Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim sorcağım şarkı eskiden metro tv de calıyordu ama ne şarkıcının nede şarkının adını hatırlıyorum:S ama Geri Halliwell - Desire şarkısından önce çalıyordu bunu hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
  • slm arklar şarkılar 10 numara ya belkı forumda vardır ama benımde aradıgım bi şarkı var
    ya 2 yada 3 zenci sölüyodu yanlış hatırlamıyorsam iğrenç inglizcem le
    herhalde garı getti bom bom bom diyorlardı uzun süredir arıyorum bulamıyorum eyw şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedbadboy

slm arklar şarkılar 10 numara ya belkı forumda vardır ama benımde aradıgım bi şarkı var
    ya 2 yada 3 zenci sölüyodu yanlış hatırlamıyorsam iğrenç inglizcem le
    herhalde garı getti bom bom bom diyorlardı uzun süredir arıyorum bulamıyorum eyw şimdiden

BEP - Boom Boom Pow
  • RiverIsland
    kardeş saolsın cvp yazdıgın ıcın ama benım dedıgım sarkı o degıl ya eskı bi şarkı belkı 6 7 sene öce ki bi şarkı
    black eyed peas bom bom pow degıl süreklı metroda çıkan bi şarkıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semito91

quote:

Orijinalden alıntı: yetkin____

arkadaşlar aradıgım şarkı metroda çalıyomuydu bilmiyorum ben biraz klipten bahsedeyim mutlaka bi bilne vardır. hatırladıgım kadarıyla kilbin başında basketbol sahasında bi kaç genç var sonra kızlar geliyo tel örgünün arkasında orda bişileroluyo onu hatırlamıyom.sonra gençler takla falan atmaya başlıyolar engellerden falan atlıyolar (yamakasi filmindeki gibi). bi köprüde koşarken kıza çarpıyo kız oynamaya balşıyo. hatırladıgım kadarıyla annattım umarım bilen vardır adnanyetkin@hotmail.com ismini yollamanız yeterli.

hala ariyosan sarki The Underdog Project - Sumer Jam olabilir tam emin degilim

bu olması gerek speedy feat lumidee - sientelo

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

GOOD CHARLOTTE-I JUST WANNA LİVE
    İYİ DİNLEMELER
    quote:

Orijinalden alıntı: cumbalalop

quote:

Orjinalden alıntı: hacktorcx

Arkadaşlar metroda bi klip izlemiştim bi rock grubu şarkı söylüyo üzerlerinde yiycek kıyafeti war (muz havuç gibi) gözlerine sürme çekmişler hatta klibin sonunda kıyafetleri çıkarıp çöpe atıyorlar
    klipte "The Food Group - All U Can Eat" yazıyodu hatırladığım kadarıyla
    ama aradım taradım bi türlü bulamadım amazon, last vs. çoğu siteye baktım
    bilgisayarında bu şarkı olan veya bu şarkının ve grubun ismini bilen warsa by_hacktor_cx@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim

Ben de bu şarkıyı arıyorum.
    http://video.eksenim.mynet.com/sav89/GELM_GE_M_EN_Y_50_GOL/179066/ bu videodaki 2. şarkıdan bahsediyorsun sanırım. 3:23 de başlıyor.

Çok Teşekkürler conjure
  • Merhaba arkadaşlar. Aslında geriye kalan 18 sayfanın tamamını inceleme şansım yoktu takdir edersiniz ki. Neyse, benim aradığım parçanın ne adını nede şarkıcısını bilmiyorum ama klipte; bir zenci etine dolgun bayanın yine zenci iki arkadaşıyla, basketbolcu sevgilisinin evini dağıtmaya üstü açık bir araba giderken görülüyor. Bu kısımdan pek emin değilim ama galiba klibin sonunda adamı üst katın korkuluklarına kelepçeli yordu ablamız.(Adam çıplak)
    Çok eski bir parça 2005-2006 yılları. Yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo04120

Merhaba arkadaşlar. Aslında geriye kalan 18 sayfanın tamamını inceleme şansım yoktu takdir edersiniz ki. Neyse, benim aradığım parçanın ne adını nede şarkıcısını bilmiyorum ama klipte; bir zenci etine dolgun bayanın yine zenci iki arkadaşıyla, basketbolcu sevgilisinin evini dağıtmaya üstü açık bir araba giderken görülüyor. Bu kısımdan pek emin değilim ama galiba klibin sonunda adamı üst katın korkuluklarına kelepçeli yordu ablamız.(Adam çıplak)
    Çok eski bir parça 2005-2006 yılları. Yardım edin.

aradığın şarkı bu sanırım
    http://www.youtube.com/watch?v=7ZN3ERmcvj8
    bende DeSİGnAyR arkadaşımızın aradığı maksimin şarkısını arıyorum(hatırlatma klipte kız çatıdan çatıya koşuyor:D)
    ismini yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwd -- 13 Ocak 2010; 15:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss_depp

arkadaşlar bi video klip izledim.şarkısı çok güzeldi şarkıyı çok merak ediyorum klibi çok az izledim izlediğim kadarıyla bir adam var etrafında bir sürü kızlar var adamın saçları biraz uzun ve etrafında bir sürü kızlar. kızlar genellikle bikinili kafalarında boynuz falan var bazı kızlar banyoda.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

_____________________________________________________________________________________________aradığım klip bu ismide olur bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • Arkadaşlar banada bir yardımcı olabilir misiniz?

Bende yaklaşık 4-5 senedir bu şarkıyı arıyorum.

Söz konusu şarkı rock tarzında.

Bir grup söylüyor bu şarkıyı ve grubun bateristinin saçları çok değişik.
    Böyle punk türü yani horoz diye tabir ettiğimiz türden

Kliple ilgili hatırladığım en önemli ayrıntı klipte animasyonla hazırlanmış bir rugby yani amerikan futbolu
    maçı var.Bol mücadaele,çamur vs.

Şarkıyı söyleyen birkaç kişiden 1 veya 2 tanesi şişman (hatırladığım kadarıyla)

Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xabi14 -- 19 Ocak 2010; 0:40:19 >
  • arkadaşlar benimde bir ricam olcak...yıl 2001 2002...zayıf ciera tarzı bir bayannn neyse yani sişyah tenli zayıf...bu bayan şarkıyı söylerken eski arbaları hurdaya çeviren bir hurdalıkta sürekli sağa doğru gidiyo..

sözleri sallamam gerekiyo ama biliyosanız bile hatırlarsınız..

maybe i feel you dont love me........ that i need you..........dint tell me.......

tell me ... tell me...

umarım çıkaran olur hit ve çok güzel bir parça idi...

şimdiden teşekkürler...
  • merhaba arkadaşlar aradığım şarkı Geri Halliwell - Desire şarkısından hemen önce cıkıyordu...şarkıyı söyleyen adam jean renoya cok benziodu yanındada etli butlu bi kadın ona eşlik ediyordu...klipde 2 tane salatalık diye tabir edeceğimiz dj ler vardı...2 tanede lokum gibi bonus kafalı zenci kızlar...yardımcı olusanız sevinirim...thsndrn@hotmail.com...bekliorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacktorcx

quote:

GOOD CHARLOTTE-I JUST WANNA LİVE
    İYİ DİNLEMELER
    quote:

Orijinalden alıntı: cumbalalop

quote:

Orjinalden alıntı: hacktorcx

Arkadaşlar metroda bi klip izlemiştim bi rock grubu şarkı söylüyo üzerlerinde yiycek kıyafeti war (muz havuç gibi) gözlerine sürme çekmişler hatta klibin sonunda kıyafetleri çıkarıp çöpe atıyorlar
    klipte "The Food Group - All U Can Eat" yazıyodu hatırladığım kadarıyla
    ama aradım taradım bi türlü bulamadım amazon, last vs. çoğu siteye baktım
    bilgisayarında bu şarkı olan veya bu şarkının ve grubun ismini bilen warsa by_hacktor_cx@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim

Ben de bu şarkıyı arıyorum.
    http://video.eksenim.mynet.com/sav89/GELM_GE_M_EN_Y_50_GOL/179066/ bu videodaki 2. şarkıdan bahsediyorsun sanırım. 3:23 de başlıyor.

Çok Teşekkürler conjure

Rica ederim
    keyifle dinle
  • selam ben yeni üye oldum ya bi şarkı için üye oldum kaç yıldır bilmiyorum ama daha tv kanalıyken metro işte orda bi şarkı vardı ''ı go nat be the gear se ''böyle bişeydi sonra ''the thank you over me ''gibi bişey diyordu galiba böyle sarışın bi kızdı ama avril değildi klip'i anlatayım bi kız sevgilisiyle tartışıyor sevgilisi evden çıkıp kızın üzerine kapıyı kitliyor ve sonra kız sandalyeyi kapıp cam'a vurup kırıyor sonra sevgilisinin yolunu kesiyor öyle bişey rock ama lütfeeeenn yardımcı olun bu şarkıyı kaç yıldır arıyorum ama bulamıyorum..yardım edin lütfenn...
  • merhaba arkadaşlar ben bi klip arıyorum yıllardır aradım ama bi türlü bulamadım 11. sayfaya kdr okudum ama bulamadım
    bnm aradığım klipte şarkıyı kısa saçlı sarışın bir bayan söylüyodu sesi yumuşaktı ,klipte çocuklar oynuyodu, klip vahşi batı temasında geçiyodu küçük bi çocuk kovboyu oynuyodu fln. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • yıllar süren aramana ben son vereyim o zaman.
    bundan sonra aramana gerek yok artık.
    şarkıyı dinleyip keyfini çıkar
    Lene Marlin - Another Day
    Keyifli Dinlemeler
    quote:

Orijinalden alıntı: ddilara

merhaba arkadaşlar ben bi klip arıyorum yıllardır aradım ama bi türlü bulamadım 11. sayfaya kdr okudum ama bulamadım
    bnm aradığım klipte şarkıyı kısa saçlı sarışın bir bayan söylüyodu sesi yumuşaktı ,klipte çocuklar oynuyodu, klip vahşi batı temasında geçiyodu küçük bi çocuk kovboyu oynuyodu fln. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • mrb ben yeni üyeyim. Metro+ tvde bayağı uzun bi süre önce dinlediğim bi aşrkıyı araken bu siteye girdim ve nerdeyse metro+da istediğim bütün müzikleri buldm. Herkese çok tşk bilgilerini paylştıkları için önce. Ama benm aradığm şarkıyı bütün sayfaalrı gezmeme rağmen bulamadm.
    Bende diğer arklar gibi aradğm klibi anlatmak sitiorum. belki bilen Vardır.
    Dediğim klipte 3 tane erkek ve 1 kadın vardı.
    Kadın böle turuncu saçlı siyah dekolteli bi kıyfet giymişti.
    Adamalrdan biri sarışın biride kumraldı. ikiside gözlük takıodu.
    Diğeride Jean Reno'ya benziyordu. Aslıda ben benzetiordm nese :D
    Klibin sonlarına doğru dondurulmuş geyikin önünde kafa sallıolardı. böle geyiğin boynuzu adamın boynuzu gibi duruodu işte :D
    Sonra 3 tane bonus saçlı boyundan bağlı parlak tek parça pantolonlu elbise giymiş dans eden kızlar vardı.
    Şarkının bi bölümü aklımda gibi. Türkçe bnm anladığm türrden yazıcam D: ŞArkıda
    oli liza börn liza börn olis varinee
    anis varinee en ponvit polivaann
    liza börn nını nınııııııı gibi bişeydi işte :D
    Sonra böle dındıttı dındıttı dınınınıgibi şeler çıkıo işte. Bi acayip ya Barmı diskomu öle bi yerde geçio klip :D
    Anlattığımdan anlayan varsa ve bilen varsa çıakrabildiyse şarkıyı yardımcı olursa çok sevinirim.
    ŞArkıcınına dı -gago-lu bieşy galiba aklımda kalan o ama genede bulamıorm malesef. Yardım edin llütfenn...
  • çok sağol arkadaşım allah razı olsun senden bu şarkıyı tam 3 senedir arıyodum...:)
    quote:

yıllar süren aramana ben son vereyim o zaman.
    Keyifli Dinlemeler
    quote:

merhaba arkadaşlar ben bi klip arıyorum yıllardır aradım ama bi türlü bulamadım 11. sayfaya kdr okudum ama bulamadım

• rica ederim
    keyifle dinle
    quote:

çok sağol arkadaşım allah razı olsun senden bu şarkıyı tam 3 senedir arıyodum...:)
    quote:

yıllar süren aramana ben son vereyim o zaman.
    Keyifli Dinlemeler
    quote:

• arkadaşlar ben şuan 13 yaşındayım ve küçüklüğüm metro+ dinleyerek geçti.ordaki şarkıların hepsini çok seviyodum ama özellikle bi şarkı var ve kaç yıldır hiçbir yerde bulamadım :(( lütfen yardım edinn ..
    kLip;
    slow bir şarkıydı ,esmer bi kız var caddelerde yürüyo caddeler boş çok az insan var,klibin sonunda ciddi giyinmiş bi kadın görünüyo ,kadının ayağı suya fln giriodu sanırım ,sonra şarkıyı söyleyen kız yanıp sönen bir tabelaya bakıyo ve klp bitiyo.. şarkı ingilizce gibi değildi daha farklı bir dildi .. kızın saçları uzun ve dalgalıydı .. metro+ kapanmadan önceki son kliplerden biriydi .. tek hatırladığım bu :(( .. lütfen yardım edinnnnnn ....
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.