mrb herkese.beyler metro+ da bi klp vardi.sadece birazcık ritim var şarkıyla ilgili aklımda.o şarkıyı bulmak cok istiyorum.lütfen yardımcı olun bana.biraz klibi anlatayım: klip animasyon türü bi klipti.bir iş yerinde geçiyor.iş yerinde bir çiçek açmaya başlıyordu.butun binayı kaplıyordu.güle benzeyen bir çiçekti.iş yerınde bir suru bilgisayar monıtoru vardı ve grup şarkıyı bu monıtorlerden soyluyordu.klibin sonunda iş yerine polısler geliyordu.çatılara sniper ler cıkıyordu.ve o binayı saran sarmaşık gibi çiçegin merkezıne zarar verince çiçek kuruyordu ve klip bitiyordu. LUTFEN YALVARIYORUM.MANEVİ BOYUTU VAR.O KLİBİ BULMALIYIM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM
snıtsky kardeş senin dediğin şarkı depeche mode grubunu enjoy the silence şarkısı....
metro + da gri elbise giymis box eldivenı takmıs Ringe cıkıyor maç YapıyoR şarkı FransızCA üzgünüm hatırladıklarım bu kadar ringe cıkmadan once de kapşonlu yanında 2 koruma war bu Kadr
buldum arkdaslar mesajlarınzla NAdiya et C'est parti
mrb arkadaşlar... ben bi şarkı arıyorumda.klip te yalnız bi adam war. ve sadece piyano çalıyo.ve klipte sürekli koşan bi at war.şarkının sözleri yok... yardımcı olursanız sewinirim yaa
ve bu klip yıllar 5-6 yıl önce metro da çıkıyodu, orda göryodum sürekli...
arkadaşlar biri cvp verse :S
SELAM BEN DELİRMEK ÜZEREYİM LÜTFEN YARDIM EDİNNNN NOLURRRRRR ESKİDEN DREAM TVDE ÇIKAN BİR KLİP VARDI NE YAZIKKİ NE ŞARKININ ADINI HATIRLIYORUM NEDE SÖYLEYEN KIZIN ADINI; KLİP ÇİZGİ KLİPTİ BİR KÜÇÜK KIZ VARDI ATKISI VARDI ÇİZGİ ÇALIŞMAYDI KARA KALEM GİBİ SİYAH BEYAZ ÇOK TATALI BİR ŞARKIYDI SANIRIM FRANSIZCAYDI KIZIN KÜÇÜK ERKEK KARDEŞİ VARDI KOYUN VARDI AĞAÇTA BİR SALINCAK VARDI SALLANIYORDU KIZ ŞARKI SÖYLÜYORDU ATKISI UÇUYORDU RÜZGARDAN SONRA KLİBİN SONUNDA YAĞMUR BAŞLIYORDU KIZ YAĞMURLA BİRLİKTE UÇUYORDU FALAN NOLUR HATIRLAYAN VARSA YARDIM ETSİN DREAM TVYİ ARADIM YİNE YOK SAPLANTI HALİNE GELDİ KURTARIN BENİ BU DERTTEEEEENNNNNNNNNN NOLURRRRRRRR
öncelikle burda emeği geçen herkese çoookk teşkk:):) şimdii benim şöyle bi sorunum war ben klibi tam olaarak hatırlamıyorum ama olur ya hani bazı kareler wardır insanın aklından çıkmaz işte benim de öle kareler war. hatta ölesine çıkmyo k son zamanlarda hangi şarkı bu yaa dye çıldırır oldum :/:/ kısacası delirmeye ramak kala keşfettim bu siteyi veeeee klibbi anlatmaya koyuldum :D
bi adamımız wardı.beyazdı (ırkçılık gib olmasn da :):)) bi klawyede rtim tutarak başlıyodu o ritim butn kllip boynca arka ses olarak dewam ediyoru. htta o ritmi bi tabanda karelerin üstünde zıplayarak da çkararyodu.byle dı dı dı dı dı dıttıdı dye ritim bütüm ritmler gbi:D:D ya tarif edemyom klawyede tuşlayarak çıkaryodu önce byle biraz hareketli bi klip ayrıca:( bu kadar hatrlyomm:(:( yardm:(
quote:
Orijinalden alıntı: eragon91
arkadaşalar 3 ay önce metro fmde bir şarkı duydum bom bom bom falan die nakaratı vardı birde enur calabriadaki gibi bir org sesi vardı arada.o şarkının ismini bilen varsa yazabilirmi
sanrım aradığn şarkı black eyed peas = bom bom pow olack ;)
ya slm ben de yeni üye oldum. ve uzun zamandan beri aradığım bir şarkı var. klibi şöle = bir tane sarışn adam atlet gibi bişey giymişti. klip böle yağmur ormanlrı gibi bi yerde çekilmişti. Hatta bi kadın da sölüyo bi yerde o sarışn adam sölerken arkasından bir kaç adam geliyor ve adam RaP gibi bişey sölüyor lütfn yardımcı oln çok merak ediyorum
ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 5 SENEDEN BERİ ARIYORUM
HALAADA ARIYORUM METRODA Bİ KLİP ÇIKIODU İSİM YAZMADIĞI İÇİN BULAMADIM... KLİP ÖYLE Bİ GRUP GENÇ ERKEK Bİ ARA SOKAKTA ARABA GARAJI GİBİ Bİ YERDEN SES CİHAAZLARI ÇIKARIYOLAR HOPARLÖR FALAN SONRA ŞARKI BAŞLIO SOKAK ORTASINDA DANS EDİOLAR TOP SEKTİREN Bİ GENÇ VAR VE KLİBİN ORTALARINDA KARŞIDAN Bİ ARABA GEÇİO SONRA GERİ GELİO DURUO VE İÇİNDEN Bİ KIZ İNİYO GRUBA KATILIP DANS ETMEYE BAŞLIYO ÇOCUKLA ÖPÜŞÜYO FALAN... DEDİĞİM GİBİ KLİP SOKAK ARASINDA GEÇİO .... İNGİLİZCEM OLMADĞI İÇİN NAKARATINI TÜRKÇE YAZYM ( A METATİRİ NARİNİKİ NAAR AMETATİRİ NARİNİKİ NAAR APILİİ YOU A METATİRİ NARİNİKİ NAR NİKİ NAR NİKİ NAR ))) DİE GEÇİO 2 VEYA 3 KİŞİ SÖLÜO OLMASI LAZIM LÜTFN YARDIMCI OLUN YILLARDAN BERİ ARIYORUM BUNU..LÜTFEN
quote:
Orijinalden alıntı: OquzhaN45
ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 5 SENEDEN BERİ ARIYORUM
HALAADA ARIYORUM METRODA Bİ KLİP ÇIKIODU İSİM YAZMADIĞI İÇİN BULAMADIM... KLİP ÖYLE Bİ GRUP GENÇ ERKEK Bİ ARA SOKAKTA ARABA GARAJI GİBİ Bİ YERDEN SES CİHAAZLARI ÇIKARIYOLAR HOPARLÖR FALAN SONRA ŞARKI BAŞLIO SOKAK ORTASINDA DANS EDİOLAR TOP SEKTİREN Bİ GENÇ VAR VE KLİBİN ORTALARINDA KARŞIDAN Bİ ARABA GEÇİO SONRA GERİ GELİO DURUO VE İÇİNDEN Bİ KIZ İNİYO GRUBA KATILIP DANS ETMEYE BAŞLIYO ÇOCUKLA ÖPÜŞÜYO FALAN... DEDİĞİM GİBİ KLİP SOKAK ARASINDA GEÇİO .... İNGİLİZCEM OLMADĞI İÇİN NAKARATINI TÜRKÇE YAZYM ( A METATİRİ NARİNİKİ NAAR AMETATİRİ NARİNİKİ NAAR APILİİ YOU A METATİRİ NARİNİKİ NAR NİKİ NAR NİKİ NAR ))) DİE GEÇİO 2 VEYA 3 KİŞİ SÖLÜO OLMASI LAZIM LÜTFN YARDIMCI OLUN YILLARDAN BERİ ARIYORUM BUNU..LÜTFEN
Jay Sean - Dance With You
arkadaşlar hala ariyem lütfen yardımıci olın lütfen
slmm ya ben bi tane klip arıyorum. Şöleydi klip = bi tane adam var böle sarışn subay tıraşı olmuş gibi yani kısa saçlı ve atlet giymiş beyaz bişey böle ve klip yağmur ormanlarında çekilmiş gibi, her yerde mayolu kızlar bikinili felan çok harika bi şarkıydı yardımcı oolursan çok sevinrim
aqa sana harbiden teşekkür ederim yani nekadar teşekkür etsem azdır sonunda aradığım şarkıyı buldun çok saoLasın dostum
ya istediğim şarkıyı bilen yok mu allah aşkına bilen varsa sölesin . Ayrıca bi şarkı daha sölemek istiyorum. Bi tane genç bayan bi markete gidioyo ve böle amigo kızlar gibi gyinmiişler orda marketi dağıtyolar ve şarkı söloyü arada kızı havaya atıp takla attırıyolar lütfen her ikisinede bilen varsa sölesin lütfen
Arkadaşlar Sizden İstediğim Şarkı Metro Fm'de Çaldımı Bilmiyorum.Biliyorum Konunun Başlığına Göre Birşey Yazmıyorum Ancak Lütfen Sizden Yardım İstiyorum...Byadır Aradığım Bir Müzik Var Adını Bilmiyorum Söyleyen Kişi Sarışn Ve Klipte Unutmadığım Tek Nokta Klibin Bir Yerinde Yağmur Yağıyordu Ve Akşam Kadında Evde İdi Camdan Dışarı Bakıyordu Ama Kamera Dışarıyı Göstermiyordu...İnanın Yalan Söylemiyorum Eğer Bulunursa Hakikaten Çok Mutlu Olucam...Bu Arada Klibi Galiba Fly Tv'de İzlemiştim... Büyük İhtimalle yardı mEdemiceksiniz Ama Belki Bir Umut.
YA ARKADASLAR BENDE BI KLIP ARIYORUM BIR ARALAR FELAKET DERECEDE COK DINLERDIM AMA BIRAKTIM DINLEMEYI DUN AKSAM AKLIMA GELDI VE MUTLAKA BULMAM LAZIM COK SEVIYORUM O SARKIYI CUNKU KLIBE GECIYIM : SAHILDE GECIYO KLIP SIYAHI BI ADAM SOYLUYO SARKIYI R.I.O SANDIM AMA DEGIL SANIRIM ARADIM BAYA R.I.O 'SADA BEN BULAMADIM :) DAHA SONRA BUNLAR SAHILDE DOLASIYO FELAN KIZ SARI SACLI ADAMA DOGRU YURUYO KIZ FELAN TAM AKLIMDA KALANLAR BUNLAR LUTFEN YARDIMCI OLUN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM :)
ya arkadaşlar şu şarkıyı bulursanız varya bu garibi mutlu edersiniz yıllardır arıyorum bulamıyorum. metro + da çıkıyordu tabikide o eski zamanlardaki, her günün aynı saatte aynı kliplerin yayınlandığı dönemlerde.bir şarkı var biraz hareketli, böyle demirden bi inşaatta geçiyor filan.eyfel kulesine benzeyen. şarkı sözlerinde atarak söylüyorum :" come on baby dont stop running, tell me what your thinking about..." nakarat tı burası. nakaratın son cümlesinde de " gonna gonna gonna, gonna get some." diyor sanırım.