyorum bu hileleri yapanlar neden bu kadar yazmaya çalışıyor hile ? Babasının hayrına hile programı mı yazıyor sanıyorsunuz?

Metin2de hileye bulaşan ya soyulur ya sınırsız ban yer.

Metin2de yok olan oyuncuların sebeblerine bakıldığında

1- Bedava item tuzağına kanan ve sahte siteye sifre kaptıranlar 1. sırada gelir.

2- Hileye kurban gidenler

3- Ailesel küfür edenler

• Proerasmus P kullanıcısına yanıt
    Silinen çarımda hileyi ilk sene kullandım 2009 falandı galiba şimdi gelip ban atcaklar hali yok.
    Çar ban yememiş karakter direk silinmiş ban yese UNNAMED falan yazardı ama hesap boş tamamen.
    Metin2.org sitesinden hesaba girip karakter bölümüne bakıyorum boş orasıda.
    Hotmail adresimde bilgilendirme mail'ide yok.
  • Storybro hesabına girebiliyorsan, zaten hesabın ban yememiştir. Ban yemiş olsa hesabın engellendi yazar hesaba giriş yapamazsın.

Bir kaç sormak istiyorum daha net cevaplamak açısından

1- 45 level savaşçının yançarlarındaki hesaplar duruyor mu? yani sadece savaşçı mı silindi? Hani açıyoruz ya yanına 1 level depo olarak kullanmak için o yançarlar duruyor mu?
    2- Server ismini yanlış hatırlıyor olabilir misin ?

Ayrıca işini bilirsen sadece bir günde 1 levelden 65 levele hilesiz kasabilirsin. Önemli olan kasmak değil metin2 de Skiller, itemler ve efsunları.
  • Proerasmus P kullanıcısına yanıt
    Yok doğru server Efes'i asla unutmam.
    Çarım tamamen boş zaten 1 tane karakter vardı asıl çarım yani oda silinmiş direk .
    Hilesi nasıl 65 olucam
  • Benimde çalındıktan sonra silinmişti
  • Hep hile kullandım,bot olmadan zaten oynanmaz türk serveri adam kaplumbağa gibi gidiyor. Hile şart yani. Ama sonradan hesabın şifreyi unuttum 40 Lv. Falandım,ama arkadaşlık ortamı,klan arkadaşları,pazar ortamı falan için çok sarardı be
    edit: oyunu çok aptalca oynardım,ilk çarım suraydı,karabüyü yapıp kasmaya çalışırdım
    Ama şanslıydım yeni bir serverde +9 kötü şans basmıştım,çaldırmıştım
    Ticaretten 10 m diye 1 m ye dolu sattım,elimdeki doluyu bastım yanmıştı Hep yardımcı olacak benden 20-25 level büyük birini bulurdum,dost olurduk.
    Çoğu şeyi yaşayarak öğrendim oyunda.
    Ulan özledim be o ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Temmuz 2014; 21:22:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Valla öle diyosunuz ama ben çarıma nerdeyse 3 senedir girmiyorum 1 hafta önce girdim duruyodu :)
  • Benimde 2-3 yıldır girmediğim hesaplarım vardı. Yazın başında bi hevesle girdim ve girmemle çıkmam bir oldu.
  • server birleşimiyle aynı karaktere sahip carlar toplu durdu.
    Metin2 sayfasıbdan hesabına gir. sunucu birleştirmesinden ana carını oluşturcağın bi yeni hesap oluşturcan yani büyük ihtimal ana carını daha birleştirmemişsindir.
    Git bir birleştir deponu da hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsgnr61

server birleşimiyle aynı karaktere sahip carlar toplu durdu.
    Metin2 sayfasıbdan hesabına gir. sunucu birleştirmesinden ana carını oluşturcağın bi yeni hesap oluşturcan yani büyük ihtimal ana carını daha birleştirmemişsindir.
    Git bir birleştir deponu da hatta

Hocam birleştiriyim tamam ama eski çarım Efes serverindeydi efes geri gelecekmi ?
    43 Level falandı çarım 7 8 senelik gittimi yani o şimdi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.