Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safakcan

Ya millet geçen mesajlarda arkadaşımızın söylediği klip hala bulunamamış bi de ben tarif edeyim...bi kabile var siyahi insanların olduğu kadının biri hamile helikopterle onu hastaneye götürüyolar 5-10 tane koruma çok dikkatli bi şekilde sonra sını hatırlamıyorum...şarkıda afrika esintisi var güzel yavaş bi şarkı....

bu şarkıyı ben de arıyorum noluuur buluunnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: wane

arkadaşlar herkese meraba..şimdi üye oldum bu topic acaip dertlere deva olmuş.elinize sağlık..ya gülmek yok ama ya da gülün siz bilirsiniz ben 2001 yılının yazından beri metro fm de ara ara çalınan bi bayan şarkıcının şarkısını bi türlü bulamıyorum.sözlerin duyduğum kadarıyla bi kısmını aratıyorum çıkmıyo..yok yok!akustik versiyonuda var hafiften hızlısı da var bu parçanın.sıkı metro dinleyicileri zaten bilirler..şimdi önce nakaratı söylücem anladığım kadarıyla:

i was dreaming and looking for your love, i was dreamin and lookin.sora tekrar..

şarkının nakarat olmayan kısmındaysa şöyle sözler var.

last night you and meee, last night in a fantasyy, last night, last niigghtt..cant believe things can go wrong, i dont wanna see a bişey..

bu kadar..ya sanırım 6 yıldır, bu şarkıyı arıyorum, uzun zamandır çıkmıştı aklımdan ama bugun bi cafede yine çaldı radyoda..tek umudum burası kaldı, valla bulunursa acaip mutlu olcam ya!ayrıca tavsiye ediorm sizde dinleyin!!!şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

sadece şarkının ve şarkıcının adını verin ben indirirm yaa!çok saolun

Abicim öbür konuyada yazmışsın orayada cvpladım

Francesca St. Martin - Last Night

ya ben bulamadım bunu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: añgelus

quote:

Orjinalden alıntı: online1

Arkadaslar, Su Mario vinas'in P.daddy le soyledigi parca varya "I Don't Wanna Know"
    bunu Metro+ da bir hatun kisi soyluyor ve bu hatunun soyledigi versiyonu bulamiyorum deli olacam!!!
    Lutfen yardim edin kimdir bu hatun???

yaw su Metro+ neden parcalarin sonuna kimin soyledigini yazmaz ayiptir ya!
    sanatciya ve download'culara saygi!!

Shola Ama - You Should Really Know

çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sağol işte bu :D
  • buraya mesaj yazan ve ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum aradığım çoğu şarkıyı buldum çok teşekkürler
  • Selam arkadaşlar.İngilizce özürlü biri olarak sizden bir şarkıyı hatırlamanızı rica etcem.Metro tv'de gördüm sadece.Yanılmıyorsam kızılderili melezi bir kızdı. Klipte amerika'nın meşhur düz, tozlu, uzun yollarında çekilmişti. Şarkının sözlerini okunduğu gibi yazıyorum çünkü ingilizcem hiç ama hiç yok.Şöyleydi : kamılown nav kamılan wıd mii kamılon naw kamılan a yu si balıs layk du bi frii. Bu şarkıyı mutlaka bulmalıyım.Nolur yardımcı olun. Kızın siyah düz uzun saçları vardı.galiba klip sepya renkte çekilmişti.Slow sayılabilecek bir şarkıydı.Acele cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacktorcx

Arkadaşlar metroda bi klip izlemiştim bi rock grubu şarkı söylüyo üzerlerinde yiycek kıyafeti war (muz havuç gibi) gözlerine sürme çekmişler hatta klibin sonunda kıyafetleri çıkarıp çöpe atıyorlar
    klipte "The Food Group - All U Can Eat" yazıyodu hatırladığım kadarıyla
    ama aradım taradım bi türlü bulamadım amazon, last vs. çoğu siteye baktım
    bilgisayarında bu şarkı olan veya bu şarkının ve grubun ismini bilen warsa by_hacktor_cx@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim

Ben de bu şarkıyı arıyorum.
    http://video.eksenim.mynet.com/sav89/GELM_GE_M_EN_Y_50_GOL/179066/ bu videodaki 2. şarkıdan bahsediyorsun sanırım. 3:23 de başlıyor.

• TİTİYO-COME ALONG
    İYİ DİNLEMELER

Come along now, come along with me
    Come along now, come along and you’ll see
    What it’s like to be free

quote:

Orijinalden alıntı: kimim-ben

Selam arkadaşlar.İngilizce özürlü biri olarak sizden bir şarkıyı hatırlamanızı rica etcem.Metro tv'de gördüm sadece.Yanılmıyorsam kızılderili melezi bir kızdı. Klipte amerika'nın meşhur düz, tozlu, uzun yollarında çekilmişti. Şarkının sözlerini okunduğu gibi yazıyorum çünkü ingilizcem hiç ama hiç yok.Şöyleydi : kamılown nav kamılan wıd mii kamılon naw kamılan a yu si balıs layk du bi frii. Bu şarkıyı mutlaka bulmalıyım.Nolur yardımcı olun. Kızın siyah düz uzun saçları vardı.galiba klip sepya renkte çekilmişti.Slow sayılabilecek bir şarkıydı.Acele cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler
  • GOOD CHARLOTTE-I JUST WANNA LİVE
    İYİ DİNLEMELER
    quote:

Orijinalden alıntı: cumbalalop

quote:

Orjinalden alıntı: hacktorcx

Arkadaşlar metroda bi klip izlemiştim bi rock grubu şarkı söylüyo üzerlerinde yiycek kıyafeti war (muz havuç gibi) gözlerine sürme çekmişler hatta klibin sonunda kıyafetleri çıkarıp çöpe atıyorlar
    klipte "The Food Group - All U Can Eat" yazıyodu hatırladığım kadarıyla
    ama aradım taradım bi türlü bulamadım amazon, last vs. çoğu siteye baktım
    bilgisayarında bu şarkı olan veya bu şarkının ve grubun ismini bilen warsa by_hacktor_cx@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim

Ben de bu şarkıyı arıyorum.
    http://video.eksenim.mynet.com/sav89/GELM_GE_M_EN_Y_50_GOL/179066/ bu videodaki 2. şarkıdan bahsediyorsun sanırım. 3:23 de başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

TİTİYO-COME ALONG
    İYİ DİNLEMELER

quote:

Selam arkadaşlar.İngilizce özürlü biri olarak sizden bir şarkıyı hatırlamanızı rica etcem.Metro tv'de gördüm sadece.Yanılmıyorsam kızılderili melezi bir kızdı. Klipte amerika'nın meşhur düz, tozlu, uzun yollarında çekilmişti. Şarkının sözlerini okunduğu gibi yazıyorum çünkü ingilizcem hiç ama hiç yok.Şöyleydi : kamılown nav kamılan wıd mii kamılon naw kamılan a yu si balıs layk du bi frii. Bu şarkıyı mutlaka bulmalıyım.Nolur yardımcı olun. Kızın siyah düz uzun saçları vardı.galiba klip sepya renkte çekilmişti.Slow sayılabilecek bir şarkıydı.Acele cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler

Hay Allah senden razı olsun yahu.Bir ara hayal gördüğümü bile düşünmeye başlamıştım ( defalarca tekrarlayan bir hayal ) Çok teşekkürler.Ayrıca burası bir harika.Muhteşemsiniz
  • Yine ben :D Bir şarkı daha aklıma geldi.Yine matro tv'de izlemiştim.4 kişilik bir gruptu.2 kız 2 erkek.Kızlardan biri siyahiydi.Klipte grup üyelerinin fabrikada üretimlerini falan gösteriyordu.Hatalı olanlar üstüste istif edilmiş falandı.Şarkı sözlerinde sık sık parti kelimesi geçiyordu.Hey now party. falan diyordu.Eminim bunu da bulacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimim-ben -- 2 Ağustos 2009; 1:55:40 >
  • rica ederim
    keyifli dinlemeler
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conjure

TİTİYO-COME ALONG
    İYİ DİNLEMELER

quote:

Hay Allah senden razı olsun yahu.Bir ara hayal gördüğümü bile düşünmeye başlamıştım ( defalarca tekrarlayan bir hayal ) Çok teşekkürler.Ayrıca burası bir harika.Muhteşemsiniz
  • arkadaşlar bu sabah metro fmde duyduğum erkek vokalin söylediği nakaratında baby believe I love you I love you I love you dediği parçayı bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Piyano çalan şarkının ismi "Maksim Mrvica - Exodus"

çok teşekkür ederim bende çok uzun zamandır bu parçayı arıyordum
  • Bende Bi klip sorucaktım klip şöle

genç bi adam var keyboard (dj setlerinde felan) un üzerinde zıplayarak müzik yapıo

şarkıda şöle sözler geçio die hatırlıorum

She Whats The Lets Go

bilen varsa ve sölerse çok mutlu olurum 1 yıldan fazladır arıyorum...

Teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogedayk

Bende Bi klip sorucaktım klip şöle

genç bi adam var keyboard (dj setlerinde felan) un üzerinde zıplayarak müzik yapıo

şarkıda şöle sözler geçio die hatırlıorum

She Whats The Lets Go

bilen varsa ve sölerse çok mutlu olurum 1 yıldan fazladır arıyorum...

Teşekkürler....

Shawn Desman - Let's Go
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVRaN54

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Piyano çalan şarkının ismi "Maksim Mrvica - Exodus"

çok teşekkür ederim bende çok uzun zamandır bu parçayı arıyordum

Çatıdan çatıya atlanan bir klip vardı. Maksim exodus diyorlardı ona da ama malesef değil. Onun adını bilen varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2200

quote:

Orjinalden alıntı: onur2200

Arkadaşlar lütfen yardım edin ya naptıysam bulamadım bu şarkıyı :(
    Metro+ kapanmadan önceki son döneminde (yaklaşık bi iki ay sürdü heralde) bu şarkı çok çıkıyodu ve ben bayılarak dinliyodum.

Şarkı yeşil bir alanda geçiyordu. Ağacın altında oturan bir adam vardı elinde de gitar. Genç birisiydi, şarkı slow gibi ama gitar muhtemeşem akıyodu. What do you know gibi bişey söylüyodu hep başında da If you.. diyodu sürekli.

Lütfen söyleyin ya çok güzeldi :((((((((((

bendee bu şarkıyıı arıyorumm lütfen biri yardım etsin bizee :D:D
  • Selam forum sakinleri.Ogeday'ın bir klibini arıyorum.İçinizde bilen var mı acaba?Klibin ne müziğini ne de sözlerini hatırlıyorum.Ama o dinlediğim dönemlerde çok beğenmiştim.Şimdi şarkıyı yeniden bulmak istiyorum ama elimde hiçbir ipucu yok.Size yardımcı olabilecek tek ipucu, klipte ogeday bir koltuğa oturmuştu ve yanılmıyorsam nakarat kısmında şarkıyı söylerken yumruklarını koltuğun kollarına vurarak ritim tutuyordu.Lütfen yardımcı olun bana.Kaç aydır internette girmediğim yer kalmadı.3 şarkısından başka şarkı çıkmıyor.ACELE YARDIM :(
  • SELAM arkadaslar bende bı sarkı soracam lutfen yardımcı olun 2005 de galıba metro+ da cıkıyordu bı fare gelıyo laptopun enter tusuna basıyo muzık baslıyo adamın kulagında kulaklıklar var nakarat kısmı musıc musıc gıbı bı sedı klıbı anlatmaya devam edeyım ıkı tane bayan vardı spagettımı ne yıyolardı masanın ıkı ucunda oturup..kamera kabloları goserıyo yenı bı yere cıkıyobayanlar yerde uzanmıs bırısın bıkınısınden baslıyo herkesı gosterıyo bunu bılen varsa mesaj atsın arıyorum 4 senedır uyuyamıyorum catlıyacm ha yardımmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn.....
  • http://rapdshare.com/files/275514934/Akcent_-_Thats_My_Name_Original_Mix.mp.hml bu şarkyı isteyen varmış galba link vermek yasakmı bilmiorum ama koydum indirmek isteyen indirsin arada 3 harf yok biri rapid olcak dieri html bide mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkan39 -- 4 Eylül 2009; 15:40:50 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.