Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PLajda geçen bir klip vardı.Dev hoparlörler. Adam dj.Sürekli Turn Turn lagisla gibi birşey diyordu.Aralarda Bass Bass vurgu da ediyordu.Varmı bunun adını bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xabi14

quote:

Orijinalden alıntı: xabi14

Arkadaşlar banada bir yardımcı olabilir misiniz?

Bende yaklaşık 4-5 senedir bu şarkıyı arıyorum.

Söz konusu şarkı rock tarzında.

Bir grup söylüyor bu şarkıyı ve grubun bateristinin saçları çok değişik.
    Böyle punk türü yani horoz diye tabir ettiğimiz türden

Kliple ilgili hatırladığım en önemli ayrıntı klipte animasyonla hazırlanmış bir rugby yani amerikan futbolu
    maçı var.Bol mücadaele,çamur vs.

Şarkıyı söyleyen birkaç kişiden 1 veya 2 tanesi şişman (hatırladığım kadarıyla)

Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

eklemek istediğim birşeyde hatırladığım kadarıyla klipte yağmur yağıyordu

lütfen benim isteğime de el atın öleceğim artık 5 senedir arıyorum

Ben de aklımda kalanları ekleyeyim.
    Kara bulutlar vardı,adam pikabın arkasında bira şişeleriyle birlikte uyuyakalıyordu ve şöyle bir rüya görüyordu:
    Bir tane sahadalar,yağmur yağıyor,amerikan futbolu oyuncuları birden oyuna başlıyor.Metal-Rap karışımı bir şarkıydı,hızlı bir şarkıydı.Sahanın ortasında adamlar şarkı söylüyorlardı.
    Sonunda pikabın arkasında uyuyakalan adam uyanıyor ve pikabın arkasındaki bira şişelerine bir şey arıyormuş gibi bakıyordu.
  • Arkadaşlar Bende Bu Siteye Yeni Üye Oldum Hemde Sırf Bu Konu İçin. Bu Konuyu Çok Yararlı Buldum Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş Gerçekten :)... Benimde 4 Yıldan Beri Aradığım Bir İki Klip Şarkı Var Yarcı Olursanız Çok Seviniriim :):)

İlk Klip;
    Mtv'de Görmüştüm Bu Klibi Tam Hatırlayamıyorum ama Şöyleydi.. Bir Kadın Söylüyordu Pembe Giyimli Solo Olarak İlk Bir Disco'ya Gidiyordu .. Orda Bir Tane Adamla Tanışıyordu Ve Sonra Araba Yarışı Yapıyorlardı İkisi Adamın Yolu Masmavi Kadının ki İse Pespembeydi.. Yalnız Şarkı Biraz Hareketli Pop Tarzındaydı...Sözlerini De Hiç Hatırlamıyorum Ki Ya :(

İkinci Klip;
    Evelsi Günlerde Number One Tv'de İzledim..Adamın Adı REdman Gibi Bişeydi Hip Hop-Rap Tarzındaydı Şişko Bir Adamdı Ve Şarkıyı 2 Adam Söylüyordu.. Evde Parti Vererek Geçiyordu Şarkı Ama Çok Hoş Bir Şarkıydı :) Umarım Yardımcı Olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elanoor

Arkadaşlar Bende Bu Siteye Yeni Üye Oldum Hemde Sırf Bu Konu İçin. Bu Konuyu Çok Yararlı Buldum Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş Gerçekten :)... Benimde 4 Yıldan Beri Aradığım Bir İki Klip Şarkı Var Yarcı Olursanız Çok Seviniriim :):)

İlk klip: İnfernal-From paris to berlin olması lazım..
  • Hiihh Çok Terşekküür Ederim Ya Nasıl Mutlu Oldum Anlatamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurben

ya metro+ de çıkan bir klip vardı 3 kız söylüyor bunlardan biri zenci bir tanesi sarışın diğeri de normal ama normal olanın burnunun sağ yada sol alt tarasında piercing var.. yanlış hatırlamıyorsam you can't you see gibi bişiler söylüyolardı. çok hareketli bir şarkı değil bu kadar hatırlıyorum ama belki tesadüf eseri biri bulur ve söyler. tüm sayfaları okuyamadım ama o zombilerle taşınan kızlar değil bu kızlar :D

Bahsettiğin grubun adı Sugababes. Ama hangi şarkıları bilemiyorum :) Sugababes'in kliplerine bakarak bulabilirsin sanırım :)
  • MERHABA YARDIM LÜTFEN

KLİP ANİMASYON ŞEKLİNDE GEÇİYOR YOLDA YÜRÜYEN BİR KIZ VAR VE KLİBİN SONUNDA KIZ GÖLE BİR KUTU ATIYOR SUYA İNİŞİNİ FALAN GÖSTERİYORLAR
    ŞARKININ ADI GOOD TİMES DİYE AKLIMDA KALMIŞ YADA TİME DA OLABİLİR BU BİLGİLERLE ARADIM BİŞELER BULAMADIM ELEKTRO SOUND MÜZİK TARZINDA HEM HAREKETLİ HEM SÖZLERİ DUYGUSALDI
    SÖYLEYEN KADIN ZENCİ OLABİLİR

YILINI TAM HATIRLAMIYORUM 2000-2004 ARASI OLABİLİR

TEŞEKKÜRLER
  • Şarkının adını doğru hatırlıyorsunuz aslında Google da biraz aramayla sanırım bulunabilirdi. Ed Case ve Skin'in ortak çalışması, Good Times. 2002 yılında çıkmıştı ayrıca
    quote:

Orijinalden alıntı: eva007

MERHABA YARDIM LÜTFEN

KLİP ANİMASYON ŞEKLİNDE GEÇİYOR YOLDA YÜRÜYEN BİR KIZ VAR VE KLİBİN SONUNDA KIZ GÖLE BİR KUTU ATIYOR SUYA İNİŞİNİ FALAN GÖSTERİYORLAR
    ŞARKININ ADI GOOD TİMES DİYE AKLIMDA KALMIŞ YADA TİME DA OLABİLİR BU BİLGİLERLE ARADIM BİŞELER BULAMADIM ELEKTRO SOUND MÜZİK TARZINDA HEM HAREKETLİ HEM SÖZLERİ DUYGUSALDI

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 22 Şubat 2011; 2:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noble_

Şarkının adını doğru hatırlıyorsunuz aslında Google da biraz aramayla sanırım bulunabilirdi. Ed Case ve Skin'in ortak çalışması, Good Times. 2002 yılında çıkmıştı ayrıca
    quote:

Orijinalden alıntı: eva007

MERHABA YARDIM LÜTFEN

TEŞEKKÜRLER

NOBLE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN BU PARÇAYI RAHAT Bİ 4-5 YILDIR ARIYORUMVE İNAN NE GOOGLE NE YOUTUBE KALDI ARAMADIĞIM GOOD TİME ADINDA Bİ TON ŞEY ÇIKIYOR BU HARİÇ :)

ÜMİDİ KESMİŞTİM ARTIK ÇOK MERSİİİ SEVGİLERR KERE SEVGİLER
  • şarkının adının okunuşu "vini dı voçır".Google'a "Winnie the Watcher" falan yazdım hep Winnie the Pooh çıkıyo yardım lütfen up
  • MRb arkdaşlar bende sizden baya bi eski parça istiyecegim klip şöyle idi hafif sarışın bi kadın gök yüzünde bulutlarından arasından felan söylüyodu işte arada sevgilileri gösteriyodu felan güzel aşk şarkısı galiba..
  • arkadaşlar bu şarkıyı bulursanız çooooook sevinirim şarkıyı bi radyoda duydum yabancı bi şarkı adam arada bir (sanırım nakaratta) "abuştodı" diyor vede bazen de girdimi girdimi gibi bişeyler diyor LÜTFEN BULUN
  • herkese slm 8 yıldr aradığım bir parça var ararken artık kafayı yicem lütfen bi yardım edin
    video klibini metro tv den izlemiştim video şöyle;
    hapisten kaçmış bi adam var sanırım,ormanda kaçıyor
    sonra kaçarken bi karavan görüyor,karavanda bi aile var,anne,baba,erkek çocuk birde kız hatun var,
    kaçak adam yanlarına gidiyor falan filan sonra bu aile vampirmiş hepsi
    müzik orda başlıyor
    lütfen lütfen bilen varsa ismini yazsın
    metro tv de buna benzer başka klip yok bildiğime göre
    şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için
  • herkese slm 8 yıldr aradığım bir parça var ararken artık kafayı yicem lütfen bi yardım edin
    sonra kaçarken bi karavan görüyor,karavanda bi aile var,anne,baba,erkek çocuk birde kız hatun var,
    müzik orda başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RudeSlayer

herkese slm 8 yıldr aradığım bir parça var ararken artık kafayı yicem lütfen bi yardım edin
    müzik orda başlıyor

shakedown - at night
    http://www.youtube.com/watch?v=mcnYowoWIwI
    aradığın şarkı bu olmalı ben de çok yıllar aramıştım ama şansa bak bi gün rastgele indirdiğim mp3lerin arasından remixi çıktı :)
  • çok saol kardeş bayadır aradığım bir şarkıydı ne kadar teşekkür etsem azdır eternalist de msjdn göndermiş şarkıyı onada çok teşekürler saolun
  • Ya ben kaç senedir bir kız grubunun 2 şarkısını arıyorum ama bir türlü bulamadım. Klipleri Kanal 1 de çıkıyodu.

Bir tanesinde 4 kız vardı. Bir tanesi zenci bir taneside zenci melezdi diğerinin saçları sarıydı kaşları siyahtı onu hatırlıorum öteki kızın tipini unuttum. Klibini pek hatırlamıyorum ama kamera dönüyodu etraflarında bunlar şarkıyı söylüyolardı. "elapi dont think think the dont to dont wanna no wanna... " diye gidiyodu şarkı aklımda kaldığı kadarıyla.

Diğer klip ise siyah beyazdı kızlar sırayla bir sahneye çıkıp soyunuyolardı bir kızın gözünden yaş geliyordu. Şarkı sözleri de hatırladığım kadarıyla " we just come on get I can one a lovin that never gonna... set me free " falandı ama pek hatırlayamıyorum inş bilen birisi vardır lütfen çok beğendiğim şarkılardı bunlar.
  • al bout the money dım dım dırırırım,meja nın all bout the money sarkısı,arayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: gomaseme

SELAM arkadaslar bende bı sarkı soracam lutfen yardımcı olun 2005 de galıba metro+ da cıkıyordu bı fare gelıyo laptopun enter tusuna basıyo muzık baslıyo adamın kulagında kulaklıklar var nakarat kısmı musıc musıc gıbı bı sedı klıbı anlatmaya devam edeyım ıkı tane bayan vardı spagettımı ne yıyolardı masanın ıkı ucunda oturup..kamera kabloları goserıyo yenı bı yere cıkıyobayanlar yerde uzanmıs bırısın bıkınısınden baslıyo herkesı gosterıyo bunu bılen varsa mesaj atsın arıyorum 4 senedır uyuyamıyorum catlıyacm ha yardımmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Room 5 - Music and you

Hey Allah razı olsun senelerdir aradım durdum bulamamıştım.is çis music yazmaktan bıkmıştım artık
  • ya arkadaslar bende bu metro+ nın şarkı isimlerini yazmamasından şikayetçiyim ne zamandır arıyorum artık sinirlenmeye başladım...aradım şarkıyı erkek söylüyor japona benziodu hatta metro+ya konuk olmustu sanırım hiphop tarzı vardı şarkıda ''ola ola ola '' falan diodu klip sokakta geçiodu sanırım hatırlayan bilen varsa lütfen yardım edin şimdiden teşekkrler...:
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.