sadece ssd değil ki çoğu konuda daha güçlü one x ten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Metro Exodus geliştiricisi Xbox Series S'in ilerde geliştiricilere sıkıntı çıkaracağını söylüyor (2. sayfa)
-
-
4 Tflops'luk makine ile 6 Tflops'luk makineyi karşılaştırıp 4'e daha iyi demek ? SSD ve ı/o çıkışları daha iyi sadece.Saf performans olarak series s one x'in yanına dahi yaklaşamaz
Yazarken kafanız iyidi sanırım
-
-
Series S One x'ten daha guclu degil ama daha yeni. Daha guclu diyemeyiz ama.
Suna benzetilebilir 1080ti ekran karti 2060'tan acik ve net daha gucludur. Ama 2060 daha iyidir ve daha yeni ozellikleri vardir. Ama performans olarak 1080ti'dan daha yavastir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Series S yüzünden xboxta düzgün exclusive oyun göremeyeceğiz. Kalite hep düşük oluyor. Microsoft yine kendi ayağına sıktı.. PS5 God of War 5 ve TLOU3 ayarında oyun çıkarsa ezip geçer
-
Series S e 1080p Medium 60 i çıkar yeter zaten Series X 3 katı grafik gücü olarak PS5 te 2.5 Katı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''Her ne kadar şu ana kadar teknolojilerini tam olarak göremesek de zamanla bizleri büyüleyecek şeyler göreceğizdir. ''
öncelikle editörlerin en azından b1 türkçe bilmesi taraftarıyım.
haber yorumuma gelirsek 3 aylık bir series s kullanıcısı olarak çok çok memnunum cihazdan. ilk konsol deneyimimdi ve rx 580 li pcden geçmiştim. pcde de çok fazla oyun oynamamıştım ama series s alınca ilk defa oyuncu olduğumu ve oyun oynadığımı hisssettim.
benim gibi bi kullanıcı için 4000 liraya (amazondan 3600 lere alınabiliyorlardı) böyle 1080p cihaz tam bir nimet. benim için bu saatten sonra çıkacak oyunları almasa bile sadece şu anki gamepass ve ea playdeki oyunlarla bile beni bayağı götürür yani böyle oynarım sıkıntısız en az 2 yıl. e yeni gelen oyunları da elbet alacak böyle zırlamalarına bakmayın microsoft parayı bastırır. en kötü kendileri de oyunu satmak için series s kullanıcılarını görmezden gelemez. o yüzden bu sorun çözülür diye düşünüyorum. yani öpe öpe getirecekler o oyunları series s'e. 1080p de bi zahmet çalıştırsın yani.
-
Firmaların ara yada daha düşük donanımlı konsol çıkartma alışkanlığı bitmiyor ki, oyun geliştiricileri ne yapsın. Xbox360 sonrası zibiliyon tane saçma sapan konsol çıkartıp son kullanıcıyı oyaladılar. Xbox 360 sonrası çıkacak olan konsol One X'di, sonrasında Series X daha geç çıkmalıydı.
2 yıl içerisinde yok % bilmem kaç daha performanslı diye bir konsol daha gelir. Series X'i tüketmeden satmaya çalışıp yenisinin peşine düşeriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 27 Haziran 2021; 21:50:17 > -
Tam ileriye dönük ps4 satıp series s alacaktım vaz gectim series x almak mantıklı oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X