Şimdi Ara

Metro 2033 (2010) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.869
Cevap
4
Favori
176.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel olacağa benziyor fakat sürekli yer altı sürekli yer altı oyunu bir süre sonra sıkıcı hale getirebilir diye düşünüyorum.

@nForcer resimler için teşekkürler hocam.
  • ss ler rötuşlu görünüyor. ama cidden çok iyiler. texture kalitesi gördüğüm en iyilerinden.
  • Yeni video;

http://www.gametrailers.com/video/underground-trailer-metro-2033/60588

Bomba gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 11 Ocak 2010; 1:28:22 >
  • video dehşetmiş ya bu oyun güzel olacağa benziyor inş. oynanabilirlik iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38
    Bu oyun güzel olacağa benziyor.Bu arada rusların yavaş yavaş oyun dünyasında söz sahibi olmaya başladığını söyleyebiliriz galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: IrM1S497
    Oyun güzel olacaga benziyor.

quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM
    Oyun güzel olacağa benziyor fakat sürekli yer altı sürekli yer altı oyunu bir süre sonra sıkıcı hale getirebilir diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ
    video dehşetmiş ya bu oyun güzel olacağa benziyor inş. oynanabilirlik iyi olur

Vay anam.Oyun güzel olacağa benzemese ne yapardınız bilmiyorum
    Evet efendim...Oyun güzel olacağa benziyor

• Oyun güzel olurmu ki acaba Hiç yorum yapan olmamış
  • Oyun bence stalker dan daha güzel olacak hem grafik açısından hemde oynanabilirlik açısından hikayeside oldukça güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Oyun bence stalker dan daha güzel olacak hem grafik açısından hemde oynanabilirlik açısından hikayeside oldukça güzele benziyor

Stalker'dan iyi diyebilmemiz için çok erken bence. Kötü diyebilmemiz için de gerçi..
    Hikayeyi ve grafiklerini bilemem de.. Her ikisi de SS ve Video'lar ile belli olan şeyler değil bana göre.
    Oynanabilirliğin ve serbestliğin Stalker kadar iyi olamayacağını düşünüyorum ben de. Umarım yanılırım.

Ben de böyle düşünüyorum, belirtmek istedim.
    Bir de; oyun güzel olacağa benziyor.

• @angaraeski

iyi yakalamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orijinalden alıntı: can_38
    Bu oyun güzel olacağa benziyor.Bu arada rusların yavaş yavaş oyun dünyasında söz sahibi olmaya başladığını söyleyebiliriz galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: IrM1S497
    Oyun güzel olacaga benziyor.

quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM
    Oyun güzel olacağa benziyor fakat sürekli yer altı sürekli yer altı oyunu bir süre sonra sıkıcı hale getirebilir diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ
    video dehşetmiş ya bu oyun güzel olacağa benziyor inş. oynanabilirlik iyi olur

Vay anam.Oyun güzel olacağa benzemese ne yapardınız bilmiyorum
    Evet efendim...Oyun güzel olacağa benziyor

Benide yakalamışsın
    Video guzelmiş bu arada.İlk çeyrekte geliyor degilmi oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrM1S497 -- 8 Ocak 2010; 17:27:15 >

• Oyun güzel olacağa benziyor
  • Oyun duyurulalı 3.5 sene olmuş daha tam çıkış tarihi belli değil mi?(q1 2010 yazıyo )

Stalker dan güzel olacağa benzemiyor Bi call of pripyat oynasın herkes bi kere
  • Stalker gibi bir şaheserle kıyaslama yapmayalım arkadaşlar, kendi içinde güzel bir oyun olabilir...
  • Video güzel grafikleri baya iyi olucak anladığım kadarıyla stalkerı da oynadım bunu da oynarım
  • oyun cok hosuma gıttı
    sevıyorum bu tarz atmosferlı oyunları
    gelecekte dunyanın harap oldugu konulara ılgı duyarım zaten
  • grafikler falan hoş ayrıca konusuda güzel olacak gibi beklediğim oyunlar arasında

Not : Oyun güzel olacağa benziyor .
  • Oyunun çıkış tarihi Kuzey Amerika'da 16 Mart 2010, Avrupa'da 19 Mart 2010 olarak açıklandı.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/62133
  • Oyun aynı bizim ocağa benziyor.

Yok durun karıştırdım
  • Neyse çıkmasına az kalmış oynarız vakit geçer
  • böle gelecekte bişeylerden kaçıp yer altı veya benzer yerlerde topluluk lar oluşturulup o toplulukları korumak yeni dünya için savaşıp hayatta kalmak tarzında oyunları severim.(cümleye bak).2 senedir bekliyorum çıkmasını az bi zaman kalmış okadar bekledik birazdaha bekleriz.oyun güzel olacak galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.