Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CSI_00

benimde sormak istediğim bir şarkı var metro+ da felan klibi çıkmadı ama bileniniz varsa şarkıcnın ve şarkının adını verebilirmi.Şarkıda benim anladığım kadarıyla şu sözler vardı she's crazy like the fool dare cool dare dare cool dare dare cool... diyerek devam ediyordu. Şarkı eski bir şarkı sanırım 90lardab :) ama hoşuma gidiyor bilen varsa yardımcı olabilirmi.ayrıca metro+ da dinleyip bulamadığım birçok şarkıyı burdan bulabildim herkese teşekkürler...

evet yaklaşmışsın sözleri yazarken ama dare cool diilde ''Daddy Cool'' olucak babacan + 90 lardan diil 70 lerden dir bu şarkı..keyifli biriymişsin çünkü bende çok seviyorum bu şarkıyı!!! al kardeşim

http://www.youtube.com/watch?v=2c-M8mHsFEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacula

quote:

Orjinalden alıntı: CSI_00

benimde sormak istediğim bir şarkı var metro+ da felan klibi çıkmadı ama bileniniz varsa şarkıcnın ve şarkının adını verebilirmi.Şarkıda benim anladığım kadarıyla şu sözler vardı she's crazy like the fool dare cool dare dare cool dare dare cool... diyerek devam ediyordu. Şarkı eski bir şarkı sanırım 90lardab :) ama hoşuma gidiyor bilen varsa yardımcı olabilirmi.ayrıca metro+ da dinleyip bulamadığım birçok şarkıyı burdan bulabildim herkese teşekkürler...

evet yaklaşmışsın sözleri yazarken ama dare cool diilde ''Daddy Cool'' olucak babacan + 90 lardan diil 70 lerden dir bu şarkı..keyifli biriymişsin çünkü bende çok seviyorum bu şarkıyı!!! al kardeşim

http://www.youtube.com/watch?v=2c-M8mHsFEY

çok saol.bir şarkı daha soracaktım ama unuttum sözlerini
  • arkadaşlar aradıgım şarkı metroda çalıyomuydu bilmiyorum ben biraz klipten bahsedeyim mutlaka bi bilne vardır. hatırladıgım kadarıyla kilbin başında basketbol sahasında bi kaç genç var sonra kızlar geliyo tel örgünün arkasında orda bişileroluyo onu hatırlamıyom.sonra gençler takla falan atmaya başlıyolar engellerden falan atlıyolar (yamakasi filmindeki gibi). bi köprüde koşarken kıza çarpıyo kız oynamaya balşıyo. hatırladıgım kadarıyla annattım umarım bilen vardır adnanyetkin@hotmail.com ismini yollamanız yeterli.
  • aradığım bir diğer şarkı şöyle : vin the vin the sag the planet ... gibi birşeyler söylüyor ve nakarat biderken arkadan bir ses agensegii diye bagırıyordu ben bu kadar anlayabılıyorum buda eskı bir şarkı ama cok eski değil :)
  • yukarda dediğim şarkı hızlı bir şarkı ve eglenceli bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

arkadaşlar form gerçekten harika bir bölme değinmiş.açanı tebrik ediyorumama benim bi takıldığım bir müzik varki çok acil ve acil lazım.en esvdiğim şarkıydı.klipte kadın admı kılıçla kovalıyodu.aradada 2 tane adam kılıçla savaşıyodu.adını gönderebilecek varsa çok sevinirim gerçekten

arkadaşlar sorumun cevabını alamdım gerçekten çok arıyorum bilen varsa verebilirmi yaa lütfen

yav ne adamsınız yaa şu sorunun cevabına çok ihtiyacım var biri lütfen yardımcı olsun yaaa
  • metro+ da çalan ve sanırım Jennifer Lopezin söylediği parçayı arıyorum. klip şöyle bir futbol stadyumuna gidiyorlar ses sistemi felen kuruyorlar ve şarkısını söylemeye başlıyor hareketli bir şarkı bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacula

dıt dırı dırrıt dırrtı dırrıt dırrt die çok hareketli devam ediyo ve içince söz yok parçanın ve çok tutuldu bu yaz..

ya ne bu şarkının adı

telefonlara melodi diye Rumba adı ile çıkıyor televizyonda o parçayımı diyorsun eğer o is bende var sana gönderirim.Bende Booney M - Daddy Cool parçasının bi remixini arıyorum şarkının sonlarında erkek sesi ile hıp dıp daddy hıp dıp dady dad dad dad diyor.Bu remixi arıyorum eğer sende varsa yardımcı olurmusun.
    Bu da senin şarkın bi dene bu sanırım
  • Şarkıyı bir erkek söylüyor ama söyleyen kişi görünmüyor klip boyunca. Şarkı oldukça hareketli. Disco şarkılarını andırıyor.

Klipte sarışın bir kızla, siyah saçlı beyaz tenli bir oğlan var. Kız sarışın uzun saçlı. Oğlan klibin başında tuvalete giriyor. Klozette hacetini görürken gösteriyor kamera arkadan :) O arada kız da içeriki odada oturmuş televizyona bakıyor sıkılmış bir vaziyette. Elinde bir kumanda var... Sonra oğlan tuvaletten çıkıyor sarılıyorlar vs. Bu olaylar olurken arada başka kişilerin oynadığı bir filmden alınmış gibi görünen sahneler gösteriliyor. Başka başka çiftlerin sarılmaları vs. gösteriliyor...

Bir ara kız, oğlanı sırt üstü yere yatırıyor kendi de üstüne çıkıp öpüyor. Bir de kızın elinde çubuk şeklinde, kırmızı beyaz bir şeker var.. onu tutuyor sinsi sinsi bakıyor klibin sonunda :)

Şarkının nakaratından anlayabildiğim kadarı şu: "Sweet love, whenever you are around me, sweet love it's alright it's alright now..."

"sweet sweet love" diyor bir de arada...

Onun dışında arada şunlar da söyleniyor: "You don't know what I am feeling... Sweet sweet love 'cos you're my lady, 'cos you're my baby"

evet arkadaşlar beklemekteyim :PPP
  • allahh beee haftalardır aradığım şarkıyı sonunda şans eseri buldum çok süper bi şarkı dırrıt dırrtı die dediğim şarkı buydu içinde fazla söz yok çok hareketli die

http://www.youtube.com/watch?v=ue6QBf8zwEk
  • Arkadaşlar bende bir tane sorucam.Şarkıyı güzel bir kadın söylüyor.(Seni hafiten kalın gibi)
    Ne sözünü hatırlıyorum nede şarkıcının ismi.Ama konusu herif kör kadında ruh mu hayalet gibi.Adam bunu elbette göremiyor ama köpek görüyo felan buda şarkının en sonları felan.Lütfen yardımcı olun.
    Ayrıca kadın ŞARIŞIN
  • Arkadaşlar bende eski Metro+ da çalan ir müzikti
    Müziği kısaca anlatayım müzikte hatırladığım kadarıyla söz yoktu ve klipte bir kız var dağların arasında sonra bir yere gidiyor orada sevgilisinim ne buluyor falan işte (gitti yerde o yörenin geleneksel kıyafeterini giymiş insanlar var sevgiliside bunların arasında sonra o erkek oradan bir eve gidiyo kızda onu takip ediyo)
    bulursanız çok sevinceğim...Şimdiden teşekkürler
  • slm arkadaşlar sizden bi klip rica edicem bi kız suyun arkasından şarkı söylüyo sadece yüzü gözüküyo sonra kılıçlı adam var koridorda koşuuor bunun gibi bişeyler işte yardım edin 2 senen arıyommm!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1992

quote:

benim bir tane daha şarkı isteğinde bulunacağım.şarkının klibini pek izleyemedim ama kadın böyle şelale gibi bir yerin arkasından söylüyor.yani önünde su akıyor.bilen varmı.bu şarkı çok acil lazım şimdiden teşekkürler.

bu şarkıyı bilen yokmu

arkadaşlar bulursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar bende bir tane sorucam.Şarkıyı güzel bir kadın söylüyor.(Seni hafiten kalın gibi)
    Ne sözünü hatırlıyorum nede şarkıcının ismi.Ama konusu herif kör kadında ruh mu hayalet gibi.Adam bunu elbette göremiyor ama köpek görüyo felan buda şarkının en sonları felan.Lütfen yardımcı olun.
    Ayrıca kadın ŞARIŞIN

senin şarkıyı haidicuii diye biri sölüyor adı drogen stai öle bi şeyler önceden çok soruldu bu şarkı önceki sayfalara bakarsan bulabilirsin
  • http://www.youtube.com/watch?v=_QGbF8XjPmc rock rock your body ı am going to rock your body
  • quote:

Orjinalden alıntı: nunika

quote:

quote:

benim bir tane daha şarkı isteğinde bulunacağım.şarkının klibini pek izleyemedim ama kadın böyle şelale gibi bir yerin arkasından söylüyor.yani önünde su akıyor.bilen varmı.bu şarkı çok acil lazım şimdiden teşekkürler.

bu şarkıyı bilen yokmu

arkadaşlar bulursanız sevinirim

audrey hannah = liquid touch herhalde tarif ettiğin bi bak bakalım değilse biraz daha tarif etmeye çelış
  • quote:

Arkadaşlar bende bir tane sorucam.Şarkıyı güzel bir kadın söylüyor.(Seni hafiten kalın gibi)
    Ayrıca kadın ŞARIŞIN

Bir gören bir duyan?
  • quote:

quote:

Ayrıca kadın ŞARIŞIN

Bir gören bir duyan?

kafan biraz az çalışıyor galiba

Haiducii - Dragostea din tei

BAK BU DA YOUTUBE ADRESİ :)))

http://www.youtube.com/watch?v=DuxGb-BmhxE&mode=related&search=
  • Aradığım şarkı o değil.Daha dikkatli oku yazdıklarımı
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.