Şimdi böyle bir çift pembe renkli bir gece clubune giriyor. içeride bir grup dans etmeye başlıyor. Pembe giysililer söyledikleri şarkı biraz hint şarkılarına benzer(çiyak sesli karılar söylüyor ya) ondan sean paul a benzeyen biri şarkıyı söylüyor
Pink Pussycat - Teri Meri
Süpersin demek bile az kalıyor biliyormusun
bu biraz eski ama yazayım belki bilen vardır.
2 çocuğu ( 13-14 yaşlarında erkek, birisi esmer , diğeri sarışın) muhtamelen kardeşler. anneleri okula götürüyor. onlar okul diye bir yere giriyolar.( han gibi boş bir yer.) orada gazete ilanı veriyolar. ondan sonra ilana bir sürü kız başvuruyor. bunlar o kızların fotoğraflarını çekiyolar. sonra pizza siparişi veriyolar. gelen pizzacı çocuk da dans etmeye başlıyor. sonra saate bakıyolar. okul saati gelmiş. hemen dışarı çıkıyolar. annleri bunları üstü açık mavi 'saab' la alıyor ve götürüyor.
bu şarkının adı neydi, oldukça hareketli ve güzel bir şarkıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: porcelain
bu biraz eski ama yazayım belki bilen vardır.
2 çocuğu ( 13-14 yaşlarında erkek, birisi esmer , diğeri sarışın) muhtamelen kardeşler. anneleri okula götürüyor. onlar okul diye bir yere giriyolar.( han gibi boş bir yer.) orada gazete ilanı veriyolar. ondan sonra ilana bir sürü kız başvuruyor. bunlar o kızların fotoğraflarını çekiyolar. sonra pizza siparişi veriyolar. gelen pizzacı çocuk da dans etmeye başlıyor. sonra saate bakıyolar. okul saati gelmiş. hemen dışarı çıkıyolar. annleri bunları üstü açık mavi 'saab' la alıyor ve götürüyor.
bu şarkının adı neydi, oldukça hareketli ve güzel bir şarkıydı.
Max Graham - Owner Of A Lonely Heart
Bulamıyoruuuuuuuum
Arkadaşlar yaa , bu şarkıyı ben hiç bulamadım ama çok beğeniyodum , metro+ da çıkıyodu yine bi zamanlar bildiğinize eminim , şimdi ayrınıtılı bilgi vericem:
Bu şarkının başları biraz slow Çok esrarengiz ve sanatsal yaoılmış Karanlık bir yer , kadının kafası suya doğru batıyor (yüzüstü yatıyor) , kafası suya batarken bile şarkı devam ediyor... Sanırım tünel gibi bir yer ama karanlık koridorlar da var , yeşil ışıklar var Birisi , adamın kafasını kılıçla uçuracakken şarkı bitiyor. Şarkının sadece başları slow ama sonradan çok hareketli , karanlık yerlede koşuşturuyorlar
Şarkıda sürekli şu söz geçiyor; boyseeeeeeee , you boysee runing to myself , boyseeeeee daha sonra daha da hareketli oluyor ve I wanna ... too much... falan
dediğim gibi boyseee boyseee diyorlar... Bu şarkının adı nee ??
arkadaşlar mrb ben de bi adam var ''baby you, one two'' deyip duruyor ynında da küçük boylu zenci bir kadın var dans ediyorlar ne olur cok merak ediyorum bu arada adam da zenciydi teşekkürler
dostum su 3 hatun varya metro tv de çıkıyodu hani klibi.... çoraplılar.... buldunmu kim olduklarını.... bulduysan gönderebilirmisin
Snap - Ooops Up
quote:
Orjinalden alıntı: kadete
dostum su 3 hatun varya metro tv de çıkıyodu hani klibi.... çoraplılar.... buldunmu kim olduklarını.... bulduysan gönderebilirmisin
Merhabalar. Size şunu sormak istiyorum, çoktandır bir şarkıyı arıyorum ama birtürlü bulamıyorum adını. Bu şarkı, bilinen güzel bir opera şarkısının uyarlamasıydı. ilk olarak, sanırım 1997 yılında bir kadın ve bir erkek pop şeklinde uyarlamıştı. kadın opera tarzında arka ses olarak söylüyordu ve erkek rap gibi konuşarak söylüyordu. bu parça, bir kadın tarafından yeniden söylendi geçen zamanda. emma shapplin, sarah brigtman gibi bir sesti ama kim olduğunu bilmiyorum. şarkının adını da bilmiyorum. ama şarkının adında "prince" gibi bir sözcük geçiyor olabilir, tam emin değilim. Bu parçanın adı ve söyleyeni kim olabilir, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ? ilgilerinize şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar, bir yardımcı olun lütfen... umutla bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: zorziyak1
Merhabalar. Size şunu sormak istiyorum, çoktandır bir şarkıyı arıyorum ama birtürlü bulamıyorum adını. Bu şarkı, bilinen güzel bir opera şarkısının uyarlamasıydı. ilk olarak, sanırım 1997 yılında bir kadın ve bir erkek pop şeklinde uyarlamıştı. kadın opera tarzında arka ses olarak söylüyordu ve erkek rap gibi konuşarak söylüyordu. bu parça, bir kadın tarafından yeniden söylendi geçen zamanda. emma shapplin, sarah brigtman gibi bir sesti ama kim olduğunu bilmiyorum. şarkının adını da bilmiyorum. ama şarkının adında "prince" gibi bir sözcük geçiyor olabilir, tam emin değilim. Bu parçanın adı ve söyleyeni kim olabilir, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ? ilgilerinize şimdiden teşekkürler..
Warren G - Prince Igor
ustadım benimde nacizane bi sorum olacak gerci bu topic ile alakalı diil ama muzik konusundaki bilginize sıgınıyorum fiat marea ilk reklamlarında marea saray gibi bi yere geliodu bellboy kılıklı bi adam kapıyı acıyodu havai fisekler patlıodu iste bu reklamda calan klasik müzik parcasını blen va mı
merhabalar..teşekkürler pckopatjam arkadaşım. evet, aradığım parça oymuş. ancak, bu şarkı geçenlerde yine yorumlanmıştı ve bu sefer yalnızca bir kadın söylüyordu. ve bu yorum daha güzeldi bence, içinde rap yoktu. prince igor ' un bu yeni yorumunu kim söylemişti acaba? teşekkürler yardımlarınız için..
quote:
Orjinalden alıntı: _SercaN_
quote:
Orjinalden alıntı: asean20
quote:
Orjinalden alıntı: pRisOn_bReaK
quote:
Orjinalden alıntı: pckopatjam
quote:
Orjinalden alıntı: pRisOn_bReaK
mrb arkadaşlar.size 1 kac tane sarkı mırıldansam bulabilirmisizniz bakem.
1.gecen yaz cıktı metroda sürekli calıodu genelde kadın söylüyo zaten kadın sadece naaa na na na naaaaaaa na naa na na naaaaa adam fransızca bişiler söylüyo dela musika la dalfiya falan filan
2.sarkıyı adam söylüyo bu sarkıda global deejays in san francisco şarkısıyla aynı zamanda cıktı sanırım. kadın sürekli aha aha,aha aha,aha aha sarkı böyle baslıo, nakaratında adam just chinces chinsces every feel,just me tu kay,rock you viii aaaoo arkadaki müzikte saksafon gibi fln her neyse anlayan anlamıştır.
3.dans müziği metroda gece yayınlanıodu..kadın sölüo. ayen ayen ayene muceeen ayen ayene the gameee.3 kez.4.söleyişinde ayen ayen ayene muceeen cis doris of the gameeeeee.sonra müziğe bas giriyo fln.
4.bunuda san francisco cıktığında dinliyodum. adamlar sölüo sesleri birbirine cok benzio. ine the with you.ena is she dooo.i win love yes i now yes i now.i am this truuu nakaratındada i win loooveeee die uzatıo
5.gectiğimiz yaz cıktı.yine bi adam söylüyo şarkıya direkt girio zaten.sarkıda sürekli won life dio..gimme won lifeee naai naii.kadında sürekli lal la la la laaa
6.enigmanın yeni bi şarkısı cıkmıs sanırım.kadın söylüo.eni nahi nahi nahi neee.eni nahi nahi naaa
walla en güzl bu şekilde anlatabildim. inş bi ikitanesini bileniniz vardır
şimdiden teşekkürler
1- Fly Project - Raisa
2- John Rock - Love Changes
saol kardeşim.ya o ilki benim dediğim değilmiş.indirdim baktım ama o şarkıyıda aramıyo deildim.neyse benim aradığım o ilk müzik fransız ve nakaratı naaa na na na naaaaa kadın söylüyo.müziğide sözleriyle uyumlu.derinlerden gelen sesler gibi müziğin tarzı francesca st.martin-last night ve roger sanchez-lost gibi bişi.ilgin için çok teşekkür ederim.arkadaşlar yine yardımcı olmaya calısacaklardır eminim.teşekkürler
BEN DE 5. ŞARKIYI Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme YE BENZETTİM
nakaratına bakarsak aradıgın şarkı bence ;
ENUR feat.Natasja Calabria 2006 radio mix
Malesef pRisOn_bReaK nikli arkadaş 12 martda kalp krizinden ölerek 17 yaşıonda hayata veda etti, o yüzden yazdıkılarınıza cevap veremez
hadi canım hec 17 yasında kalp krizi mi olur?lutfen saka yaptım de
başınız saolsun. prison-break arkadaş için çok üzüldüm. yaşamda yarının ne olacağı belli değil... arkadaşlar, prens igor un rap olmadan yeni olan yorumunu kim söylemişti diye sormuştum ama, bilen var mıydı acaba? teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: Sigma Q
hadi canım hec 17 yasında kalp krizi mi olur?lutfen saka yaptım de
Gerçekten öyle w.w.w.n.e.x.t.p.s.p.c.o.m adresinde duyurusu var, linkdeki noktaları kaldırısın :(
slm arkadaşlar benimde bulamadığım bi parça var klip sokakta geçiyo iki tane kız söylüyolar şarkıyı şapka falan takmışlar şapkalara geriye doğru.rap kısmındada bi adam çıkıyo boynundada bi zincir var sokaktalar arkalarındada bir sürü insan var bu parçayı bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Pek açıklayıcı olmamış dostum ama sanıyorum bu olabilir:
Lady Sovereign-Luv Me or Hate Me
şarkı biraz rap tarzı bişey iki tane kız yürüyerek söylüyorlar.kıvırtarak söylüyorlar biraz.kıızın birisi biraz etine dolgun o genelde çok söylüyor.rap kısmındada bi adam top sakallı şapkası arkaya doğru
quote:
Orjinalden alıntı: aspergillus
piyano çalan adamın ismi maksim olması lazım
Maxim - Exodus Bu Senin Dedigin Maxim - Olympic Theme Bu Da Diger Classici