Şimdi Ara

Metro Exodus yanıyor 40 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

kendi hesabımla vpn üzerinden almaya çalışıyorum hesap ayarlarından ülke tercihini ukraine yaptım.para tutarında sıkıntı yokta.Yönlendirdiği siteyi geçemedim bir türlü
    Bende ülkeyi değiştiremiyorum ya oyuncu desteği ile iletişime geçin diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty de blizzardda vpn ile 123 tl ukrayna oda

• Softether vpn ile alın beyler deluxe ise ben de almaya gidiyorum şimdi mutlu musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Softether vpn ile alın beyler deluxe ise ben de almaya gidiyorum şimdi mutlu musunuz?
    😄😄😄

• quote:

Softether vpn ile alın beyler deluxe ise ben de almaya gidiyorum şimdi mutlu musunuz?
    Hocam bu vpn ilede kendi hesabımdan alamıyorum para birimi hala tl neyse ukrayna hesabı açmıştım yedek ordan alayım sıkıntı olmaz inşAllah oyuna girerken falan

• Ben hesabımı Rusya olarak güncellenmesini istedim orda daha ucuz her şey. Dur bakalım kabul edecekler mi?
  • quote:

Ben hesabımı Rusya olarak güncellenmesini istedim orda daha ucuz her şey. Dur bakalım kabul edecekler mi?
    Ne kadar farkediyor hocam

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Ukrayna VPN'sini açtım sterlin görünüyor. Rusya ruble. Ruble daha ucuz. Bence güncellemeyecekler.
  • quote:

Hocam Ukrayna VPN'sini açtım sterlin görünüyor. Rusya ruble. Ruble daha ucuz. Bence güncellemeyecekler.
    Yok hocam rusya indirimlerle ruble hesabı gold 50 tl yapıyor

Bir bakalım güncellemezler sanmıyorum. Hadi güncellediler diyelim oyun Rusça olarak inerse :D
  • En iyisi ek hesap açıp ordan 40 tl ye almak ukrayna hesabı olarak rusya daha pahalı

• quote:

Bir bakalım güncellemezler sanmıyorum. Hadi güncellediler diyelim oyun Rusça olarak inerse :D
    Oda var işte o yüzden en iyisi ukrayna ve ek hesap :)

Ben işte öyle bir yığın hesapla uğraşamam :D Oyunu oynadım zaten bitirdim Xbox Game Pass ile ama Gold'da genişleme paketi var.
  • quote:

Ben işte öyle bir yığın hesapla uğraşamam :D Oyunu oynadım zaten bitirdim Xbox Game Pass ile ama Gold'da genişleme paketi var.
    Karar senin hocam bende çok istedim kendi hesabıma alalyım ama ülke değişmiyor :)

• bu kart onaylama kısmını nasıl geçtiniz ya bankadan felan sms gelmiyor uygulamadada gözükmüyor hiçbir işlem kartta sıkıntı yok vpn le cod mw aldım bf aldım sıkıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

bu kart onaylama kısmını nasıl geçtiniz ya bankadan felan sms gelmiyor uygulamadada gözükmüyor hiçbir işlem kartta sıkıntı yok vpn le cod mw aldım bf aldım sıkıntısız
    Sanal kartla oluyor hocam birde cw için ukrayna hesap açtım ödemede ve oyuna girerken vpn şartmı cod için

• Epic hesabınızdan bulunduğunuz ülkenin kartıyla 1 defa alışveriş yaparsanız ülke değiştiremiyorsunuz. Sadece gerçekten ülke değiştirirsen MH ile iletişime geçip değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

En iyisi yeni hesap açmak ama oradan aldığınız atıyorum RDR2 rockstar launcher ile etkinleştiriliyor. Oradan da anlabilirler VPN ile aldığınızı, adam gibi bizim ülkeye de o fiyatlara çekseler ne güzel böyle işlere girişmezdik. RDR 2 kuponla 180'e geliyordu indirim dönemi. Ukraynadan 105'e alan aldı.
  • alamıyorum xsolla denilen lanet olası siteyle anlaşmışlar para çekmiyor karttan battle.net ne güzel takır takır çekiyo bunlar becerememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Epic hesabınızdan bulunduğunuz ülkenin kartıyla 1 defa alışveriş yaparsanız ülke değiştiremiyorsunuz. Sadece gerçekten ülke değiştirirsen MH ile iletişime geçip değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

En iyisi yeni hesap açmak ama oradan aldığınız atıyorum RDR2 rockstar launcher ile etkinleştiriliyor. Oradan da anlabilirler VPN ile aldığınızı, adam gibi bizim ülkeye de o fiyatlara çekseler ne güzel böyle işlere girişmezdik. RDR 2 kuponla 180'e geliyordu indirim dönemi. Ukraynadan 105'e alan aldı.
    Şuanda 105 hocam kuponla evet malesef para birimimiz çöp oldu

• Cod mw almıştım Rusya dan iade ettim. Oyun çok sorunlu. Optimizasyon sorunu var. Sürekli oyundan atıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.