Şimdi Ara

Metro Ethernet İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , Bir kaç hafta önce şirketimiz'e Garantiserver adlı bir firmadan , RadioLink yöntemiyle internet Temin ettik. Bazı arkadaşlar bu yeni teknolojiyi merak etmekte. Ben oldukca memnun oldugumu belirtmek istedim ve şiddetle tavsiye ederim,

Kota sınır vermiyorlar, Üstelik UpL/Dowl Eşit şekilde stabil olarak geliyor. Ne bir int kesintisi nede bir yavaşlama söz konusu. Ofis calisanları hariç , Sadece kendi up ve dow (300gb) tı geçti hala tık yok.. Ve gerçekten daha uygun sorunsuz bir internet. Başarılı bir teknoloji. En çok sevindigim nokta ttnet'e sonsuza kadar el sallicak olmam

Yaklaşık olarak 25 kişinin çalıstıgı bir ofiste gün içinden yakaldıgım grafik.
     Metro Ethernet İnternet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shwen -- 13 Ocak 2016; 14:06:58 >

• Ücret ne kadar? İl/ilçe neresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    İstanbul , Üsküdar da ikamet ediyoruz. 50/50 Mb olarak 1700tl'e aldık. Ttnet , süper online ve diger başka firmalarda cok ciddi arastırmalar yaptım , fakat GarantiServer'n bana vermiş olduğu fiyat ile arasında ucurumlar var, Ttnet'in aynı hizmette vermiş olduğu fiyat 5100tl'dir.
  • böyle birşey arıyordum, teşekkür ederim
  • : İstanbul'da ikhamet eden arkadaslara elimden geldigince yardımcı olamaya calısırım.
  • RadioLink ünitesinin marka-model nedir? Bu cihazlar için ücret ödedinizmi? Karşılıklı mesafe nekadar?

Mümkünse tracert yapıp ekleyebilirmisiniz.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    UBNT cihazları kullanıyolar , Bu cihazlar hakkındada oldukca araştırma yaptım , America üretimli sahibi Eski apple mühendisi ROBERT PERA , Şuanda kendi sektörünün 1. si Mikrotik içinde iyi diyorlar fakat olumsuz yönlerinide okudum ubnt hakkında suana kadar kötü bir duyum almadım. Cihazların fiyatlarına baktım ve evet inanılmaz pahalı , Ama cihazları tamamen GarantiServer tarafında temin ediliyor. Mesafemiz 6km başka bir arkadasımın ofisi için konusuyoruz şimdi onun da 15km si var ,
    Zaten test yapıyorlar önce , eger uygunsuz performansı etkileyecek bir durum olduğu takdirde , Size en yakın yerden pop noktası olusturuyorlar.

https://www.ubnt.com/

• Shwen kullanıcısına yanıt
    UBNT lisanssız spektrumda çok yaygındır. Kendi alanında en iyisi. UBNT'nin hangi serisini kullanıyorlar? Cihazların üzerinde yazar genelde. Veya cihaz arayüzüne girincede yazabilir. Sadece meraktan soruyorum. Mesafeler çok iyi.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Power Beam 5ac 500 - Cihazını kullandılar , Cihazın arayüzüne erişim yetkisi vermiyolar ,
  • Shwen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Bursa ve çevre illerde yaşayıp Metro Ethernet kullanmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa fiyat verebilirim kendilerine.Yakın zamanda çalışmaları tamamlayıp konu da açıcam ordan da takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.