Charın Özellikleri: Öfke M4 Hava Kılıcı M3 Üç Yönlü Kesme M3 Kılıç Çevirme 4 Hamle 1 At Seviye 11 Saç Stili Yapılı 650-750 Arası Ejderha Markası var Kız Savaşçı Karakter İtemler: +8 E.t +3 Korunma +3 Savunma Kırık +9 Demir Kask %30 Hp üretimi 2000 Hpli bilezik 2000 Hpli ayakkabı 1000 Hpli Kolye 255M PARA(+7 peri 175-225m)(+9 61 kalkanı 75m)
İzmir İçinde satılır. İletişim: emircan_96_96@hotmail.com Sormak istediginiz bir soru olursa yazın...
quote:
Orijinalden alıntı: Karavel
quote:
Orijinalden alıntı: Darcyn
A
Heralde konudan bahsetmeyi unutmuş arkadaş
Hahahahaha yarıldım
Kaç TL?
Aklımda belli bir fiyat yok tekliflere göre degerlendircegim
merhaba, ben de Alesta da 91lvl ZİHİNSEL itemli charımı satmak istiyorum..
özellikleri şöyle:
FULL İTEMLİ OLARAK VERİLECEKTİR.+6 mavi çelik +9 partizan triton,coşku ayakkabısı sersemlikli şahin kalkan +9 mor yakut kolye full efsunludur. İtemlerim hakkında ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz... Alesta mavi bayrak 91 lvl zihinsel karakter ihtar bile almamıştır. Zaman ayıramadığımdan dolayı satıyorum. skiller 4p(ruh vuruşu/siddetli vuruş/güçlü vuruş/güçlü beden. 1g(kılıç darbesi) donuşumü p son seviyededir. biyolog görevleri tamamlanmıştır (lider notu dahil) at evcillestirme son seviyedir (10) kırmızı ve sarı diller master seviyesindedir. ender bulunan beyaz aslan bineği dahi mevcuttur (25 oyun saati)
ilgilenen olursa mesaj atabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: astikevihan
özellikleri şöyle:
FULL İTEMLİ OLARAK VERİLECEKTİR.+6 mavi çelik +9 partizan triton,coşku ayakkabısı sersemlikli şahin kalkan +9 mor yakut kolye full efsunludur. İtemlerim hakkında ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz... Alesta mavi bayrak 91 lvl zihinsel karakter ihtar bile almamıştır. Zaman ayıramadığımdan dolayı satıyorum. skiller 4p(ruh vuruşu/siddetli vuruş/güçlü vuruş/güçlü beden. 1g(kılıç darbesi) donuşumü p son seviyededir. biyolog görevleri tamamlanmıştır (lider notu dahil) at evcillestirme son seviyedir (10) kırmızı ve sarı diller master seviyesindedir. ender bulunan beyaz aslan bineği dahi mevcuttur (25 oyun saati)
yeni bi konu açsana
açtım
quote:
Orijinalden alıntı: GusttavoLima
quote:
Orijinalden alıntı: astikevihan
özellikleri şöyle:
yeni bi konu açsana
arkadaşım (GusttavoLima) Nesin sen kardeşim herkese bir şeyler yazıyorsun admin falan mı ? bırak şikayet et bu aralar gözüme çok batıyorsun her tarafta bir şeyler yazmışın havalara ucurmusun kendini bu gidişle seni biri vurucak kanadından ama ne zaman .!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme