Şimdi Ara

Metrobuste İnternet Baglanti Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayberkkkk

Hergun Avcilar - Mecidiyeköy metrobus seferi yapiyorum ve internet cok rezil video izlemeyi birakin bazen 5-6 durak whatsup a baglanamiyorum. Sadece turkcelldemi boyle yoksa herkes bu problemi yasiyormu arkadaslar?

hocam selamlar önceden...Aynı sorun benden de var.4 yıl yüksekovada öğretmenlik yaptım 20 üstü ile bağlanmıştım hep.Son 2 aydır İstanbul'dayım ve internet çok yavaş.Özellikle Şirinevler metro ve metrobüs duraklarında hiç çekmiyor.Dün akşam Kasımpaşa maçına gittim ve orada da internet çekmedi..Bugun turbo için sms yolladım bakalım 1 ay da öyle deniyim olmadı vodafone RED+ tarifesine geçeceğim...
  • şopcu kullanıcısına yanıt
    Ben aradım şikayette bulundum ama mail atın dediler. Telefon ile şikayet ettiğimizde direk nokta istiyorlarmış. Bende metrobüs hattı dediğimde öyle şikayet açamıyoruz lütfen mail atın dediler. Metrobüste sanırım yoğunluk yüzünden internete girilmiyor. Umarım ileride sorun çözülür.
  • quote:

Ben aradım şikayette bulundum ama mail atın dediler. Telefon ile şikayet ettiğimizde direk nokta istiyorlarmış. Bende metrobüs hattı dediğimde öyle şikayet açamıyoruz lütfen mail atın dediler. Metrobüste sanırım yoğunluk yüzünden internete girilmiyor. Umarım ileride sorun çözülür.

Bu gun işe saat 09:00'dan sonra gittim hatta su anda metrobusteyim ve hic sıkıntı yaşamadım sanirim telefon cekmeme problemi kesinlikle yoğunluktan. Normalde su anda izdiham olan metrobus su anda bayağı boş ve internet oldukça iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internet hızlı olan ipad air 2 ilr 3g hattımın internet hızı esenlerde Öğretmenlik yaptığım okulda kaydettim..hızı yavaş olan ise dün turbo internet için mesaj atıp 5 tl karşılığında turbo internete geçtiğim paket iphone 6 kullanıyor...1-2 ay daha bekleyip kesinlikle vodafone hattına geçiş yapacağım
     Metrobuste İnternet Baglanti Problemi Metrobuste İnternet Baglanti Problemi

• ayberkkkk kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu bende yaşıyorum.

turbo interneti denedim. Farkeden birşey yok. internet çoğu yerde çekmiyor.

Turboda ise internetin çok iyi olduğu yerde daha yüksek mbps değerleri veriyor.

Metrobüs hattında hiç fark etmedi.
  • Konu tamemen yoğunluk ben şu anda başka operatöre geçemeyeceğim için avea yada vodefone'dan taşınabilinir wifi olanlardan almayı düşünüyorum bakalım. Eğer vodafone veya avea kullanan varsa buraya yazarsa bizde hangi operatöre geçeceğimize karar verelim.
  • quote:

Konu tamemen yoğunluk ben şu anda başka operatöre geçemeyeceğim için avea yada vodefone'dan taşınabilinir wifi olanlardan almayı düşünüyorum bakalım. Eğer vodafone veya avea kullanan varsa buraya yazarsa bizde hangi operatöre geçeceğimize karar verelim.

Avealı arkadaşlarımda aynı sorun olmuyor özelllikle şirinevler metrosu etrafında bu durumu 5-6 kere yaşadım ve avealı arkadaşım otobüs geliş saatlerine bakarken ben bakamıyordum
  • Her sabah avcılar metrobüs durağından metrobüse binerim ve hattim vodafone 3 g kesilip E ye düşüyor.Şükrü bey durağına kadar gelmesi zaman alıyor.Şükrü bey durağında tam geldi derken bu sefer ibb durağında hat kesilip Kçekmece durağına kadar yine 3 g siz geçiyor.Yani kisacası avcılarda sefaköy arasına kadar 2 kez giden bir hat kullanıyorum.İşyerim şirinevlerde ve bulundum alanda bırakın 3 g Çekmesini 2 g bile çekmiyor konuşmalarım sürekli kesiliyor.Ama nedense bu sorunu turkcell hattımda yaşamıyorum.Konuma göre değişkenlik gösteriyor .Vodafone dan açıkcası hiç memnun değilim
  • RedLinee kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Açıkçası alacak olsam vodafone internet düşünüyordum. Ama artık bu sorunun bir çözümü olmadığını düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.