Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki 18 sayfayı okudum ancak göremedim;
    bir adam yürümekte o esnada şarkıyı söylemekte, klip boyunca adamın etrafında ilginç olaylar yaşanmakta, elindekini düşürenler, cafede yemek yiyen adam ketçapını cama vurup kırıyor, çarpışıp yere düşen adamlar gibi, sonunda da bi kadının şapkası nehre uçuyor, adam yolun karşısına koşarak köprüden şapkayı izliyor ve öylece bitiyor klip. bilen duyan insaniyet namına yardım ederse çok minnettar olacağım. saygılar..
  • snıtsky kardeş senin dediğin şarkı depeche mode grubunu enjoy the silence şarkısı....
  • metro tvde bir şarkı vardı. zenci bir kadın söylüyordu. askerler kadındı. şarkı slow gibiydi.biri bana onu bulsun...
  • arkadaşlar yıllardır aradığım bi şarkı var.metro tvde çıkıodu bikaç kez de radyoda dinledim.klibi hep ortasında yakaladığım için fazla tarif edemicem.bi kız grubuydu.güzel bi evin içinde çekilmiş klip.en sonunda piyano falan görünüodu.slow bi şarkıydı.değişik bi ritmi vardı.ozamanki ingilizcem anlamaya yetmiodu ama I can for a mono live and this....to you (to you) gibi bişeydi nakaratı.lütfen yardım edin:s
  • ARKADAŞLAR Bİ ŞARKI SORUCAM , KLİP CLUB TE GEÇİYOR Bİ DJ VAR SANIRIM O SOYLUYOR SARKIYI ,CLUB MUZIGINE BENZIYOR SARKI, SİYAH İÇ ÇAMAŞIRLI Bİ KADIN DANS EDİYOR ARKASI DÖNÜK Bİ BİÇİMDE . KLİP BİRAZ KARANLIK CLUB TE OLDUGU ICIN FAZLA AYRINTI HATIRLIYAMIYORUM BAKARSANIZ SEVİMİRİM =))
  • forma yeni katıldım metroda benimde daha önceden dinlediğim ama adını bilmediğim iki klip var yardımcı olursanız sevinirim
    1. bi tane kadın box ringinde şarkı söylüyor hareketli bir şarkı kadınlar box yapıyor
    2.birde hint müziğine benzeyen havuz başında dasn eden kızlar var klipte söz fazla yok hintli kıyafetli kızlar dans ediyo

yardımcı olursanız sevinirim
  • merhaba arkadaşlar forumunuzu yeni buldum ve bugün üye oldu,olur olmazda hemen şarkılarımı aramaya koyuldum :)
    1.şarkının klibini anlatıyorum klip bi metro istasyonunda başlıyo zenci bi kız klavye çalıyo ve şarkıyı söylüyo klibin bazı kısımlarında romada amfik bi tiyatronun ortasında kız piyano çalıoyo ve bazı aklımda kalan sözler var 'never contrtol,love you ' veya now you diyo orasını tam anlayamadım nakarat kısmındada sanki now goes around goes around what doesn't tarzı bişeyler söylüyo yardımcı olursanz sevinirim.bu arada eğer metro+ tv deki şarkı sırasını takip edenlernz varsa şarkı genelde gndüz 12:10 civarı çıkıyodu ve bu şarkıdan önce special d-home alone,ondan öncede despine vendi-opa opa çıkıyordu

2.şarkınında sadece klibini ve söyleyenini hatırlyorum kız kıahverengi saçlı bişeydi dudağının üstünde beni vardı klip bi yemekhanede geçiyodu ve herkes yemek savaşı yapıyodu birden klibin sonuna dğruda kızı bi masanın üstüne çıkarıp taşıyolardı kız şarkısına orda devam ediyordu
    inşallah düzgün anlatabilmişimdir arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • DEXTER12 - nadiya - est c'est party bu olablir sanırım :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranTR -- 11 Ağustos 2010; 17:22:02 >
  • Merhaba böyle bir başlıktan keşke daha önce haberim olsaydı. Köprünün altında çok sular aktı. Şimdi klibi tarif edecem ama eminimki bilenler çoktan bırakmıştır bu konuyu takip etmeyi.

Klip slow bembeli birbayan yatarak bang bang diyor arda sırada . Sonra bir iki tane geçn rapçi baslara göre büyüyüp küçülen monitor vb nesnelerin sağında solunda rap yapark harketli bişiler söylüyorlar. Karanlık bir arka planda pembe yıldızlar oluşuyor be gene pembeli bayan bazen yüz çekimi bazen boy yatarak bang bang diye birşeyler söylüyor. Klipte sahneler gerçekten çok illustrasyon ile yaratılmış efektli falan bir sahne

2005 te çok çalıyordu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

quote:

Orjinalden alıntı: yunusfun

ya bende bi klip soracaktım bi turlu bulamıyom ee metro+ bu
    klip prodigy nin zannediyom ama yinede sorim klipte eski ''my baby shot me down'' şarkısından kesitler var okadar aradım bulamadım isim dogrumu onu soracaktım bide nereden bulabilir şarkıyı (emulada yok galiba)

klip Prodigy e benziyo diyince aklima bu şarki geldi

Audio Bullys - Shot You Down

Allahım işte bunu arıyordum. Çok teşekürler
  • merhaba bu forum hala devam diyormu bilmiyarum eğer ilgilenen birileri varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim metro tv de çıkıyordu bir grup adam söylüyordu adamlardan biris kel ,biride uzun saçlıydı klibin başından sonuna kadar hep yüüyorlardı grubun ismi romeo 6 julliet gibi birşey di galiba tam emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
  • yardım edecek birileri var mı?????
  • mrb ..bende bi konuda muzdaribm ..bugün bi şarkı takıldı aklıma önceden dinlediğim bi şarkıydı fakat ismini unuttum..zenci bi kadın söylüyo şarkının girişi hintçe zaten..devamında ingilizce geliyo..sonra böyle klibinde ellerri ayakları fln hint kınası olan şarkıyı söyleyen kadın ve 4 kız dans ediyolar hatta kadının o albümünün kapağında (ön yada arka kapak sanırsam) ensesinde dövme olan bi pozu var gerçi siyah olduğu içn pek görnmüyo ama olsun ayrıntı sonuçta..sonra kadınla bi erkeğin baya sahnesi var ..lütfen lütfen lütfen bulun bu parçayıı taktım dinleyenlere soruyorum hatrlamıyorm ben böyle bi şarkı diyolar çıldırıcam ..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: snıtsky

mrb herkese.beyler metro+ da bi klp vardi.sadece birazcık ritim var şarkıyla ilgili aklımda.o şarkıyı bulmak cok istiyorum.lütfen yardımcı olun bana.biraz klibi anlatayım:
    klip animasyon türü bi klipti.bir iş yerinde geçiyor.iş yerinde bir çiçek açmaya başlıyordu.butun binayı kaplıyordu.güle benzeyen bir çiçekti.iş yerınde bir suru bilgisayar monıtoru vardı ve grup şarkıyı bu monıtorlerden soyluyordu.klibin sonunda iş yerine polısler geliyordu.çatılara sniper ler cıkıyordu.ve o binayı saran sarmaşık gibi çiçegin merkezıne zarar verince çiçek kuruyordu ve klip bitiyordu.
    LUTFEN YALVARIYORUM.MANEVİ BOYUTU VAR.O KLİBİ BULMALIYIM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM

depeche mode enjoy the silence 2004 remix mike shinoda
  • nakaratta si si si olan ispanyolca erkekin soyledıgı bır şarkıyı arıyorum bılen varsa ismini soyler ise sevınırım
  • ismi neydi?
  • ARKADAŞLAR BENİMDE Bİ SORUM OLACAK...
    YANILMIYORSAN JENİFER LOPEZ İN ŞARKISIYDI AMA EMİN OLAMIYORUM
    KLİPTE BEYAZ Bİ MERCEDESLE DRİFT FİLAN ÇEKİODU...
    O ŞARKININ İSMİNİ HATIRLAYAN VARMI?
  • selam arkadaşım

romeo ve juliet-les rois du monde sanırım
  • Merhaba arkadaşlar.

Bundan tahmini 6-7 sene önce. Kelly Clarkson'a benzeyen sarışın bi kadın vardı genç birşey tahmini 24 25 yaşlarında., şarkının bir kısmını çatıda söylüyordu hareketli bir şarkı :S bulma imkanınız varmı?

Şarkı sözlerini de hatırlayamadım, sanatcını adını da.

Hatta klipte kadın sevgilisi ile kavga ediyor, daha sonra adama valiz fırlatıyor, sonrada çatıya çıkıyor ve şarkıyı orada bitiriyor.hatta klip kadını suratına yaklaşarak bitiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GecemSi
    Merhaba arkadaşlar.

Bundan tahmini 6-7 sene önce. Kelly Clarkson'a benzeyen sarışın bi kadın vardı genç birşey tahmini 24 25 yaşlarında., şarkının bir kısmını çatıda söylüyordu hareketli bir şarkı :S bulma imkanınız varmı?

Şarkı sözlerini de hatırlayamadım, sanatcını adını da.

Hatta klipte kadın sevgilisi ile kavga ediyor, daha sonra adama valiz fırlatıyor, sonrada çatıya çıkıyor ve şarkıyı orada bitiriyor.hatta klip kadını suratına yaklaşarak bitiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

aradığın şarkı joss stone - you had me :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.