Şimdi Ara

Metrobuste İnternet Baglanti Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergun Avcilar - Mecidiyeköy metrobus seferi yapiyorum ve internet cok rezil video izlemeyi birakin bazen 5-6 durak whatsup a baglanamiyorum. Sadece turkcelldemi boyle yoksa herkes bu problemi yasiyormu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu soruyu bence metrobüs dekilere sorsan daha net cevap alırsın
  • Turkcell kalitesi 😆

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberkkkk

Hergun Avcilar - Mecidiyeköy metrobus seferi yapiyorum ve internet cok rezil video izlemeyi birakin bazen 5-6 durak whatsup a baglanamiyorum. Sadece turkcelldemi boyle yoksa herkes bu problemi yasiyormu arkadaslar?

Turkcell'deki 2. sınıf internet muhabbeti sanırım çok yoğun mekan ve saatlerde kendini gösteriyor.

3 çözüm önerebilirim:

1. Numara tasıyarak diğer operatörleri de deneyin. Begenmezseniz geri dönersiniz.

2. Faturalı kullanıyorsanız internetin Turbo yani ilk öncelikli oldugu tarifelerden birine geçin.

3. Faturasız kullanıyorsanız faturalıya geçin. Geçtiğiniz tarifede internet Turbo değilse, TURBO yazıp 2222ye mesaj gönderin ve 5 TL karşılığında internetiniz öncelikli olsun. (Halihazırda faturalıda iseniz, yine bu maddeyi uygulayabilirsiniz. )

• İlk olarak cevabiniz icin tesekkur ederim. Turbo internetin farki neler acaba bir ona bakayim. Birde yanima Vodafone wifi internet almayi dusundum acaba vodafone bu konuda nasil? Bir bilginiz varmi?

• Bnde yenibosna-zincirlikuyu yapıyorum her gün gayet hızlı hat vodofone

• quote:

İlk olarak cevabiniz icin tesekkur ederim. Turbo internetin farki neler acaba bir ona bakayim. Birde yanima Vodafone wifi internet almayi dusundum acaba vodafone bu konuda nasil? Bir bilginiz varmi?

Öncelikle turbo kullanabilmeniz için faturalı kullanıyor olmanız lazım. Denemeden bilemezsiniz, 5 TL karşılığında TURBO yazıp 2222ye mesaj atarsanız, mevcut internet paketiniz turbo özellikli olur, yani birinci öncelikli internet kullanırsınız. Farkı bu; gerçekten bu fark hissedilir derecede mi bilmiyorum.

Eğer bu şekilde de probleminiz aynen devam ederse, operatör değiştirmeyi deneyin. Dediğim gibi begenmezseniz geri dönersiniz Turkcell'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hic bi yerde cekmeyen aveaya 22tl veriorum. Internet hizi 22 mbit evimde. Aveaya bulasmayin. Turkcell kalitesine devam

• Ayni sorun bende de var. Yogun saatlerde ozellikle metrobuste vs internet hic yok. Platinum'um ama o hizlari hic gormedim. 2 defa sim kart degistim, simdi yine degisecekler, eger duzelmez ise vodafone'a gececegim. Bu sorunun neden kaynaklandigini cozemiyorlar. Gercekten cok garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Ayni sorun bende de var. Yogun saatlerde ozellikle metrobuste vs internet hic yok. Platinum'um ama o hizlari hic gormedim. 2 defa sim kart degistim, simdi yine degisecekler, eger duzelmez ise vodafone'a gececegim. Bu sorunun neden kaynaklandigini cozemiyorlar. Gercekten cok garip.

Hergun en yogun saatlerde metrobus kullaniyorum. Hic sorun yasatmadi avea cok sukur. Turkcell kalitesi iyidir. Devam edin 😀

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bu sanirim farkli bir sorun, cunku ben de sorun yasanirken ayni anda turkcell kullanan baska bir arkadasim sorun yasamiyor. Bakalim nasil cozecekler.

• quote:

Bu sanirim farkli bir sorun, cunku ben de sorun yasanirken ayni anda turkcell kullanan baska bir arkadasim sorun yasamiyor. Bakalim nasil cozecekler.

Tarifende hiz siniri vardir buyuk olasilikla. 7.2 yi gectigi oldu mu hic?

Hayir yok, platinum elit tarifesindeyim, iphone 6s kullaniyorum. Telefonu test ettim sorun yok, sorun yasadigim an da hemen bir avea hatti taktim, cok hizli baglandim. Son bir defa degistirsinler sim karti, cozemezlerse tasiyacagim hatti kesin.

• quote:

Hayir yok, platinum elit tarifesindeyim, iphone 6s kullaniyorum. Telefonu test ettim sorun yok, sorun yasadigim an da hemen bir avea hatti taktim, cok hizli baglandim. Son bir defa degistirsinler sim karti, cozemezlerse tasiyacagim hatti kesin.

Turkcell de bu sorun var zaten. Besiktas meydanda ofisimiz var. Kablosuz modem olmasa internete girmek sikinti oluo yogun zamanlarda. Avea ve vodafone baya iyi turkcelle gore.

• Zaten 3g yetmediği için 4g'ye geçildiğinde böyle sorunlar türkcell açısından kalmayacaktır zannedersem yoğun yüklenme olduğundan dolayı bağlanamıyorsunuz yada sim kart sorunlu ibb wifi bağlanın isterseniz her metrobüste yok ama gayet yeterli hızı var hemde bedava şarjınızıda yemez.

Bu gun daha iyi su anda da metrobusten yaziyorm en azindan buralara baglanabildim. Benm ofisim leventte yan yana speedtest yaptik vodafone ve turkcell , vodafone 3 kata yakin(2.kusur) daha hizli cikti ve bu testi birden fazla kere uyguladm gercekten acaba vodafone mu diye dusunuyorum.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Sim kartimi yeni degistirdim , telefon degisiklihi hemde 4 g ye uyumlu olmasi icin. 4g den bende umutluyum ama metrobuslere bir cozum kesinlikle yapilmali binmesi bir dert bindikten snra internete baglanalim bare sonucta 1 saat yol gidiyoruz

• ayberkkkk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende vodafone kullanıyorum. Genel olarak hızdan memnunum ama daha hızlıdır diye Turkcell e geçmeyi düşünüyordum. Bende Altunizade-Bahçelievler arası metrobüsü kullanıyorum. Birkaç durakta E ye düşüyor. Haliyle canlı tv veya video izliyorsanız biraz donuyor orada. Ama sizi gördükten sonra bu düşüncemi tekrar gözden geçireceğim :)
    Bu arada haftasonu Mersin-Tarsus a gitmiştim. Orda akrabamın evinde avea 2 civarı çekerken benim vodafone 20-25 mbit çekiyordu.Ama 10dklık bi mesafe gittik orada test yaptık avea 31 mbit çıktı vodafone 16 falan.

• serdar-ozer kullanıcısına yanıt
    Bende geçme şu anlık hız testinde vs. Vodafone'lu arkadaşlar benden cok daha fazla hız alıyorlar. Turkcell'de turbo internet falan varmış ama daha ona bakmadım ama.
  • quote:

Hergun Avcilar - Mecidiyeköy metrobus seferi yapiyorum ve internet cok rezil video izlemeyi birakin bazen 5-6 durak whatsup a baglanamiyorum. Sadece turkcelldemi boyle yoksa herkes bu problemi yasiyormu arkadaslar?

ayni sorunu bende yasiyorum avea gercekten daha iyiydi ama turkcell deki ses kalitesini avea vermiyor internette is degisiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.