Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım.Googleden bulmuştum.Sizler gibi metro tv hayranıyım.Size bir şarkı sorucam ama çok hatırmamıyorum.
    Bir kadın var sanırım bar veya disko gibi bir yerde çekilmiş video.(benim deyimimle)I see look at the me gibi sözler söylüyor.Hızlı bi şarkı.Kadın sanırım sarışındı...Bazı yerlerinde ''bam bam'' diyo.Lütfen bilenler yardım etsin.Kaç aydır bu şarkıyı arıyorum..
    Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissedCall

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

yaw bi şarkı vardı herkeş bilir

maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    bilmemle importana diye gidiyodu

Komedi ya.

Kardeşim o şarkının adı O-Zone - Dragostea Din Tei

• quote:

Orjinalden alıntı: WeraL

Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım.Googleden bulmuştum.Sizler gibi metro tv hayranıyım.Size bir şarkı sorucam ama çok hatırmamıyorum.
    Bir kadın var sanırım bar veya disko gibi bir yerde çekilmiş video.(benim deyimimle)I see look at the me gibi sözler söylüyor.Hızlı bi şarkı.Kadın sanırım sarışındı...Bazı yerlerinde ''bam bam'' diyo.Lütfen bilenler yardım etsin.Kaç aydır bu şarkıyı arıyorum..
    Saygılar..

britney spears = do something
  • quote:

Orjinalden alıntı: madak

quote:

Orjinalden alıntı: WeraL

Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım.Googleden bulmuştum.Sizler gibi metro tv hayranıyım.Size bir şarkı sorucam ama çok hatırmamıyorum.
    Saygılar..

britney spears = do something

Çok sağol kardeşim.Ne zamandır bu şarkıyı arıyodum.Britney Spearsın olduğunu bilseydim bulurdum..Çok sağol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

yaw bi şarkı vardı herkeş bilir

maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    bilmemle importana diye gidiyodu

koptum abi bu ne ya...xD süpersn
  • Arkadaşlar bende bir klip sorucam sarışın bir bayan şarkı piyano ağırlıklı bir club şarkısıklipte breakdance yapan kişilerde var. Hoparlorleri iki yanına koymuş plakları donduren bir dj, sarışın bayan ve breakdance yapan bi grup vardı şarkıyı çok beğenmiştim ne isim ne şarkının ismi var elimde yardımcı olursanız sevinirim...
  • Metro Hits 98 Albümü Şarkıları

1. My Heart Will Go On
    Seslendiren: Celine Dion,
    2. Where Are You
    Seslendiren: Imaani,
    3. New Kind Of Medicine
    Seslendiren: Ultra Nate,
    4. Feel It
    Seslendiren: Maya, The Tamperer,
    5. Horny 98
    Seslendiren: Hot 'N' Juicy, Mousse T.,
    6. Diva
    Seslendiren: Dana International,
    7. Uh La La La
    Seslendiren: Alexia,
    8. Give Me Love
    Seslendiren: DJ Dado, M. Weeks,
    9. Angels
    Seslendiren: Robbie Williams,
    10. Viva Forever
    Seslendiren: Spice Girls,
    11. Together Again
    Seslendiren: Janet Jackson,
    12. Gettin' Jiggy Wit It
    Seslendiren: Will Smith,
    13. La Copa De La Vida
    Seslendiren: Ricky Martin,
    14. Rendez Vous
    Seslendiren: Culture Beat,
    15. Because We Want To
    Seslendiren: Billie,
    16. Lovely Daze
    Seslendiren: Fresh Prince, Jazzy Jeff,
    17. All I Have To Give
    Seslendiren: Backstreet Boys,
    18. Deeper Underground
    Seslendiren: Jamiroquai,
    19. Break Me Shake Me
    Seslendiren: Savage Garden,
  • quote:

Orjinalden alıntı: professional___

quote:

Orjinalden alıntı: sertac2003

quote:

Orjinalden alıntı: professional___

Şarkıyı bir erkek söylüyor ama söyleyen kişi görünmüyor klip boyunca. Şarkı oldukça hareketli. Disco şarkılarını andırıyor.

Klipte sarışın bir kızla, siyah saçlı beyaz tenli bir oğlan var. Kız sarışın uzun saçlı. Oğlan klibin başında tuvalete giriyor. Klozette hacetini görürken gösteriyor kamera arkadan :) O arada kız da içeriki odada oturmuş televizyona bakıyor sıkılmış bir vaziyette. Elinde bir kumanda var... Sonra oğlan tuvaletten çıkıyor sarılıyorlar vs. Bu olaylar olurken arada başka kişilerin oynadığı bir filmden alınmış gibi görünen sahneler gösteriliyor. Başka başka çiftlerin sarılmaları vs. gösteriliyor...

Bir ara kız, oğlanı sırt üstü yere yatırıyor kendi de üstüne çıkıp öpüyor. Bir de kızın elinde çubuk şeklinde, kırmızı beyaz bir şeker var.. onu tutuyor sinsi sinsi bakıyor klibin sonunda :)

Şarkının nakaratından anlayabildiğim kadarı şu: "Sweet love, whenever you are around me, sweet love it's alright it's alright now..."

"sweet sweet love" diyor bir de arada...

Onun dışında arada şunlar da söyleniyor: "You don't know what I am feeling... Sweet sweet love 'cos you're my lady, 'cos you're my baby

arkadaşlar 3 ncü sayfada daichi arkadaşın sorduğu ve hemen yukarıda professional arkadaşın da sorduğu BU şarkıyı bilen yok mu. bu şarkıyı bende arıyorum. bilen tarihe geçecek. yıllardır arıyorum bir bilen çıksın artık...

ben bu şarkıyı tam 2005 yazından beri arıyorum bütün yabancı müzik listelerini alt üst ettim genede herhangi bir şeye rastlamadım içinde geçebilecek bütün kelimelerle arıyorum ama yok yok yok :) insan daha bir stres yapıyor filmden bazı kareler vardı sanırım tvdeki film wedding crashers dı filmin sountrackı diye sweetheart diye bir şeye ulaştım ama ordanda pek bi şey çıkmadı ama bu şarkıyı muhakkak bilen vardır diye düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

[size=4arkadaşlar bu şarkıyı mutlaka bilen olmalı..
    bir ipucu daha veriyorum.

şarkı britney spears'ın Lucky isimli slow şarkısından sonra çalıyodu.
  • ya arkadaşlar bir kaç yıl öncesine kdr blkide daa kısa tm hatırlamıyorum metro tw de bi şarkı dinlemiştim şarkı tamaman pianoydu bi adam çalışıyodu böle klibinde arada dans flanda ediodu elindeki kağıtarı hawaya flan atıyodu ne bilim işte =)) ya bu şarkıyı ne zamandr bulmak istiyorum bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok sewinirim ya şimdiden çok tşk sayglar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yektalebit

ya arkadaşlar bir kaç yıl öncesine kdr blkide daa kısa tm hatırlamıyorum metro tw de bi şarkı dinlemiştim şarkı tamaman pianoydu bi adam çalışıyodu böle klibinde arada dans flanda ediodu elindeki kağıtarı hawaya flan atıyodu ne bilim işte =)) ya bu şarkıyı ne zamandr bulmak istiyorum bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok sewinirim ya şimdiden çok tşk sayglar...

maxim mrvica - exodus
  • herkese teşekkürler umarım herkes aradığını bulmuştur.
  • Dayanamadım bir tane daha soracağım...

3-4 sene önce uyduda Metro fm TV varken seyretmiştim klibini. Tarihi mekanlarda geçiyordu. Bir kadın söylüyordu. Oda sanki 1800 ler kadınları gibi giyinmişti. Şarkı sanki biraz Mozart eserlerini hatırlatıyordu. Operamsı bir havası vardı. Hatırlayabildiklerim bu kadar maalesef.
  • gerçi sorunun üzerinden bir ay geçmiş belki bulmuşsundur.
    aradığın parça sanırım
    AKCENT-THAT'S MY NAME
    quote:

Orjinalden alıntı: muli2003

my name my name desire diye bir parca calıyor bu aralar onu bulmadım arkadaslar bilen varsa soyleyebilirmi simdiden tskurler
  • saolun.bide şey vardı bi çocuk vardı sarışın çenesinde piercingi vardı bi yaz klibi vardı kızlar bikinili fln hatta güneş kremiyle kızın poposuna bişe yazmışlardı hata bu çocuun bi kızlada şarkısı vardı.kız amigoydu şarkı sölüodu oda sarışındı erkek orda dj di şarkınn sonda kızla erkk arabadalardı kalp içindelerdi fln öle bişeydi.o şarkısı yada çocuun adını bilen varmı.
  • AYNEN BULURSAN BİZİDE HABER VER
  • Ben de bir şarkı arıyorum; sarışın düz saçlı bir patroniçe var şarkıyı söylüyordu. Bir sürü de erkek takım elbiseli bayan da öyle. Patroniçemiz elinde değnekle bunlara kur yapıyordu. Hareketli bi şarkıydı. Hatırlayanınız var mı acaba???

Yaw yok mu hatırlayan, Metro tvde çıkardı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 5 Temmuz 2009; 19:36:22 >
  • A aaaaaaaaa :( ,,,,,, love is funny mi bişeyler diyodu hareketli nasıl unutursunuz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 6 Temmuz 2009; 19:57:25 >
  • erdemkose78!!! ya abi war ya sana binlerce defa tşk ediorum yaa!! bi umut bu sitey yazdım blki istediim şarkıyı bulurum die sonrada aman diip geçmiştim nede olsa kimse cewp wermez flan die ama demin girdim baktım yazmışsın dinledim we yaaa gerçekten binzlerce kez tşk saol warol :):):)
  • Aradığım bir çok şarkıyı buldum çok yararlı bir konu olmuş teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretle_bin_pare

Arkadaşlar merhaba öncelikle , 2005 yılında Metro+ da bir klip görmüştüm , şarkıcının ismini filan bilmiyorum ... fellik fellik heryerde onu arıyorum ... Metro+ da ismini bilmediğim çok şarkı vardı , hepsini kendi çabalarımla öğrendim , ancak bunu bir türlü bulamadım .. Şarkıcı kadın biraz kısa , balık etli , melez ve slow bir şarkı söylüyor .. Klibi şu anda tam olarak hatırlayamıyorum ama Klipte kel bir adam var , sevgilisinden ayrılıyor falan , klibin sonunda bu kel adam sevgilisinin evine geliyor sarılıyorlar barışıyorlar falan ... Yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar bir baksanıızzz Bir de eğer yanılmıyorsam bu şarkıyı söyleyen melez kadın tek değil , grubu var onlarla söylüyor , üzerinden zaman geçti hatırlayamıyorummm Yardım edin lütfennn
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.