Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki ben Türkiye deki şehrazat adlı çizgi filmin açılış müziğini nasıl bulabilirim bu şarkının orjinal adını bilen varmı

fan sitesi ve şarkıdan bir kesit var sitede kalitesiz tabii

http://magyk.free.fr/sheherazade.html
  • Şu poyze diye bahsettiğiniz şarkının ve söyleyenin adını bilen vr mıı???
  • >>>>>>>>>bi şarkı arıyorum acil<<<<<<<<<<<

metro + 'da

bi sarışın kadın mikrofunu almış eline şarkı söylüyo arada nakaratlarda zenci bi adam girio arlarda bi kadınla erkek filim çeviriyo gibi bişii oluyo hatta alt yazılar falan geçio

bulan haber varsin 3 senedir arıyorum

>>>>><enes_enes_15@hotmail.com><<<<<<<<<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: fingof

>>>>>>>>>bi şarkı arıyorum acil<<<<<<<<<<<

metro + 'da

bi sarışın kadın mikrofunu almış eline şarkı söylüyo arada nakaratlarda zenci bi adam girio arlarda bi kadınla erkek filim çeviriyo gibi bişii oluyo hatta alt yazılar falan geçio

bulan haber varsin 3 senedir arıyorum

>>>>><enes_enes_15@hotmail.com><<<<<<<<<<

Anastacia - Sick & Tired
  • Beyler Benim Aradağım Bi Bi Grup War Rock Grubu Klipde 4 Genç bi Klip de Biri Hamburger Kılığına Giriyo Biri Sosis Biri Dondurma Diyeride Pizza Kılına Girerek Albüm Yapıyolar Ve Ünlü Sanataçı Oluyolar Klipin Sonunda Normal Kıyafetler Giriyolar Gruup Rock Söylüyoo Yardımcı Olun Bu Grup Un Adı NE !!!
  • Beyler Şarkıyı Aramıza Kalmadı Şarkıyı Buldum Grup'un Adı Good Charlotte Şarkı I just wanna live Yinde Emekleriniz İçin TeşekkürEderim

• selam arkadaşlar...
    buraya üye olmamın tek sebebi 2-3 yıldır aradığım bir şarkı....
    artık sinir krizleri geçiriyorum diyebilirim arkadaşlar...klibi anlatıyorum...klipte bir anne ve çocuk var.kumsala gidiyolar deniz kenarına,anne kitap okuyo çocuksa kumdan kale yapıyo.daha sonra bir fırtına çıkıyo ve anne kayboluyo,çocuk o yaptığı kaleye saklanıyo,fırtına sonrasında ortaya çıkıyo çocuk.böle bişi...klipte ne şarkıcının ismi ne de şarkının ismi yazıyo..çok aradım nerelere başvurdum bir türlü bulamadım.ablam üniversite de ve ona gelince bir süpriz yapmak istiyorum.ama bir türlü olmuyo...bana inşallah yardım edersiniz...
    herkese iyi akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampir44

Arkadaşlar yazdım ama bi cavap alamadım!
    lütfen metro tv de çıkan şu klibin kime ait olduğunu biri bana söylesin.Önceden çıkıyodu klibin girişinde Gökyüzünden bebekler paraşütle atlıyolardı yerde yatan cok güzel bi hatunun vucuduna doğru!çok güzel bişey değildi belki ama klip çpk bombaydı!
    bilen varsa **** söylesin!biri bana yardım etsiiiiiiiiiin!

sarkinin adi Boogie Pimps - Somebody To Love
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NesriN_

selam arkadaşlar...
    artık sinir krizleri geçiriyorum diyebilirim arkadaşlar...klibi anlatıyorum...klipte bir anne ve çocuk var.kumsala gidiyolar deniz kenarına,anne kitap okuyo çocuksa kumdan kale yapıyo.daha sonra bir fırtına çıkıyo ve anne kayboluyo,çocuk o yaptığı kaleye saklanıyo,fırtına sonrasında ortaya çıkıyo çocuk.böle bişi...klipte ne şarkıcının ismi ne de şarkının ismi yazıyo..çok aradım nerelere başvurdum bir türlü bulamadım.ablam üniversite de ve ona gelince bir süpriz yapmak istiyorum.ama bir türlü olmuyo...bana inşallah yardım edersiniz...
    herkese iyi akşamlar...

sarki hakkinda biraz daha ayrinti verebilirmisin. örnegin sarkiyi nasil biri söyluyo; sarkinin turu ne. sarkida hangi sözler geciyo gibi.
  • quote:

selam arkadaşlar...
    herkese iyi akşamlar...

Parçan şudur

Noir Desir - Le Vent Nous Portera
  • sizi çok seviyorum ya.... çok teşşekkür ederim....
    ya aldığım hiç birşey şu şarkıyı dinlemenin mutluluğunu veremez... çok teşşekkür ederim...
    inanır mısınız bilmem gerçek metro+ kanallarındakiler bile bulamadılar bilmiyorum belki de ilgilenmedikleri içindir... ya çok mutluyum...
  • quote:

sizi çok seviyorum ya.... çok teşşekkür ederim....
    ya aldığım hiç birşey şu şarkıyı dinlemenin mutluluğunu veremez... çok teşşekkür ederim...
    inanır mısınız bilmem gerçek metro+ kanallarındakiler bile bulamadılar bilmiyorum belki de ilgilenmedikleri içindir... ya çok mutluyum...

Ben teşekkür ederim
  • Selam
    Metro+ Bir Video Klip var 2 bayan 1 erkek video sokakta geciyor erkek hatta gozluk giymis ve yaninda 1 bayan yani ikisi kosuyor ve o kadini yakalamaya calisiyorlar ve sonunda erkek kizi yakaladi eline cantayi aldi sonra kadin adami dovuyor sonra iki kadin kaciyor ve bir tekneye gidiyorlar

Bu Videoyu bilen var aranizda biraz gec oldu ama eger bilen varsa o videoyu adini bir soyleyin

Saygilar
  • arkadaşlar herkese meraba..şimdi üye oldum bu topic acaip dertlere deva olmuş.elinize sağlık..ya gülmek yok ama ya da gülün siz bilirsiniz ben 2001 yılının yazından beri metro fm de ara ara çalınan bi bayan şarkıcının şarkısını bi türlü bulamıyorum.sözlerin duyduğum kadarıyla bi kısmını aratıyorum çıkmıyo..yok yok!akustik versiyonuda var hafiften hızlısı da var bu parçanın.sıkı metro dinleyicileri zaten bilirler..şimdi önce nakaratı söylücem anladığım kadarıyla:

i was dreaming and looking for your love, i was dreamin and lookin.sora tekrar..

şarkının nakarat olmayan kısmındaysa şöyle sözler var.

last night you and meee, last night in a fantasyy, last night, last niigghtt..cant believe things can go wrong, i dont wanna see a bişey..

bu kadar..ya sanırım 6 yıldır, bu şarkıyı arıyorum, uzun zamandır çıkmıştı aklımdan ama bugun bi cafede yine çaldı radyoda..tek umudum burası kaldı, valla bulunursa acaip mutlu olcam ya!ayrıca tavsiye ediorm sizde dinleyin!!!şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

sadece şarkının ve şarkıcının adını verin ben indirirm yaa!çok saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wane

arkadaşlar herkese meraba..şimdi üye oldum bu topic acaip dertlere deva olmuş.elinize sağlık..ya gülmek yok ama ya da gülün siz bilirsiniz ben 2001 yılının yazından beri metro fm de ara ara çalınan bi bayan şarkıcının şarkısını bi türlü bulamıyorum.sözlerin duyduğum kadarıyla bi kısmını aratıyorum çıkmıyo..yok yok!akustik versiyonuda var hafiften hızlısı da var bu parçanın.sıkı metro dinleyicileri zaten bilirler..şimdi önce nakaratı söylücem anladığım kadarıyla:

i was dreaming and looking for your love, i was dreamin and lookin.sora tekrar..

şarkının nakarat olmayan kısmındaysa şöyle sözler var.

last night you and meee, last night in a fantasyy, last night, last niigghtt..cant believe things can go wrong, i dont wanna see a bişey..

bu kadar..ya sanırım 6 yıldır, bu şarkıyı arıyorum, uzun zamandır çıkmıştı aklımdan ama bugun bi cafede yine çaldı radyoda..tek umudum burası kaldı, valla bulunursa acaip mutlu olcam ya!ayrıca tavsiye ediorm sizde dinleyin!!!şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

sadece şarkının ve şarkıcının adını verin ben indirirm yaa!çok saolun

Abicim öbür konuyada yazmışsın orayada cvpladım

Francesca St. Martin - Last Night
  • ooff!!çok çok çok teşekkür ederm:)
  • arkadaşlar ne olur yardım... aylardır arıyorum bu şarkıyı... metro'da da çıkıyordu bir aralar. aslı hintçe bir şarkı bu... işin tuhafı hintçe aslını buldum ama ben bunun ingilizce versiyonunu arıyorum. zenci bir kadın söylüyor. parçanın hintçe adı ve söyleyeni : Kaliyon Ka Chaman - SASHWATI...
    bu aralar televizyonda wapmatix'te klibinin reklamı da çıkıyor hintçe olarak...
    ingilizce versiyonunun şarkı ya da söyleyenin adını bilsem yeter... şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar ben de birşey sorcvam , biliyorum çok geciktim ama bu forma daha yeni üye oldum , metro+ kapanmadan önceki son günlerinde verilen şarkılarından iki tanesini sorcaktım ben ;

1. Bu şarkıda adam grubuyla gitar çalıyor , şarkı çok slow , harika bir parça adamın sesi çok tatlı; my name love gibi birşey söylüyo yani tam telafuzunu bilmiyorum bana öyle geldi hafif uzun saçlı adam şarkı slow dediğim gibi hafif bağrıyor...

2. Bu şarkıda metro+ nun son günlerinden bir şarkı , bi genç kadın , güzel mi güzel ; yeah yeah, sich you be gone gibi birşey söylüyo , diskoda buluo kendini birden , hareketli bir parça bağrarak SICH YOU BE GONE gini birşey söylüyo yani böyle çıkıyo ağzından , I can every but I was ... texingis now again I can but I was , sanırım bunun gibi birşey..
    lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok süper parçalar yaaa :(

şimdiden thanks
  • Benim aradığım şarkıyı bilen vardır mutlaka.

Şimdi böyle bir çift pembe renkli bir gece clubune giriyor. içeride bir grup dans etmeye başlıyor. Pembe giysililer söyledikleri şarkı biraz hint şarkılarına benzer(çiyak sesli karılar söylüyor ya)
    ondan sean paul a benzeyen biri şarkıyı söylüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Benim aradığım şarkıyı bilen vardır mutlaka.

Şimdi böyle bir çift pembe renkli bir gece clubune giriyor. içeride bir grup dans etmeye başlıyor. Pembe giysililer söyledikleri şarkı biraz hint şarkılarına benzer(çiyak sesli karılar söylüyor ya)
    ondan sean paul a benzeyen biri şarkıyı söylüyor

Pink Pussycat - Teri Meri
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.