Bildirim
Metro Exodus yanıyor 40 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Edit rdr 2 de 105 tl kuponla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılan ürün ne? Başlık var en ufak açıklama yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Metro exodus ve red dead redemption 2 pc oyunlarıquote:
Orijinalden alıntı: linkorn
Satılan ürün ne? Başlık var en ufak açıklama yok.
Deluxe versiyonu ne kadar?
Metronun gold bütün paketi 40 tl hocam işte ukrayna hesabı açıp kuponla 40 tl ye geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Airbus A350 XWB
Deluxe versiyonu ne kadar?
İyiymiş hocam sağolun, eve geçince alırım o zaman
VPN'siz de kuponla 40 lira zaten :D -
Hocam başka hesabı ukrayna yapınca alabiliyoruz ama kendi türkiye hesabıma nasıl alacağım bende onu yapamadım vpnde açsam para birimi tl oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen
VPN'siz de kuponla 40 lira zaten :D
hangi vpn kullanıyorsunuz indirip denediniz mi bir de -
Chrome da kullanıyorum pc ye bir türlü beleş vpn bulamadım hepsi paralı chrome da urban vpn kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Motörbreath
hangi vpn kullanıyorsunuz indirip denediniz mi bir de
yok demek istediğim oyunları pcye indirip girebildiniz mi oyunu aldığınız ukrayna hesabı ile vpnsiz epic store'a giriş yapabiliyor muyuz pcdeki uygulamadan. girebiliyorsak oyun gözüküyor mu download edip oyuna girdiniz mi? sonradan hesap banlanma vs olabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ekoko54
Chrome da kullanıyorum pc ye bir türlü beleş vpn bulamadım hepsi paralı chrome da urban vpn kullanıyorum
Alıntıları Göster -
ya tamam da zaten bunu Türkiye'de vpnsiz 40 liraya alabiliyoz kuponla -60 liralık kupon veriyor ya.
Standart sürümü kuponla 60 tl hocam ben delux 40 tl diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen
ya tamam da zaten bunu Türkiye'de vpnsiz 40 liraya alabiliyoz kuponla -60 liralık kupon veriyor ya.
Kuruluyor ama oyuna girmedimquote:
Orijinalden alıntı: Motörbreath
yok demek istediğim oyunları pcye indirip girebildiniz mi oyunu aldığınız ukrayna hesabı ile vpnsiz epic store'a giriş yapabiliyor muyuz pcdeki uygulamadan. girebiliyorsak oyun gözüküyor mu download edip oyuna girdiniz mi? sonradan hesap banlanma vs olabilir mi?
Alıntıları Göster
alamadım xsolla diye site doğrulama için 1 dolardan az para çekiyomuş kartımdan ama çekmiyor bekleyen işlemlerde felan gözükmüyor mesajda gelmiyor.alabilen var mı -
Çekmiyor gibi gözüküyor hocam devam edin sonra 3d şifre geliyorquote:
Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT
alamadım xsolla diye site doğrulama için 1 dolardan az para çekiyomuş kartımdan ama çekmiyor bekleyen işlemlerde felan gözükmüyor mesajda gelmiyor.alabilen var mı
tamam da oraya para tutarı yazmamı istiyor veya gelen mesajdaki 4 haneli kodu istiyo nasıl devam edeyim -
Kaç tl çekecekse onu yazın birde yeni hesapmı açtınız yoksa kendi hesabınız üzerinden vpn ile mi almaya çalışıyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT
tamam da oraya para tutarı yazmamı istiyor veya gelen mesajdaki 4 haneli kodu istiyo nasıl devam edeyim
kendi hesabımla vpn üzerinden almaya çalışıyorum hesap ayarlarından ülke tercihini ukraine yaptım.para tutarında sıkıntı yokta.Yönlendirdiği siteyi geçemedim bir türlü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X