Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metro+ da çıkan ve bulamadığım bir şarkı daha soracağım.şarkıyı sarışın bir kız söylüyor klipte şarkı söyleyen kız ağaçlık olan bir parkta söylüyor ve arkasında 3-5 tane dansçı erkek metalik gri pantolonlarıyla dans ediyor felan. bir de bu kızın sevgilisi bir yere mi ne gidecek oluyor klipte ve şarkı biterken kız bir yerin merdivenlerine oturmuş şarkı söylerken oğlan dönüp geliyor kız bunu farkedince oğlana koşuyor ve sarılıyorlar sarılıp kendi etraflarında döndükten sonra kız kameraya göz kırpıyor ve şarkı bitiyordu.
    sadece bu kadarını hatırlıyorum klibin uzun zaman oldu izlemeyeli bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi.. herkese teşekkürler güzel bir topic olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CSI_00

metro+ da çıkan ve bulamadığım bir şarkı daha soracağım.şarkıyı sarışın bir kız söylüyor klipte şarkı söyleyen kız ağaçlık olan bir parkta söylüyor ve arkasında 3-5 tane dansçı erkek metalik gri pantolonlarıyla dans ediyor felan. bir de bu kızın sevgilisi bir yere mi ne gidecek oluyor klipte ve şarkı biterken kız bir yerin merdivenlerine oturmuş şarkı söylerken oğlan dönüp geliyor kız bunu farkedince oğlana koşuyor ve sarılıyorlar sarılıp kendi etraflarında döndükten sonra kız kameraya göz kırpıyor ve şarkı bitiyordu.
    sadece bu kadarını hatırlıyorum klibin uzun zaman oldu izlemeyeli bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi.. herkese teşekkürler güzel bir topic olmuş.

natasha thomas = save your kisses for me
  • kardeş ben bunların albümünü arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.. :( (wild albüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliozdol -- 2 Ağustos 2007; 8:15:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: madak

quote:

Orjinalden alıntı: CSI_00

metro+ da çıkan ve bulamadığım bir şarkı daha soracağım.şarkıyı sarışın bir kız söylüyor klipte şarkı söyleyen kız ağaçlık olan bir parkta söylüyor ve arkasında 3-5 tane dansçı erkek metalik gri pantolonlarıyla dans ediyor felan. bir de bu kızın sevgilisi bir yere mi ne gidecek oluyor klipte ve şarkı biterken kız bir yerin merdivenlerine oturmuş şarkı söylerken oğlan dönüp geliyor kız bunu farkedince oğlana koşuyor ve sarılıyorlar sarılıp kendi etraflarında döndükten sonra kız kameraya göz kırpıyor ve şarkı bitiyordu.

natasha thomas = save your kisses for me

eyvallah sağolasın arkadaşım. gerçekten güzel bir şarkı herkese tavsiye edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: asliozdol

kardeş ben bunların albümünü arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.. :( (wild albüm)

bende Fiesta adlı şarkılarını arıyorum.dinlediğim ve beğendiğim şarkıları Hypnotic ve Fiesta Hypnotic bende var
    Wild - Hypnotic
  • Arkadaşlar merhaba, metro+ kanalında izlediğim bir klib'i sorucam size, bulamadım. Klipten hatırladığım baya bi detay var. Kız saat 7:00pm de kalkıyor, hatta saatte gösteriyor klip başlarken, Gitarlı bir gencin söylediği parça, sanırım sonrasında kızın duş aldığını falan gösteriyordu, ispanyolca bir parça sanırım. Bilenleriniz varsa lütfen..
  • ya millet bu site müthiş daha önce 6 ay kadar didik didik aradığım bulmaktan ümidimi kestiğim bi parçayı buldum.ya elinizde sentello 5 in track listesi varmı?bulursanız SlashBang_87@hotmail.com adresine gönderirimisiniz.
  • ya arkadaşlar benim bulmak istediğim şarkı metro+ dan değil...ya bi aralar televole programı vardıya,onun fon müziğini arıyorum... alero bero you vesayre vesayre...yani öle bişeylerdi.... bi yardım etseniz!!! lütfennn
  • ya arkadaslar ben metroda cıkan bi klibi cok sevdım annatıyorum şimdi klibi. 2tane melez var klipte cok yakısıklı çocuklar sürekli atışıp duruyorlar bir kız için. en sonun mangal partisi gibi bişi oluyor . orada sözlü olarak tartısıyolar.
    oğlanlar birbirine cok beziyor ve cok tatlılar sarkılarıda cok güzellll
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkyaaazz

ya arkadaslar ben metroda cıkan bi klibi cok sevdım annatıyorum şimdi klibi. 2tane melez var klipte cok yakısıklı çocuklar sürekli atışıp duruyorlar bir kız için. en sonun mangal partisi gibi bişi oluyor . orada sözlü olarak tartısıyolar.

[jay sean = eyes on you] olması lazım (Salladım umarım tutmuştur)Mangal partisi falan diyince o geldi aklıma. ve eğer oysa oğlanlar aynı kişi olduğu için birbirine benziyo. tarifine uyuyor bence bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay2617

ya arkadaşlar benim bulmak istediğim şarkı metro+ dan değil...ya bi aralar televole programı vardıya,onun fon müziğini arıyorum... alero bero you vesayre vesayre...yani öle bişeylerdi.... bi yardım etseniz!!! lütfennn

Aradığın parçayı yazdım bir bak istersen ---http://forum.donanimhaber.com/m_8255131/mpage_119/key_//tm.htm#17271790
  • ya tesekkür ederım walla cok saollll arkadasım:)
    quote:

Orjinalden alıntı: madak

quote:

ya arkadaslar ben metroda cıkan bi klibi cok sevdım annatıyorum şimdi klibi. 2tane melez var klipte cok yakısıklı çocuklar sürekli atışıp duruyorlar bir kız için. en sonun mangal partisi gibi bişi oluyor . orada sözlü olarak tartısıyolar.

[jay sean = eyes on you] olması lazım (Salladım umarım tutmuştur)Mangal partisi falan diyince o geldi aklıma. ve eğer oysa oğlanlar aynı kişi olduğu için birbirine benziyo. tarifine uyuyor bence bu
  • bişey daha sormak istiyorum. yine metroda var bu klip. bitane adam var zenci. bide kız var tabıkıde.
    kızı kötü adamlar kacırmaya calısıo bizim zenci cocukta kızı kurtarıyo filan sokak ortasında kavga cıkıyo
    sonra bu zencimiz gece klübü gibi bi yere gidiyo orda sarkı söylüyo dans ediyolar zencimizin yanında kızlar oynuyo filan..
    güzel bi şarkıydı onun adını söylerseniz cok sevinirim:)
  • quote:

bişey daha sormak istiyorum. yine metroda var bu klip. bitane adam var zenci. bide kız var tabıkıde.
    kızı kötü adamlar kacırmaya calısıo bizim zenci cocukta kızı kurtarıyo filan sokak ortasında kavga cıkıyo
    sonra bu zencimiz gece klübü gibi bi yere gidiyo orda sarkı söylüyo dans ediyolar zencimizin yanında kızlar oynuyo filan..
    güzel bi şarkıydı onun adını söylerseniz cok sevinirim:)

RİCA EDERİM HİÇ ÖNEMLİ DİİL 2. TARİFİN DE(USHER =CAUGHT UP) OLMASI LAZIM
  • regueton diye grup var Mekano parçasını bulamıyorum. bu mix 2007 diye parçalarını kısa kısa çalıp birleştirmişler önce dale don dale başlıyor sonra gassolino sonrada bahsettiğim mekano çalıyor ama kısa onun tam olanını bulamıyorum, elinde bu parçanın tam olanı varmı ? heryerde arıyorum bulamıyorum
  • quote:

1-natasha tomas save your kisses for me

aradığım şarkı buymuş buldum ALLAH RAZI OLUSN SENDEN
  • arkadaşlar uzun bir süre once Metro Tv'de sürekli çıkan bi klip vardı. Klip küçük bir yerleşim biriminde geçiyor sanırım. Klibin aklımda kalan özellikleri:

1. Zenci kadın kalabalık eski bir otobüste, zenci uzun saçlı adam otobüsün hemen yanında üstü açık lüks bir otomobilde. iki araç da arızalanarak yolu kapayan bir kamyonet yüzünden bekliyor.

2. Klipte dans edenler ellerini yukarı kaldırıp çaprazlarayak sallıyolar(dans şekli)

3. Şarkıyı Zenci bir adam söylüyo zenci bir kadında ona eşlik ediyor.

4 Klipte sarı kırmızı yeşil renkler ağırlıkta.

LÜTFEN YARDIM EDİN
  • ya arkdaşlar bi klip var vallahi bulamadım daha önce yazdım ama yardımcı olan olmadı.klipte kadının elinde kılıç var adamı kovalıyo.bi yandan da 2 tane moğol kılıkta adamlar dövüşüyo.sözünü bilmiyom ama hemen hemen şöyleydi boyzeeeeeeeeeeee lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

ya arkdaşlar bi klip var vallahi bulamadım daha önce yazdım ama yardımcı olan olmadı.klipte kadının elinde kılıç var adamı kovalıyo.bi yandan da 2 tane moğol kılıkta adamlar dövüşüyo.sözünü bilmiyom ama hemen hemen şöyleydi boyzeeeeeeeeeeee lütfen yardımcı olursanız sevinirim

yav bilen biri yokmuu yaa lütfen hayır bunu daha öncede yazmıştım gene bulan olmadı en zorunu benmi sordum???????????
  • walla bu son yazılan iki klibi ben de çok merak ediyorum çok da seviyorum.bi duyan bilen varsa paylaşsa da sevinsek hep beraber.teşekkürler herkese şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.