Şimdi Ara

Metro 2033 (2010) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.869
Cevap
4
Favori
176.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha diyorum bu oyundan beklentilerim yüksekti ama bu kadarını beklemiyodum kaplamalar gerçekten çok güzel.
  • THQ da hep Ruslarlar alakalı oyunlarda devreye giriyor
  • Yakın zamanda gelecek en iyi oyunlardan birine benziyor
  • Metro 2033 yeni video yayınlandı Atmosfer mükemmel

http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-metro-2033-environments-and-gameplay
  • Yapay zeka bana biraz kötü geldi videoda.
  • umutluyum bu oyundan güzel bir oyun olucak gibi..
    Edit az önce son video'yu izledim ve ne göreyim.. Nvidia 3D vision oyun 3D desteği ile gelicek sanırım şimdi daha çok merak etmeye başladım
    gözlükler çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 20 Şubat 2010; 14:30:29 >
  • Oyundaki silahların tepkileri sanırım şu ana kadar en gerçekçi olanından. En son benzer şeyi Farcry 2'de görmüştüm ama bu ondan da öte olacak. Oyun iyi olacak, zaten üzerinde uzun zamandır çalışılıyor.
  • oyun hoş duruyor, klasik potansiyeli var felan amma metro 2033 nasıl bi cins isimdir yahu, recep ivedik 3 gibi. şöyle adam akıllı, ilgi çekici bi isim bulamamışlar mı? bakınız half life, bioshock vs.. oyunun isminin değişmesi lazım yoksa oynamam yok lan oynarım da fazla sevmeden oynarım:)
  • bi yerde physX destekli fln diye okudum.. doğrumudur acaba.. doğruysa kapalıyken fazla birşey kaybetmeyiz inş..
  • Grafikler atmosfer falan baya güzel de kapalı mekan çok gibi inşallah sıkıcı olmaz
  • Resimlere bakarak hiçbir şey elde edemeyiz. Gameplay videoları ile değerlendirmek gerek bana kalırsa. Resimler çoğu zaman üzerinde PS ile uğraşılmış halleri oluyor.
  • Hevesle mutasyona uğramış yaratık resmi baktım da hiç yokmuş. Ya oyun da yaratık yok ya da o kadar güzellerki oyunda görelim istiyorlar.
  • Arkadaş, zaman nasıl da çabuk geçiyor, konu 2006 da açılmış, benim yeni haberim oldu. Beklemeden oyuna atlıcam.
  • baktıkça s.ta.l.k.e.r ı hatırlayan tek kişi ben miyim?

ruslar bu tarz oyunlara bayılıyorlar,
    stalker da da grafikler güzeldi ama oyun biraz sıkıcıydı tek düzeydi, aynı kaderi paylaşmazlar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@owin
    quote:

baktıkça s.ta.l.k.e.r ı hatırlayan tek kişi ben miyim?

değilsin hocam.

oyunlar son derece zevk meselesi olduğu için herkes sevdiğini oynaması en iyi.

ben şahsen Stalker'i hala zevk alarak oynuyorum ve hiçbir oyunu bukadar çok kez bitirmemişimdir.

zevk alarak oynadığım ve en az 3 kere bitirdiğim oyun rainbow six: vegas serisi :) üzzerine oyun tanımam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

@owin
    quote:

baktıkça s.ta.l.k.e.r ı hatırlayan tek kişi ben miyim?

değilsin hocam.

oyunlar son derece zevk meselesi olduğu için herkes sevdiğini oynaması en iyi.

ben şahsen Stalker'i hala zevk alarak oynuyorum ve hiçbir oyunu bukadar çok kez bitirmemişimdir.

zevk alarak oynadığım ve en az 3 kere bitirdiğim oyun rainbow six: vegas serisi :) üzzerine oyun tanımam.

rainbow six, call of duty gibi seriler çizgiseldir. ha dersen rainbow six'in vegas serileri değil de ilk oyunları diye 40 defa bitirmişimdir. vegas felan iyidir ama çok uyduruk kalır eski oyunlara göre..

• quote:

@KKııZZııLL
    quote:

zevk meselesi hocam, o seriyi bende zevk alarak oynadım fakat anca 1 kez.
    tekrar oynanışta yeni birşeyler olmuyor ki, tamamen düz çizgi ilerliyor herşey.
    bu tür oyunları bir kez oynamak bana şahsen yetiyor.

ama Stalker oyunlarında hayat var ve her oynayışında birçok şey farklı gelişiyor.
    oyunda daha önce görmediğin şeyleri keşfedebiliyorsun dolayısıyla tekrar oynamak sıkmıyor..

Bak kardeş onu bilmiyordum ve STALKER oynamadım. Deniyeceğim sağol bilgilendirdiğin için.

• Çok hoşuma gitti, sabırsızlık ile bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar

elimde THQ'dan oyun aldığınız takdirde yani buradan

http://uk-thq-eshop.gamesplanet.com/

herhangi bir oyuna (emin değilim belki sadece ön siparişler için geçerlidir) elimde %25 indirim kodu var eğer orjinal oyun alacak olan varsa Metro 2033 ön sipariş yapmayı yada Dawn of War chaos rising almayı düşünnen başka bir oyunu ön sipariş yapmayı düşünen varsa bana pm atsın %25 lik kodu kapsın böylece %25 ucuza alacaksınız oyunu
  • Oyunun facebook grubunda sistem gereksinimleri açıklanmış; (Burada da var;http://ve3d.ign.com/articles/news/53357/Metro-2033-PC-System-Requirements-Revealed)

Minimum:
    Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
    DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
    1GB RAM

Recommended:
    Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
    DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
    2GB RAM

Optimum:
    Core i7 CPU
    NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
    As much RAM as possible (8GB+)
    Fast HDD or SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Şubat 2010; 15:26:59 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.